Acil yardım arkadaşlar çok kötüyüm

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.634
287
123
Arkadaslar depresyon tedavisi gordugumu daha önce yazmıştım baya bir kişiyle konuştum bu hastalıkla ilgili konuşmaz olaydım bir tanemi iyi yorum olmaz kime sorsam depresyonun daha şiddetli tekrarladigini başka hastalığa cevirdigini alzehemiere sebep olduğunu ve bir süre sonra ilaclarinda fayda etmediğini söylediler çok kötüyüm arkadaşlar daha 28 yaşındayım ve geleceğimi hiç iyi görmüyorum hala ağır depresyon tedavisi görüyorum gücüm kalmadı arkadaslar

Alakası yok, belki yeniden tekrarlar ama dünyanın sonu değil, alzehemiere genetik hastalık zaten. Depresyonla değil beynın kendi fiziksel yapısıyla alakalı. Depresyonunuza sebep çözemediğiniz bir sorununuz yoksa, dış etkenden bahsediyorum depresyonu atlatırsınız rahatlıkla

Hayır hiç bir sorunum yok çok şükür ama bu yazilanlar mahfetti beni yüz kişi aynı şeyi yaziyorsa doğruluk payı vardır diye düşündüm

hangi ilacı kullaniyorsun canım. sadece antidepresan değil de duygu durum düzenlemesi için ek ilaç da tavsiye ederim.

Şu insanların felaket tellallığı beni öldürecek..
Kimin ne dediğini umursama.
Toparla kendini istersen başaramayacağın altından kalkamayacağın hiç bir şey yok...
Iyilesmek istiyosan olumsuzluklara sağır ol..
Ve önüne bak..

Yav ne sallamışlar Allah aşkına. Her insan depresyona girer kimi farkeder tedavi olur kimi bunalım takılır hayatı zehrolur.
Herşey sizin elinizde, cahil cuheladan fikir alıp kafayı iyice bozmayin
Ya sormayın ama çok kişiyle konuştum aynı şeyleri soylediler sabahtan beridir agliyorum

Evet ama elimde değil tamam tekrarliycak biliyorum ama daha ağır tekrarlayın ilaclarda fayda etmiyor çok kişiden duydum bu yazılanlar mahfetti beni

Hayır hiç bir sorunum yok çok şükür ama bu yazilanlar mahfetti beni yüz kişi aynı şeyi yaziyorsa doğruluk payı vardır diye düşündüm

Benim teyzemin iki kızı var, teyzem hafif korkak çabuk etkilenen biri. İki kızının da ne fiziksel ne de bedensel hiçbir sorunu yok yaramaz çocuklar bile değiller. Ama kötü niyetli insanlar teyzemin çabuk etkilendiğini bildiğinden sürekli bu kız büyümemiş bu beri kalmış bunun şu hareketi normal değil diye kadını korkuturlar. Sizin başınıza da aynısı gelmiş bence, zayıf noktanızı bulmuşlar atıp duruyorlar.

Çok kişiyle konuştum arkadaşlar geneli dediklerimi söyledi hatta yakınının ilaclardan intihar ettigini bile söyleyen var Allahım aklıma mukayet ol

Evet ama elimde değil tamam tekrarliycak biliyorum ama daha ağır tekrarlayın ilaclarda fayda etmiyor çok kişiden duydum bu yazılanlar mahfetti beni

Sen böyle evham yaparsan toparlayamazsin..
Herkesin yaşadığı farklıdır ya sen depresyona girersin ama bunu en ufak hasarla atlatırsın ben girerim daha ağır olur...
Böyle düşünme..
Çok iyi ol toparla kendini herkese ibret olsun.

Öyle ama bu insanlar beni tanımayan insanlar söyledikleri dogrudur diye düşünüyorum kaç gündür mahfettim kendimi çok kötüyüm

Daha kötü oldum zaten aglamaktan beynim uyuştu

Öyle ama bu insanlar beni tanımayan insanlar söyledikleri dogrudur diye düşünüyorum kaç gündür mahfettim kendimi çok kötüyüm

Tanımadığın insanların dediğini takma bu kadar..
Bekli sana şöyle kötü olacaksın böyle kötü olacaksın derken dalga geçiyor eğleniyor?..
Kimsenin niyetini bilemeyiz
Senin çaresiz bi hastalığın yok çok şükür
Istersen ıyi olursun emin ol

Inşallah olabilirim çok zor bir hastalık bu cok

Daha kötü oldum zaten aglamaktan beynim uyuştu
Yapma güzelim ya..
Niye harap ediyorsun kendini..
Lütfen git yüzünü yıka toparla kendini
Iyi olacaksın merak etme ama eğer gerçekten istersen kendini iyileştirmek yine senin elinde..
Zaten insanlar hiç iyiyi örnek vermez hep kötüyü öne sürerler..

Depresyonun en iyi ilacı bir projeye başlamaktır, çalışıyorsan işine sarıl çalışmıyorsan hoşuna giden bir hobiye başla. Benim arkadaşıma ağır bipolar bozukluğu teşhisi konuldu geçenlerde resime başladı o mesela. Bayağı iyi geldi resim yapmak, öyle yap sen de

Elimde değilki ise girecektim calisacaktim bu hastalık yüzünden ise giremedim açıktan okuyordum sınavlara giremedim birde böyle yorumlar okuyunca mahfoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…