• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mavera cevaplarına sok oldum sayfalarca dil dokmuştuk eski mesajlara bı dön bak istersen niye bu kadar saldırganlatin anlamadım ?? Düzgünce açıklayabilirdin bu kadar insan uğraşmış tamam gıcık oldukların olabilir ama diğer insanlara hiç mi saygı duymadın

O halde bence hiçbirimiz zaman harcayıp destek olmaya çalışmayalım. Bunun dalga geçmekten farkı yok çünkü.

Destek olunca alacağınız tek cevap "ne yapayım boşanıp dul mu kalayım? Belli yaş üstü kadınlar saçma feminist zırvalarla gençlerin yuvasını yıkıyor, mutsuz olmalarına sebep oluyor" tadında bir şey olacak zaten. Gerçekten uğraşmaya değmez.

Destek olunca alacağınız tek cevap "ne yapayım boşanıp dul mu kalayım? Belli yaş üstü kadınlar saçma feminist zırvalarla gençlerin yuvasını yıkıyor, mutsuz olmalarına sebep oluyor" tadında bir şey olacak zaten. Gerçekten uğraşmaya değmez.
Afedersiniz b*k gibi bi yuvam(!) vardı, standartların üzerinde eğitimi, kültür düzeyi olan biri olduğuma inanıyorum ve aynı korku bende de oldu. Keza korktuklarım başıma da geldi, hiç olmayacak insanlardan hiç olmayacak teklifler vs. aldım boşandığımda. Ama hayatımda verdiğim en doğru ve güzel karardı. Dul kalmanın belli başlı zorlukları var evet (bu tamamen toplumun düzeyiyle ilgili, başlı başına dul olmak falan diye bir şey zaten yok). Ama kalıbımı basarım Türkiye gibi survival mod bir ülkede dul olmak, kötü evlilik yaşamaktan 10000 kat iyi. Bizzat yaşadım gördüm.

Herkes birbirinin avukatı mı burada ? Hanımlar bana edepsizce yapılan yorumlar karşısında ben melake miyim , pozitif olayım?
Burada özelimi anlattım zayıf gözüktüm, yüzüme tükürülmesini hadsizce dalga geçilmesini sonrasında benim sakince yanıtlamamı mı bekliyorsunuz?
Ya siz psikolojik şiddetin en net halisiniz.
İyi olanı biliyorum ben onlara değil sözüm.
Harici herkes gerçekten sıkıntılı.
Yavvv iyiysem iyiyim kötü olursam kötü olurum.
İyi olmam ile ilgili derdiniz nedir?
Hepiniz şu an iyiyseniz , bu iyi halin sonsuz olduğuna emin misiniz?
Ben iyiyim ama sonsuz olduğuna emin değilim.
Her şey bizim için.
Gerçekten tüm yorumlarınızı okumuyorum çok kirli kalpler görüyorum ben ya.
Konumu sildireceğim, çok sıkıldım saçma ithamlarınızdan.

Bu yazdıklarım hakedenler için, gerçekten bir iki kelimenizi okuyorum daha fazlası zaman kaybı.
Arkadaşım mutluyum diyorum, sizin zorunuz ne?
Kötü günümde kötüydüm, iyi günümde iyiyim?
Eeeeeeee?
Eeeeeeeee yani?

Bana insana davranmayı mı öğretiyorsunuz siz?
Kendi sıkıntısını burda paylaşmakta aciz insanlar gelip tv programlarında koltukta oturanlar gibi susmaz olmuş ya.

