Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
belki de eski konusundan dolayi laf soktularsa ona alinip gelmistir. Katibin Ruhu aydinlat bizi louder ve mavera ayni kisi mi, yoksa ben dul oldum diye aglayan kisi louder o yuzden mi ustune alindi
Kâtip'e kızıp da öyle bir mesaj yazmış olabilir Lourder evet.

Umarım öyledir ya Maveranin bu kadar fake konu açıp aramızda kalmış olması beni üzer.

Hanımlar hemen bir kanıya varmayın, bir şüphe dile getirilip rapor edilmiş prosedür gereği değerlendirmeye aldık.
Valla mune mavera yüzünden ban almış ve hakaretlere uğramış biri olarak sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şaşırdım bu net

Louder boşanmamış mıydı? Bu konu ne alaka anlamadım.
Alıntıladığı mesajın öncesinde kendisinden mi bahsedilmiş diye baktım ama yok öyle bir şey.
İlginç bir vaka.
Evet , boşanmıştı hatta çok sıkıntılı bir adamdan diye hatırlıyorum. Ben de öyle düşündüm eski konularından falan mı dokunduruldu da böyle bir tepki verdi diye ama anlamadım bir şey.

Louder boşanmamış mıydı? Bu konu ne alaka anlamadım.
Alıntıladığı mesajın öncesinde kendisinden mi bahsedilmiş diye baktım ama yok öyle bir şey.
İlginç bir vaka.
Al işte, orta yere atlamasa kimse o olduğunu anlamayacaktı.

sus kiz o zaman kendime iphone 13u nasil alicam taksitle mi fark ettim diyorum dikkatini cekerim fark edemeyip gondermis de olabilirdim parayi
Ben de alıp benim eskiyi kocaya vereyim diyorum. Ama vazgecicem glb.. Kredi çekip 120 ay vadeyle 500 telenden ödeyebilirsin minik civcivim

Ya aynı kişi değil.
oh be bi an yine kandirildim zannettim

o zaman portakal ve louder gercek hayatta tanisiyor, portakal geldi burada louderi ornek gosterdi, o da sinirlendi. son kararim boyle.

ben de bu kadar dedektif olmasaymisim yani

oh be bi an yine kandirildim zannettim

o zaman portakal ve louder gercek hayatta tanisiyor, portakal geldi burada louderi ornek gosterdi, o da sinirlendi. son kararim boyle.

ben de bu kadar dedektif olmasaymisim yani
E louder haklı o zaman durduk yere niye onun hayatını ele alıyoruz ki burda mevzu mavera

Katıp ikinci üyelik mi diyenler oldu ben değildir dedim ama mavera önceden yazmıştım erkek diyede düşünmüyor değilim diye ama iki üyede banlaninca şaşırdım doğrusu
Ama mavera kaç gündür banlı. Louder ile aynı kişi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…