- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gitmene karar verdim diyin?Ev onun evi gitmeye niyeti yok. Gitmez yani. Sana bıraktım diyor.
O halde bence hiçbirimiz zaman harcayıp destek olmaya çalışmayalım. Bunun dalga geçmekten farkı yok çünkü.
Afedersiniz b*k gibi bi yuvam(!) vardı, standartların üzerinde eğitimi, kültür düzeyi olan biri olduğuma inanıyorum ve aynı korku bende de oldu. Keza korktuklarım başıma da geldi, hiç olmayacak insanlardan hiç olmayacak teklifler vs. aldım boşandığımda. Ama hayatımda verdiğim en doğru ve güzel karardı. Dul kalmanın belli başlı zorlukları var evet (bu tamamen toplumun düzeyiyle ilgili, başlı başına dul olmak falan diye bir şey zaten yok). Ama kalıbımı basarım Türkiye gibi survival mod bir ülkede dul olmak, kötü evlilik yaşamaktan 10000 kat iyi. Bizzat yaşadım gördüm.Destek olunca alacağınız tek cevap "ne yapayım boşanıp dul mu kalayım? Belli yaş üstü kadınlar saçma feminist zırvalarla gençlerin yuvasını yıkıyor, mutsuz olmalarına sebep oluyor" tadında bir şey olacak zaten. Gerçekten uğraşmaya değmez.
Diğer insanlara nasıl bir cevap verdim kırpapatyası ben ters olanı tersledim sen neden üstüne alınıyorsun :)Mavera cevaplarına sok oldum sayfalarca dil dokmuştuk eski mesajlara bı dön bak istersen niye bu kadar saldırganlatin anlamadım ?? Düzgünce açıklayabilirdin bu kadar insan uğraşmış tamam gıcık oldukların olabilir ama diğer insanlara hiç mi saygı duymadın
Kimin faydası oldu ki senin hayatına konu açtın millet yorum yaptı saygısızlığın aldı başını gitti şuan olduğu gibi
Her konun da kendin çaldın kendin oynadın
Her zaman yazdım burdakilerine ve bana çemkirdiğin gibi eşine tepki verdin mi acaba diye
Neyse anlamiy
ben de kendimi senin yerine koyuyorum. fikir isteyip verilen fikirleri begenmeyip saygisizlik yapacaksam konu acmam, geri kuyrugumu kistirip geleceksem kocama bosanalim demem, bosanmak istiyorsam baslarim esyasina der giderim vs. biraz kendine disardan bak cok komiksin.
Sürekli eşine yaptın mı yok bilmem ne. Siz nasıl burda klavye başında ancak konuşabiliyorsunuz bana ben de buradan konuşabiliyorum size. Sanki sen normal hayatta böyle misin?Senlik ne var ? Ya sana kocaman bir sa na ne :)
Ya gerçekten vakasın.
Yok tamamen konu sahibinin hırçınlığına yönelik bir soruyduBize değil her halde bu soru ?
bu forumda da ne oluyor anlamiyorum isin sonunda hep cahil diye itham edilen tarafta oluyorum.Profil fotoğrafına sabitledim son sözümü, hoşçakalın. Mutlulukla kalın, temiz kalple kalın![]()
evet ya nolucaktim senin gibi burda asip kesip eve gidince “ihihihi kicicimmm” mi?Sanki sen normal hayatta böyle misin?
cahil olan biziz ama sen foruma uye olurken uyelik sartlarini okumadin mi?Konumu nasıl sildirebilirim :) fayda sağlar mısınız?![]()
He yav he. Hadi hoşçakal.Herkes birbirinin avukatı mı burada ? Hanımlar bana edepsizce yapılan yorumlar karşısında ben melake miyim , pozitif olayım?
Burada özelimi anlattım zayıf gözüktüm, yüzüme tükürülmesini hadsizce dalga geçilmesini sonrasında benim sakince yanıtlamamı mı bekliyorsunuz?
Ya siz psikolojik şiddetin en net halisiniz.
İyi olanı biliyorum ben onlara değil sözüm.
Harici herkes gerçekten sıkıntılı.
Yavvv iyiysem iyiyim kötü olursam kötü olurum.
İyi olmam ile ilgili derdiniz nedir?
Hepiniz şu an iyiyseniz , bu iyi halin sonsuz olduğuna emin misiniz?
Ben iyiyim ama sonsuz olduğuna emin değilim.
Her şey bizim için.
Gerçekten tüm yorumlarınızı okumuyorum çok kirli kalpler görüyorum ben ya.
Konumu sildireceğim, çok sıkıldım saçma ithamlarınızdan.
Bu yazdıklarım hakedenler için, gerçekten bir iki kelimenizi okuyorum daha fazlası zaman kaybı.
Arkadaşım mutluyum diyorum, sizin zorunuz ne?
Kötü günümde kötüydüm, iyi günümde iyiyim?
Eeeeeeee?
Eeeeeeeee yani?
Bana insana davranmayı mı öğretiyorsunuz siz?
Kendi sıkıntısını burda paylaşmakta aciz insanlar gelip tv programlarında koltukta oturanlar gibi susmaz olmuş ya.
Profil fotoğrafına sabitledim son sözümü, hoşçakalın. Mutlulukla kalın, temiz kalple kalın![]()
Ben hala aynı şeyi düşünüyorum.He yav he. Hadi hoşçakal.
Ama bu yazdıklarının üstüne, tutup bir iki ay sonra önceki konumda sizlere sert davrandım, haklıymışsınız diye lafa başlarsan, bunları hatırlatırlar sana. Çünkü öyle sandığın gibi konu monu silinmiyor burada. Her ne yazıyorsan aynen böyle kalıyor.
Benim seni tanıdığım ilk konundu, bana yetti mesela. Ki öncesi de varmış, öyle dediğin gibi üyeler ikiye falan ayrılmıyor tü kaka olanlar ve melekler olmak üzere. Herkesin kanısı yüzde yüz ortak senin hakkında. İstediğin kadar inkar et bir namın var buralarda. Önce cici cici konu açmışsın, sonra hakaret, ban ve kapanış. Resetleniyor gibisin mübarek. Hiç yorulmuyor musun aynı şeyleri yapmaktan ya?
Bakın kaçar gibi ev terk etmeye gerek yok. Hayat filmlerdeki gibi değil, bavula üç tane kazak atıp evi havalıca terk etmek gibi olmuyor. O yüzden sakin sakin başka odada kalın bu gece. Yarın salim kafayla ne yapacağınızı düşünürsünüz. Önce avukata gidersiniz, eşyalar için nakliyeci bakarsınız, eşyaları koymak için bir yer bakarsınız. Ama sırasıyla olur her şey.
Sinirinizi, hayal kırıklığınızı görsün istiyorsunuz. Ama görmeyecek, bakın sakin sakin maç izliyor diyorsunuz. Böyle ancak siz zarar görürsünüz. Biraz pragmatist olmakta fayda var.
Valla boşanıyor olsam çöpümü bırakmam adamda. Mal canın yongası demişler. O sebeple planlı hareket etmekte fayda var diyorum.
Ben hala aynı şeyi düşünüyorum.
Çok basit. Bundan sana ne?
Ben herkese gerektiği kadar açıkmalama mı yaptım. Değer verdiğim üzere.
Fakat sorgulamak inan düşmüyor kimseye.
En fazla bence saçma diyebilirsin, bir daha konu açarsam yanıtlamazsın laftan anlamıyor diyebilirsin.
Daha fazla hiçbir hakkın, hakkınız yok.
Bu çok net.