• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım arkadaşlar çok kötüyüm

Ben iyilestigimde ilacari kullanmiyordum bile. Ilaclari cok kötü zamanimda doktor ayakta kaliyim diye yazmisti. Sonra dozunu azaltarak biraktirdi tekrar. Asil tedavi süreci ilac olmadan basardim. Yani ilaci biraksam hayatim biter düsüncesinden önce bir kurtulun. Önemli olan doktorun ilaci verdigi zamanlarda onlari düzenli almak ve kendi kafaniza göre birakmamak. Aniden birakmak yan etkiler yapiyor unutmayin. Depresyonu 2011 de atlatmaya basladim. Ondan bu yana tekrarlanmadi hic. Icinizi karartmayin. Bende senelerce abtidepresan kullanan insanlar taniyorum. Hic biri kendini öldürmedi
Gercektenmi benim major depresyon ama

Gercektenmi benim major depresyon ama

Major depresyon oldugunu biliyorsunuz. Ona göre tedavi sürecte ilac verdikleri gayet normal. Tedavide ilerlemeye göre ilaclari biraktirabilirler tabi. Ama bu doktorun degerlendirmesine bagli. Bazilari sadece dozu azaltir ama yinede ilaclari devam ettirir. Mesela hastanin panik ataklari varsa. Doktorunuz bu konularda kesin yönlendirir korkmayin

1.Neden hep kötü yorumlara endekslisin.Alzheimer ne alaka araştırmadın mı hiç ?
2.Ben sana depresyonun ömür boyu süren bir rahatsızlık olmadığını,ilaçlarınla ve kendi desteğinle bunu yenebileceğini SÖYLEMİŞTİM.
3.İstediğin kadar ilaç iç sen iyileşmeyi içten istemedikçe iyileşemezsin kusura bakma.Başta isteyeceksin!
4.28 yaşındayım ben ve bu yaşıma kadar 8 kez MAJÖR depresyon geçirdim.Sen neyin geçmeyeceğinden bahsediyorsun?

Lütfen kendine gel !...

Doktor musunuz ?
Depresyondaki bir hastaya antidepresanlar dururken neden 'duygudurum düzenleyici' önermeyi düşünüyorsunuz?
ben zamaninda gecirdim. antidepresan da kullandim. yaninda onu da kullandirtmislardi. ve konu sahibi gibi intihara meyilim söz konusuydu. zaten gidip kendisi alamaz. doktoruyla konusmasini ilacin etki etmediğini söylemesini söyledim

Gercektenmi ama benim ağır depresyon o yüzden çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkunç şeyler yaşadım hergün ölmek istedim hergün daha tam olarak iyilesemedim ama çok korkunç bir hastalık bu birde bu yazılan yorumlar mahfetti beni tüm umudum bitti

Tabi ki düzelebilir. Karamsar olmayın. Me zamandan beri ilaç kullanıyorsunuz? Hastalığınız da önemli ama kendi kendinizi de iyileştirmeye çaba gösterin. İlaçları kullanarak bide pozitif düşüncelere yönelmeye çalışarak atlatabilirsiniz bu durumu. Önemli olan beyninizde ben iyileşicem düşüncesini yerleştirmek. Olumsuz şeyleri de mümkün oldukça dinlemeyin. Ben şahsen öyle yaptım olumsuz olan bütün enerjiyi uzaklaştırdım kendimden. Hoşlanmadığım insanlarla görüşmeyi kestim,negatif enerjisi olan kişilerle görüşmeyi kestim ve sadece sana iyi gelecek şeyler yapmalısın.

Major depresyon oldugunu biliyorsunuz. Ona göre tedavi sürecte ilac verdikleri gayet normal. Tedavide ilerlemeye göre ilaclari biraktirabilirler tabi. Ama bu doktorun degerlendirmesine bagli. Bazilari sadece dozu azaltir ama yinede ilaclari devam ettirir. Mesela hastanin panik ataklari varsa. Doktorunuz bu konularda kesin yönlendirir korkmayin
Doğru soyluyorsunuz ama elimde değil ki kor
ben zamaninda gecirdim. antidepresan da kullandim. yaninda onu da kullandirtmislardi. ve konu sahibi gibi intihara meyilim söz konusuydu. zaten gidip kendisi alamaz. doktoruyla konusmasini ilacin etki etmediğini söylemesini söyledim
Peki ilacı bırakalı ne kadar süre oldu hastaliginiz tekrarladimi

2.Ben sana depresyonun ömür boyu süren bir rahatsızlık olmadığını,ilaçlarınla ve kendi desteğinle bunu yenebileceğini SÖYLEMİŞTİM.
3.İstediğin kadar ilaç iç sen iyileşmeyi içten istemedikçe iyileşemezsin kusura bakma.Başta isteyeceksin!
4.28 yaşındayım ben ve bu yaşıma kadar 8 kez MAJÖR depresyon geçirdim.Sen neyin geçmeyeceğinden bahsediyorsun?

Lütfen kendine gel !...

