- 29 Mayıs 2021
- 15.192
- 99.204
- 548
- 37
Kâtip'e kızıp da öyle bir mesaj yazmış olabilir Lourder evet.belki de eski konusundan dolayi laf soktularsa ona alinip gelmistir.Katibin Ruhu aydinlat bizi louder ve mavera ayni kisi mi, yoksa ben dul oldum diye aglayan kisi louder o yuzden mi ustune alindi
sus kiz o zaman kendime iphone 13u nasil alicam taksitle miYine mi??? Banka hesaplarını kocana ver sana aylık 500 TL versin yeter de artar sana……
Valla mune mavera yüzünden ban almış ve hakaretlere uğramış biri olarak sevinsem mi üzülsem mi bilemedimHanımlar hemen bir kanıya varmayın, bir şüphe dile getirilip rapor edilmiş prosedür gereği değerlendirmeye aldık.
2. üyelik misin Louder ?
Ya aynı kişi değil.belki de eski konusundan dolayi laf soktularsa ona alinip gelmistir.Katibin Ruhu aydinlat bizi louder ve mavera ayni kisi mi, yoksa ben dul oldum diye aglayan kisi louder o yuzden mi ustune alindi
Evet , boşanmıştı hatta çok sıkıntılı bir adamdan diye hatırlıyorum. Ben de öyle düşündüm eski konularından falan mı dokunduruldu da böyle bir tepki verdi diye ama anlamadım bir şey.Louder boşanmamış mıydı? Bu konu ne alaka anlamadım.
Alıntıladığı mesajın öncesinde kendisinden mi bahsedilmiş diye baktım ama yok öyle bir şey.
İlginç bir vaka.
Al işte, orta yere atlamasa kimse o olduğunu anlamayacaktı.Louder boşanmamış mıydı? Bu konu ne alaka anlamadım.
Alıntıladığı mesajın öncesinde kendisinden mi bahsedilmiş diye baktım ama yok öyle bir şey.
İlginç bir vaka.
Ben de alıp benim eskiyi kocaya vereyim diyorum. Ama vazgecicem glb.. Kredi çekip 120 ay vadeyle 500 telenden ödeyebilirsin minik civcivimsus kiz o zaman kendime iphone 13u nasil alicam taksitle mifark ettim diyorum dikkatini cekerim fark edemeyip gondermis de olabilirdim parayi
Al işte, orta yere atlamasa kimse o olduğunu anlamayacaktı.
Katıp ikinci üyelik mi diyenler oldu ben değildir dedim ama mavera önceden yazmıştım erkek diyede düşünmüyor değilim diye ama iki üyede banlaninca şaşırdım doğrusuYa aynı kişi değil.
oh be bi an yine kandirildim zannettimYa aynı kişi değil.
E louder haklı o zaman durduk yere niye onun hayatını ele alıyoruz ki burda mevzu maveraoh be bi an yine kandirildim zannettim
o zaman portakal ve louder gercek hayatta tanisiyor, portakal geldi burada louderi ornek gosterdi, o da sinirlendi. son kararim boyle.
ben de bu kadar dedektif olmasaymisim yani
Ama mavera kaç gündür banlı. Louder ile aynı kişi değil.Katıp ikinci üyelik mi diyenler oldu ben değildir dedim ama mavera önceden yazmıştım erkek diyede düşünmüyor değilim diye ama iki üyede banlaninca şaşırdım doğrusu
Dul oldum diye ağlayanın o olduğunu kimse bilmeyecekti. Yani ne gerek vardı.Hem de 2 defa atlamışİkisi aynı kişiyse aynı hatayı 2 defa yapması tam bir komedi.
bekle belki taraflardan bi aciklama gelirE louder haklı o zaman durduk yere niye onun hayatını ele alıyoruz ki burda mevzu mavera
Maveranin dün bani açıldı baktım benAma mavera kaç gündür banlı. Louder ile aynı kişi değil.
Ben dalga geçmek için yazdı sandımEğer öyleyse herşey yalan çünkü louder kötü bir evlilik sonucu boşanmış bir üyeydi.
Rapor edildiyse askıya alınmıştır. Ama emin olun aynı kişi değil.Maveranin dün bani açıldı baktım ben
Louder denk gelmedim konusuna yada tam hatırlamıyorum inan
Hayatını ele almıyorum sadece minik bir örnek verdim bi yerde.E louder haklı o zaman durduk yere niye onun hayatını ele alıyoruz ki burda mevzu mavera
Bana da öyle geliyor lauder konularına baktım tarzı çok farklı hemde çokRapor edildiyse askıya alınmıştır. Ama emin olun aynı kişi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?