Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bana tüm duyguları yaşattı sevinç ümit kızgınlık
sonra çekti gitti o kadar yazığımıza mı üzülelim Pare hanım
Bana yaşattığı tek şey öfkesi bedduası beni kovması her seferinde konunun başında eşine ofke kusarken konu sonuna doğru eşini savunması bizde öyle saf saf kala kalmamiz

Bana yaşattığı tek şey öfkesi bedduası beni kovması her seferinde konunun başında eşine ofke kusarken konu sonuna doğru eşini savunması bizde öyle saf saf kala kalmamiz
süprizlerle dolu bi kız yakında bebeğiyle ilgili konu açabilir ayrıca unutmayın ki maverayı gerçek hayatta görseniz karşısında konuşamazsınız öyle bir konumda

Gülerek okudum :)
Hanımlar iyiyim çok şükür.
Allahım burdan ders almayı nasip etsin, burdaki iyi insanlar ile karşılaştırsın. Allahım kimseyi konuya yazmış mı acaba ne yaptı diyerek dalga geçecek kadar boş bırakmasın :)
Dertlenerek merak etmediğiniz çok açık.
Diyecek sözüm yok, umarım bir daha buralara yazacak dert yaşamam.
Sağlıcakla

nasılsınız peki
durumlar düzeldimi ?

Düzeldi mi bilemem. Şu zamanlar aynı sıkıntıları yaşamıyorum. Yaşar mıyım yine bilemem teşekkür ederim
Hayırlısı olsun hakkınızda, birde nacizane önerim madem barıştınız konunun kapatılmasını isteyebilirsiniz

Biri konumu hortlasın da bende.geleyim konuya demişin gibi oldu mavera

Gelir gelmez yine ikilemdesin

Ne öyle ne böyle her zaman ki gibi karmançorbansin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…