Lütfen kendine gel !...
8 defa depresyon yasamissiniz ve böyle iyi bir yorum yapiyorsunuz bana yapılan yorumları gorseniz perişan oldum ömür boyu süruyormu bilmiyorum ama tekrarliyor ben yapı olarak güçlü bir insan bana öyle şeyler dedilerki tekrarlarsa daha ağır oluyo hastaneye yattım filan gorseniz yorumları ben çok güçlü bir insan değilim birincisini atlattım diyelim ya ikincisi bu yorumlarda işte ister istemez bu dönemde etkiliyor insanı keşke sizin gibi iyi yorumlar okusaydim

Tabi ki düzelebilir. Karamsar olmayın. Me zamandan beri ilaç kullanıyorsunuz? Hastalığınız da önemli ama kendi kendinizi de iyileştirmeye çaba gösterin. İlaçları kullanarak bide pozitif düşüncelere yönelmeye çalışarak atlatabilirsiniz bu durumu. Önemli olan beyninizde ben iyileşicem düşüncesini yerleştirmek. Olumsuz şeyleri de mümkün oldukça dinlemeyin. Ben şahsen öyle yaptım olumsuz olan bütün enerjiyi uzaklaştırdım kendimden. Hoşlanmadığım insanlarla görüşmeyi kestim,negatif enerjisi olan kişilerle görüşmeyi kestim ve sadece sana iyi gelecek şeyler yapmalısın.

Iki ayı geçti ilaç kullanıyorum düzelir belki ama yazılan yorumlar mahfetti beni birde ilacı biraktiginda hemen tekrarliyormus ya aynı şeyleri tekrar yasarsam düşünmesi bile korkunç geliyor

Doğru soyluyorsunuz ama elimde değil ki kor

Peki ilacı bırakalı ne kadar süre oldu hastaliginiz tekrarladimi

Ilaclari 2011 senesinin basinda biraktim doktorun kontrolu alinda. Tedaviyi (psikologdaki konusma terapisi) ama 2012 sonuna kadar devam ettirdim. Hastalik tekrarlanmadi. Hamilelikte ve sonrasindada bir sıkıntı cekmedim. Bazilari lohusa döneminde dönebilir diyor da. Ama sükür olmadi.

8 defa depresyon yasamissiniz ve böyle iyi bir yorum yapiyorsunuz bana yapılan yorumları gorseniz perişan oldum ömür boyu süruyormu bilmiyorum ama tekrarliyor ben yapı olarak güçlü bir insan bana öyle şeyler dedilerki tekrarlarsa daha ağır oluyo hastaneye yattım filan gorseniz yorumları ben çok güçlü bir insan değilim birincisini atlattım diyelim ya ikincisi bu yorumlarda işte ister istemez bu dönemde etkiliyor insanı keşke sizin gibi iyi yorumlar okusaydim
Bak güzelim ben sana kendi rahatsızlığımdan bahsettim.Ben hastalığım dolayısıyla sürekli depresyon,ölüm ,bilmem ne bunlara alışkınım.
Sende öyle bir tanı yok daha şimdiden bir daha olcak,atlatamam,yapamam,ölürüm biterim diyorsan tabi ki yapamazsın.
Şartlama kendini!
Bak benim garip anam 40 sene önce senin o majör diye ısrarla altını çizdiğin depresyonun (4 çocukla) tillahını yaşamış 40 sene önce!
Şimdi bedeni de kafası da gayet sağlıklı.
Olumlu yorumları gör olumluları.O öyle olcak,bu böyle olcak......Bırak bunu zaman görtersin şimdiden darlama kendini.

Bak güzelim ben sana kendi rahatsızlığımdan bahsettim.Ben hastalığım dolayısıyla sürekli depresyon,ölüm ,bilmem ne bunlara alışkınım.
Sende öyle bir tanı yok daha şimdiden bir daha olcak,atlatamam,yapamam,ölürüm biterim diyorsan tabi ki yapamazsın.
Şartlama kendini!
Bak benim garip anam 40 sene önce senin o majör diye ısrarla altını çizdiğin depresyonun (4 çocukla) tillahını yaşamış 40 sene önce!
Şimdi bedeni de kafası da gayet sağlıklı.
Olumlu yorumları gör olumluları.O öyle olcak,bu böyle olcak......Bırak bunu zaman görtersin şimdiden darlama kendini.
Çok iyi geldi yorumunuz umudum daha çok arttı Allah razı olsun çok sagolun

Canım olumsuz Yorumları neden bu kadar kafama takiyorsun ki millet pireyi eve yapmayı sever .

Depresyondan çıkıp hayata dönmek tamamen senin elinde .

Canım olumsuz Yorumları neden bu kadar kafama takiyorsun ki millet pireyi eve yapmayı sever .

Depresyondan çıkıp hayata dönmek tamamen senin elinde .
Iste elimde değil bu kadar dusunmuyordum bu kötü yorumlardan sonra böyle oldum umudum iyice tukenmisti aglamaktan uzuntuden beynim uyustu ama burda o kadar iyi yorum yapan olduki sagolsunlar umudum arttı onlar sayesinde

Back
X