Profil fotoğrafına sabitledim son sözümü, hoşçakalın. Mutlulukla kalın, temiz kalple kalın🤟🏼

Mavera cevaplarına sok oldum sayfalarca dil dokmuştuk eski mesajlara bı dön bak istersen niye bu kadar saldırganlatin anlamadım ?? Düzgünce açıklayabilirdin bu kadar insan uğraşmış tamam gıcık oldukların olabilir ama diğer insanlara hiç mi saygı duymadın
Diğer insanlara nasıl bir cevap verdim kırpapatyası ben ters olanı tersledim sen neden üstüne alınıyorsun :)

Kimin faydası oldu ki senin hayatına konu açtın millet yorum yaptı saygısızlığın aldı başını gitti şuan olduğu gibi

Her konun da kendin çaldın kendin oynadın
Her zaman yazdım burdakilerine ve bana çemkirdiğin gibi eşine tepki verdin mi acaba diye

Neyse anlamiy
ben de kendimi senin yerine koyuyorum. fikir isteyip verilen fikirleri begenmeyip saygisizlik yapacaksam konu acmam, geri kuyrugumu kistirip geleceksem kocama bosanalim demem, bosanmak istiyorsam baslarim esyasina der giderim vs. biraz kendine disardan bak cok komiksin.

Senlik ne var ? Ya sana kocaman bir sa na ne :)
Ya gerçekten vakasın.

Sanki sen normal hayatta böyle misin?
evet ya nolucaktim senin gibi burda asip kesip eve gidince “ihihihi kicicimmm” mi?

burada kimse kimseyi zorla bosamiyor, kocamla barisicam diyene yok barisamazsin demiyor. sen once kendi yazdiklarini bi anlayarak oku bence bastan. unuttun belli ki. kocana sayip sovup millet de evet kocan bes para etmez dediginde geri savunduklarini hepimiz biliyoruz. yoksa bosansan ne bosanmasan ne bizim icin. istersen otur kocana allah de bize ne.

Herkes birbirinin avukatı mı burada ? Hanımlar bana edepsizce yapılan yorumlar karşısında ben melake miyim , pozitif olayım?
Burada özelimi anlattım zayıf gözüktüm, yüzüme tükürülmesini hadsizce dalga geçilmesini sonrasında benim sakince yanıtlamamı mı bekliyorsunuz?
Ya siz psikolojik şiddetin en net halisiniz.
İyi olanı biliyorum ben onlara değil sözüm.
Harici herkes gerçekten sıkıntılı.
Yavvv iyiysem iyiyim kötü olursam kötü olurum.
İyi olmam ile ilgili derdiniz nedir?
Hepiniz şu an iyiyseniz , bu iyi halin sonsuz olduğuna emin misiniz?
Ben iyiyim ama sonsuz olduğuna emin değilim.
Her şey bizim için.
Gerçekten tüm yorumlarınızı okumuyorum çok kirli kalpler görüyorum ben ya.
Konumu sildireceğim, çok sıkıldım saçma ithamlarınızdan.

Bu yazdıklarım hakedenler için, gerçekten bir iki kelimenizi okuyorum daha fazlası zaman kaybı.
Arkadaşım mutluyum diyorum, sizin zorunuz ne?
Kötü günümde kötüydüm, iyi günümde iyiyim?
Eeeeeeee?
Eeeeeeeee yani?

Bana insana davranmayı mı öğretiyorsunuz siz?
Kendi sıkıntısını burda paylaşmakta aciz insanlar gelip tv programlarında koltukta oturanlar gibi susmaz olmuş ya.

Profil fotoğrafına sabitledim son sözümü, hoşçakalın. Mutlulukla kalın, temiz kalple kalın🤟🏼
He yav he. Hadi hoşçakal.
Ama bu yazdıklarının üstüne, tutup bir iki ay sonra önceki konumda sizlere sert davrandım, haklıymışsınız diye lafa başlarsan, bunları hatırlatırlar sana. Çünkü öyle sandığın gibi konu monu silinmiyor burada. Her ne yazıyorsan aynen böyle kalıyor.
Benim seni tanıdığım ilk konundu, bana yetti mesela. Ki öncesi de varmış, öyle dediğin gibi üyeler ikiye falan ayrılmıyor tü kaka olanlar ve melekler olmak üzere. Herkesin kanısı yüzde yüz ortak senin hakkında. İstediğin kadar inkar et bir namın var buralarda. Önce cici cici konu açmışsın, sonra hakaret, ban ve kapanış. Resetleniyor gibisin mübarek. Hiç yorulmuyor musun aynı şeyleri yapmaktan ya?

