• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gülerek okudum :)
Hanımlar iyiyim çok şükür.
Allahım burdan ders almayı nasip etsin, burdaki iyi insanlar ile karşılaştırsın. Allahım kimseyi konuya yazmış mı acaba ne yaptı diyerek dalga geçecek kadar boş bırakmasın :)
Dertlenerek merak etmediğiniz çok açık.
Diyecek sözüm yok, umarım bir daha buralara yazacak dert yaşamam.
Sağlıcakla 🤟🏼
Niye dertlenelim ki ya? Ortada dert mi var? :deli:
Aralıklarla konu açıp boşanacağım deyip boşanmayan herhangi bir üyesiniz. Bunun neresi dert? Bir de kendinizi odak noktası gibi görmeniz... Kim niye dertlensin size?
Allah göstermesin aile içi şiddet olur, hastalık olur, çoluğa çocuğa bir şey olur vs. yedi kat el olsam da destek çıkar, elimden geleni yaparım hem maddi hem manevi. Ama elin kadınının dört bölümle final veren Türk dizisi kıvamındaki hayatını ne diye dert edecekmişim? Etmeyerek zaten "boş" bir insan olmadığımı kanıtlıyorum.

Aralıklarla konu açıp boşanacağım deyip boşanmayan herhangi bir üyesiniz. Bunun neresi dert? Bir de kendinizi odak noktası gibi görmeniz... Kim niye dertlensin size?
Allah göstermesin aile içi şiddet olur, hastalık olur, çoluğa çocuğa bir şey olur vs. yedi kat el olsam da destek çıkar, elimden geleni yaparım hem maddi hem manevi. Ama elin kadınının dört bölümle final veren Türk dizisi kıvamındaki hayatını ne diye dert edecekmişim? Etmeyerek zaten "boş" bir insan olmadığımı kanıtlıyorum.
Heleki mavera çalışan kendi ayakları üstünde duran kimseye muhtaçlığı yokken aman ayrılırsam koca bulmakta zor zihniyetinden olan konu basında kocasına verip veristirirken sona doğru kocasını koruyan bizlere etmediği beddua kalmayan heleki bana ne acıyacam hala o burnu yere düşse sözüm ona mağrur dik duruşunu keşke kendi hayatına sergilese burda çemkirmek yerine kocasına çemkirse ama nerde dünya sanki önün etrafında dönüyor bana bildirim geldi yazdım tek derdim maveraydi meraktan öldüm konu hortladı hemen geldi fırsat bekler gibi

Heleki mavera çalışan kendi ayakları üstünde duran kimseye muhtaçlığı yokken aman ayrılırsam koca bulmakta zor zihniyetinden olan konu basında kocasına verip veristirirken sona doğru kocasını koruyan bizlere etmediği beddua kalmayan heleki bana ne acıyacam hala o burnu yere düşse sözüm ona mağrur dik duruşunu keşke kendi hayatına sergilese burda çemkirmek yerine kocasına çemkirse ama nerde dünya sanki önün etrafında dönüyor bana bildirim geldi yazdım tek derdim maveraydi meraktan öldüm konu hortladı hemen geldi fırsat bekler gibi
Valla ben sorunları ne onu bile hatırlamıyorum, hiç birinci sayfaya dönüp bakmadım bile.
Önce boşanıyorum deyip hiddetle gelen, sonra da üyelere beddua edip banlanan bir üye diye aklımda kalmış. O kadar yani.

Allahım burdan ders almayı nasip etsin, burdaki iyi insanlar ile karşılaştırsın. Allahım kimseyi konuya yazmış mı acaba ne yaptı diyerek dalga geçecek kadar boş bırakmasın :)
Sağlıcakla 🤟🏼
yok bi de dertlenicektik sanki sen kocani bosadin mi bosamadin mi diye tovbe

Sağlıcakla 🤟🏼
Mavera sana kötü bir haberim var, kocanı boşayıp boşamaman bizi hiç enterese etmiyor. Konunu hortlatan da 21 tane mesajı olan bir üye. Çok aktif değil. Ben şeyi merak ettim, kaynanana altınızdaki evi alacaktınız sanki, bir arkadaş hatırlattı da, aldınız mı?

Mavera sana kötü bir haberim var, kocanı boşayıp boşamaman bizi hiç enterese etmiyor. Konunu hortlatan da 21 tane mesajı olan bir üye. Çok aktif değil. Ben şeyi merak ettim, kaynanana altınızdaki evi alacaktınız sanki, bir arkadaş hatırlattı da, aldınız mı?
Yok o lafta kaldı.

Evet buraya bir sözüm için bir paragraf yazarak ne kadar dolu olduğunu gösteriyorsun. Üzerine alınmışsın, isabet olmuş.

