Acil yardım edin kızlar noluuuuurr:(

Üniversite yıllarımda açılmıştım birine fazla yeşil ışık olmasına rağmen arkadaş olarak görüyorum seni dedi. aslan burcu olmama rağmen( büyük yıkım onur kırıcı olması gerekirken) oh be rahatladım demiştim hiç kötü olmadım ve hiç pişman olmadım. Söyle kurtul ferahlarsın cevap ne olursa olsun üzülme :KK54:

Öyle seni seviyorum vs demek yerine izmir de görüş güzel bir yemek yiyin ve nabız yokla. İzmir e geldiğim için çok mutluyum seninle görüşmek çok güzel de artık sen de beni görmeye gelirsin falan de zaten sana hissettiği bişeyler varsa devamı gelir

Kizlar iyi akşamlar ogretmenim ben,haftada bi gün gittigim okulda benim gibi ikinci yilini calisan bi cocuk var. Her gittigim hafta icim erirken ona bakarken icim titrerken buldum kendimi bir yil birlikte calistik bu yil benim tayinim cikti istanbula. o izmirli birlikte aksarayda calisiyorduk. Simdi ona her seyi soylemeyi duygularimi acmayi dusunuyorum belki de bir daha hic goremeyecegim onuhaftaya izmire gidecegim orada onu arayip her seyi anlatsam ne dersiniz,cunku artik bilinmezlik öldürüyor beni onsuz yapamiyorum:KK43:
Benc icini dok ve rahatla diger turlu icin icini yer..ilk adimi sen at ..

Üniversite yıllarımda açılmıştım birine fazla yeşil ışık olmasına rağmen arkadaş olarak görüyorum seni dedi. aslan burcu olmama rağmen( büyük yıkım onur kırıcı olması gerekirken) oh be rahatladım demiştim hiç kötü olmadım ve hiç pişman olmadım. Söyle kurtul ferahlarsın cevap ne olursa olsun üzülme :KK54:
Ay ne tatlisin ya icim rahatladi :))

Öyle seni seviyorum vs demek yerine izmir de görüş güzel bir yemek yiyin ve nabız yokla. İzmir e geldiğim için çok mutluyum seninle görüşmek çok güzel de artık sen de beni görmeye gelirsin falan de zaten sana hissettiği bişeyler varsa devamı gelir
Iste guzel bi fikir daha :))) tesekkur ederim:)

Söyle bence içinde kalmasın yarın öbür gün acaba söyleseydim ne olurdu diye düşünmektense sonucu gör

Ayrıca yaptığımız şeylerin pişmanlığı geçer de yapmadıklarımızın asla geçmiyo

Back
X