He yav he. Hadi hoşçakal.
Ama bu yazdıklarının üstüne, tutup bir iki ay sonra önceki konumda sizlere sert davrandım, haklıymışsınız diye lafa başlarsan, bunları hatırlatırlar sana. Çünkü öyle sandığın gibi konu monu silinmiyor burada. Her ne yazıyorsan aynen böyle kalıyor.
Benim seni tanıdığım ilk konundu, bana yetti mesela. Ki öncesi de varmış, öyle dediğin gibi üyeler ikiye falan ayrılmıyor tü kaka olanlar ve melekler olmak üzere. Herkesin kanısı yüzde yüz ortak senin hakkında. İstediğin kadar inkar et bir namın var buralarda. Önce cici cici konu açmışsın, sonra hakaret, ban ve kapanış. Resetleniyor gibisin mübarek. Hiç yorulmuyor musun aynı şeyleri yapmaktan ya?
Ben hala aynı şeyi düşünüyorum.
Çok basit. Bundan sana ne?
Ben herkese gerektiği kadar açıkmalama mı yaptım. Değer verdiğim üzere.
Fakat sorgulamak inan düşmüyor kimseye.
En fazla bence saçma diyebilirsin, bir daha konu açarsam yanıtlamazsın laftan anlamıyor diyebilirsin.

Daha fazla hiçbir hakkın, hakkınız yok.
Bu çok net.

Bakın kaçar gibi ev terk etmeye gerek yok. Hayat filmlerdeki gibi değil, bavula üç tane kazak atıp evi havalıca terk etmek gibi olmuyor. O yüzden sakin sakin başka odada kalın bu gece. Yarın salim kafayla ne yapacağınızı düşünürsünüz. Önce avukata gidersiniz, eşyalar için nakliyeci bakarsınız, eşyaları koymak için bir yer bakarsınız. Ama sırasıyla olur her şey.
Sinirinizi, hayal kırıklığınızı görsün istiyorsunuz. Ama görmeyecek, bakın sakin sakin maç izliyor diyorsunuz. Böyle ancak siz zarar görürsünüz. Biraz pragmatist olmakta fayda var.
Valla boşanıyor olsam çöpümü bırakmam adamda. Mal canın yongası demişler. O sebeple planlı hareket etmekte fayda var diyorum.
mavera110 mavera110 Bakın bu konudaki ilk yorumum. Son yorumum da orada.
Aradaki yedi farkı bulun. :)
Gözümün önünde bir hemcinsine hakaret etmeseydin, insanları küçümseyip gerçek hayatta karşımda bile konuşamazsınız minvalinde saçmalayıp durmasaydın hiç üslubum değişmeyecekti. Senin birine hakaret etme hakkın yok. Sen sağlıklı bir iletişimden yana değilsin. Sen kaostan besleniyorsun. Gizli bir haz alıyorsun milletle kapışmaktan. İstediğini de alıyorsun görüldüğü üzere.

Ben hala aynı şeyi düşünüyorum.
Çok basit. Bundan sana ne?
Ben herkese gerektiği kadar açıkmalama mı yaptım. Değer verdiğim üzere.
Fakat sorgulamak inan düşmüyor kimseye.
En fazla bence saçma diyebilirsin, bir daha konu açarsam yanıtlamazsın laftan anlamıyor diyebilirsin.

Daha fazla hiçbir hakkın, hakkınız yok.
Bu çok net.

ya kızım git işine gece gece sinir zıplatıyorsun.
yapamadığın atarı gider içinde kalmış burdan mı çıkarmaya geldin? konu açtın dil döktük iyiliğin için boşan dedik becerip gidememişsin kuyruk kıstırıp geri dönmüşsün. o zaman açma hayatını insanlarının önüne kimse sana yorum yapmasın. zaten bir daha konu açarsan anca seni hatırlamayanlar yorum yapar. hadi sana mutluluklar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X