- 19 Mayıs 2020
- 48.319
- 217.611
- 598
Efsane geçen cumartesi gelmiş.Efsane geri döndü sandım bi an![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efsane geçen cumartesi gelmiş.Efsane geri döndü sandım bi an![]()
bana tüm duyguları yaşattı sevinç ümit kızgınlıkO duysal bağı bana sorucaksiniz
Ne bağı kurdum ben maverayla![]()
Bana yaşattığı tek şey öfkesi bedduası beni kovması her seferinde konunun başında eşine ofke kusarken konu sonuna doğru eşini savunması bizde öyle saf saf kala kalmamizbana tüm duyguları yaşattı sevinç ümit kızgınlık
sonra çekti gitti o kadar yazığımıza mı üzülelim Pare hanım![]()
süprizlerle dolu bi kız yakında bebeğiyle ilgili konu açabilir ayrıca unutmayın ki maverayı gerçek hayatta görseniz karşısında konuşamazsınız öyle bir konumdaBana yaşattığı tek şey öfkesi bedduası beni kovması her seferinde konunun başında eşine ofke kusarken konu sonuna doğru eşini savunması bizde öyle saf saf kala kalmamiz
Naptınız ayrıldınız mı
nasılsınız pekiGülerek okudum :)
Hanımlar iyiyim çok şükür.
Allahım burdan ders almayı nasip etsin, burdaki iyi insanlar ile karşılaştırsın. Allahım kimseyi konuya yazmış mı acaba ne yaptı diyerek dalga geçecek kadar boş bırakmasın :)
Dertlenerek merak etmediğiniz çok açık.
Diyecek sözüm yok, umarım bir daha buralara yazacak dert yaşamam.
Sağlıcakla![]()
Düzeldi mi bilemem. Şu zamanlar aynı sıkıntıları yaşamıyorum. Yaşar mıyım yine bilememnasılsınız peki
durumlar düzeldimi ?
hakkınızda hayırlısı olsun, nasıl mutlu olacaksanızDüzeldi mi bilemem. Şu zamanlar aynı sıkıntıları yaşamıyorum. Yaşar mıyım yine bilememteşekkür ederim
![]()
Meali ayrılmadım beraberiz.Düzeldi mi bilemem. Şu zamanlar aynı sıkıntıları yaşamıyorum. Yaşar mıyım yine bilememteşekkür ederim
![]()
Başka sıkıntılar mı var yoksaDüzeldi mi bilemem. Şu zamanlar aynı sıkıntıları yaşamıyorum. Yaşar mıyım yine bilememteşekkür ederim
![]()
Yani diyor ki, ne oldurabildim ne gidebildim, ben de saldım gitti.Meali ayrılmadım beraberiz.
Hayırlısı olsun hakkınızda, birde nacizane önerim madem barıştınız konunun kapatılmasını isteyebilirsinizDüzeldi mi bilemem. Şu zamanlar aynı sıkıntıları yaşamıyorum. Yaşar mıyım yine bilememteşekkür ederim
![]()
Düzeldi mi bilemem. Şu zamanlar aynı sıkıntıları yaşamıyorum. Yaşar mıyım yine bilememteşekkür ederim
![]()
Meali ayrılmadım beraberiz.
Hayir belli olan şeyi açık açık yazmamış ona lafım..Yoksa hayat onun.Yani diyor ki, ne oldurabildim ne gidebildim, ben de saldım gitti.![]()
Yazmasın, o '' a'' dese anlarız. Öyle de bir bağımız var.Hayir belli olan şeyi açık açık yazmamış ona lafım..Yoksa hayat onun.
Kocam sevmeyip anasının hizmetçisi yapıp arada evde öpünce benim iyimserlikBlöflerim elimde patlayınca ben![]()