acil tüpbebek rapou için

fakelove

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
3.661
0
356
Diğer
merhaba arkadaşlar ben tıpfakültesinde tedavi başlamıştım bana geçen perşembe tüpbebek ve bugünden için raporunuz çıkıcak dediler bana fsh ım yüksek 12 bu yüzden tüp bebek dediler bugün aradım ve aşılamalarınız yok ve görüşückler dediler aşılama olmadan tüpbebek raporu vermiyolarmı bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim

merhaba arkadaşlar ben tıpfakültesinde tedavi başlamıştım bana geçen perşembe tüpbebek ve bugünden için raporunuz çıkıcak dediler bana fsh ım yüksek 12 bu yüzden tüp bebek dediler bugün aradım ve aşılamalarınız yok ve görüşückler dediler aşılama olmadan tüpbebek raporu vermiyolarmı bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim
Guzelım bende tup bebek raporu ıkı defa aldım.Fakat esım de sayı cok dusuk oldugu ıcın asılama olmadan tup bebege havale ettıler.Senın sadece kendınde mı? prolem var.Onedenle uc kez asılama demıslerdır. Esınde problem yoksa ondandır.Dene bence belkı tutar.Sımdıden hayırlı olsun canım.kaydirigubbakcemile4

bendede aşılama yoktu ve direk tüp bebek dediler ve raporumda hemen çıktı kızlarr :))

hayır canım eşimde problem yok aksine o turp gibi.sorun bende,,benim kanallarım tıkalıydı,,aşılama şansımda yoktu,,direk tüp bebek dediler..ve ilkini yaptım ve şimdi sonuç bekliom...

arkadaşlar eğer bayanda tüpler tıkalı ise direk aşılama şartı aranmaksızın rapor verilir. ayrıca erkeğin sperm sayısı 5 milyonda az olduğu durumlarda aşılama şartı aranıyor ve rapor veriliyor. ama bu saydığım iki şart haricinda aşılama aranıyor. ama onunda yolu var tüp bebek merkezi ile anlaş sana üç kere aşılam yapılmış gibi rapor ayarlıyolar.

pardon biraz evvel kelime yanlışı olmuş erkektede sperm sayısı 5 milyondan az ise aşılama aranmıyor ve direkt rapor veriliyor.

Guzelım bende tup bebek raporu ıkı defa aldım.Fakat esım de sayı cok dusuk oldugu ıcın asılama olmadan tup bebege havale ettıler.Senın sadece kendınde mı? prolem var.Onedenle uc kez asılama demıslerdır. Esınde problem yoksa ondandır.Dene bence belkı tutar.Sımdıden hayırlı olsun canım.kaydirigubbakcemile4

eşimde hareket sorunu var ona aşılma demişlerdi en büyük sorun bende yumurtlama olmuyo ve FSH ım yüksek

hayır canım eşimde problem yok aksine o turp gibi.sorun bende,,benim kanallarım tıkalıydı,,aşılama şansımda yoktu,,direk tüp bebek dediler..ve ilkini yaptım ve şimdi sonuç bekliom...

canım kanalların tıkalıysa direk tüpbebek diyolar zaten inş tutmuştur

ben de rapor almak için başvurdum. ama bana da aşılama dediler.ben özelde 2 kez aşılama yaptığım halde kabul etmediler. bir tüpüm kapalı çikolata kistim var.eşimde sorun olmadığı ve benim bir tüpüm açık olduğu için aşılam diyolar daha önce yaptırdığım halde :kızgın:

Back
X