Offf :) ya sizin yerinize koyuyorum kendimi yok valla birinin hayatına fayda sağlamayacaksam bu kadar dil dökmem. Msspare cim her bildirime yazma öyleyse 😞

Boşanıyorum . Arkadaşlar eşyalarımı toplamadan evden şu an çantamı alıp çıkarsam geride kalan eşyalarım ne olacak??? Acil cevap lütfen. Ne zaman alabileceğim ya zorluk çıkarsa?
sakın evden
ilk giden kişi sen olma mahkemede evden giden haksız oluyor ve alabileceğin tüm haklardan vazgeçmiş oluyorsun.sakinleş başka odaya geç yarın git bir avukatla görüş o yönlendirsin seni ayrıca o ev ortak malınız gerekirse satılır eşit paylaştırılır .haklarına sahip çık

Offf :) ya sizin yerinize koyuyorum kendimi yok valla birinin hayatına fayda sağlamayacaksam bu kadar dil dökmem. Msspare cim her bildirime yazma öyleyse 😞
Kimin faydası oldu ki senin hayatına konu açtın millet yorum yaptı saygısızlığın aldı başını gitti şuan olduğu gibi

Her konun da kendin çaldın kendin oynadın
Her zaman yazdım burdakilerine ve bana çemkirdiğin gibi eşine tepki verdin mi acaba diye

Neyse anlamiyacaksin maveracim

ben de kendimi senin yerine koyuyorum. fikir isteyip verilen fikirleri begenmeyip saygisizlik yapacaksam konu acmam, geri kuyrugumu kistirip geleceksem kocama bosanalim demem, bosanmak istiyorsam baslarim esyasina der giderim vs. biraz kendine disardan bak cok komiksin.

Evet buraya bir sözüm için bir paragraf yazarak ne kadar dolu olduğunu gösteriyorsun. Üzerine alınmışsın, isabet olmuş.
Evet, gösteriyorum bence. En azından yapılan yorumları okuyup, bir süzgeçten geçirip mantıklı bir karşılık veriyorum. Yorumlarım birilerinin yorumları gibi uzayda manasızca süzülmüyor. :KK53:
Ha bu arada benim işim kelimelerle. Hatta yazdığım kelime başına bir ara para alıyordum biliyor musun? :deli:
O yüzden paragraf yazmak benim için oldukça kolay, hele o alıntıladığın paragraf bir dakika bile almaz. Kendini özel hissetme. İznim de var ki şimdi bol bol yazarım artık, görüşürüz. :KK25:

Bence biraz sakin olmalısınız artık, konunun da bu konudaki kavganın da üzerinden onca zaman geçmiş kadın sinirli gergin diyemiyor kimse. Herkes zamanını size yardımcı olmak için harcıyor yorum yazarak, evet biliyorum bazen artniyetli insanlar da olabiliyor ama bu konudaki insanların geneli destek vermek isteyen kişiler. Birazcık sakin olun, bence bir özrü ve bu tartışmayı geride bırakmayı hak ediyor konunuzla ilgilenen pek çok üye…

Bence biraz sakin olmalısınız artık, konunun da bu konudaki kavganın da üzerinden onca zaman geçmiş kadın sinirli gergin diyemiyor kimse. Herkes zamanını size yardımcı olmak için harcıyor yorum yazarak, evet biliyorum bazen artniyetli insanlar da olabiliyor ama bu konudaki insanların geneli destek vermek isteyen kişiler. Birazcık sakin olun, bence bir özrü ve bu tartışmayı geride bırakmayı hak ediyor konunuzla ilgilenen pek çok üye…
biliyoruz bunlari yani gercegi duymak canini yakiyor evet hakli ama sanki biz onun yerine gecip de mi yasiyoruz hayatini? bize anlatiyor, disaridan goruneni soyluyoruz. normal insan aa demek ki disaridan boyle gorunuyor der. ama mavera hepimiz birlesip onu kocasindan ayiricaz zannediyor herhalde. ozur falan da dilemez aman dilemedigi daha iyi en azindan simdi surekli kv konusu acmiyor forumda yuz bulamadigi icin.

Mavera hep böyle.
Düzenli olarak gelip "Evi terk edeceğim eşyalar ne olacak, eşimden ayrılıyorum çamaşır makinemi ne yapayım, eşimi boşayayazıyorum hangi toplu taşıma aracıyla uzaklaşayım" içerikli konular açar ama sonra şans istemeye tenezzül bile etmeyen eşine kafasına göre şans verip devam eder. Kendi kafa yapısına göre "dul olmak" aşırı kötü bir şey çünkü.
Kocasını affettiği(!) her konunun sonunda kendisine yardımcı olmayan çalışan herkesi de boşandırma meraklısı ve feminist olmakla "suçlar" ve banlanır.
Çok süper bir evliliği varmış da biz hepimiz topluca evine ve ilişkisine dalıp kendisini boşandırmaya çalışıyormuşuz gibi davranır.
Kendisini tanıyan kimse ciddiye almıyor artık.

Mavera hep böyle.
Düzenli olarak gelip "Evi terk edeceğim eşyalar ne olacak, eşimden ayrılıyorum çamaşır makinemi ne yapayım, eşimi boşayayazıyorum hangi toplu taşıma aracıyla uzaklaşayım" içerikli konular açar ama sonra şans istemeye tenezzül bile etmeyen eşine kafasına göre şans verip devam eder. Kendi kafa yapısına göre "dul olmak" aşırı kötü bir şey çünkü.
Kocasını affettiği(!) her konunun sonunda kendisine yardımcı olmayan çalışan herkesi de boşandırma meraklısı ve feminist olmakla "suçlar" ve banlanır.
Çok süper bir evliliği varmış da biz hepimiz topluca evine ve ilişkisine dalıp kendisini boşandırmaya çalışıyormuşuz gibi davranır.
Kendisini tanıyan kimse ciddiye almıyor artık.
O halde bence hiçbirimiz zaman harcayıp destek olmaya çalışmayalım. Bunun dalga geçmekten farkı yok çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X