Mutfak çeyiz kıyafetlerim yatak odasını ben aldım mesela. Her şeyim...
İşte siz de ailenizin binbir emekle aldığı takımları, anneciğinizin yaptığı çeyizleri o adama bırakmamak için akıllı olacaksınız.Evet bu yüzden hepsi aklımda. Düğün videosunu da aldım yanımda, şu an salondayım. Dizi izliyor şimdi. Annem için dünyayı dümdüz ederim sen beni annesini silenlerden sandın herhalde filan dedi.
Asla yapamadı. Ben kendi ailemle onunn dengesini sağladım. Şu an kendini sorunsuz sanıyor. Aslında soğuk kibirli bir adam. Ailem bir kez aramadı. Bugün annesi beni arayıp sen beni sinir hastası ettin bir senede oğlımun saçları beyazlsdı dedi. Oğlu 32 ben 25 yaşındayım. Ben 10 kilo verdimAnnesini silmesine gerek yoktu ki... Dengeyi sağlayacak ve bu sayede saygıyı koruyacaktı.
Evinizden çıkmayın,ben eşyalar ile çıktım terk etmekle suçlandim.Esyalari bilmem de davayı açmadan çıkmayınBoşanıyorum . Arkadaşlar eşyalarımı toplamadan evden şu an çantamı alıp çıkarsam geride kalan eşyalarım ne olacak??? Acil cevap lütfen. Ne zaman alabileceğim ya zorluk çıkarsa?
Allah razı olsun kız kardeşim . Duanızı eksik etmeyin. Ben burada da çok savundum eşimi ben çabalaDım ama olmadıİşte siz de ailenizin binbir emekle aldığı takımları, anneciğinizin yaptığı çeyizleri o adama bırakmamak için akıllı olacaksınız.
Saat olmuş gecenin onu, bu saatte çıkmayın, başınıza bir şey falan gelir mazallah. Yarın avukattı, aileyle konuşmaydı, eşyaydı vs. hepsini gündüz gözüyle halledersiniz kız kardeşim.
Adam hiç duygusal değil gördüğünüz gibi. Siz de duygusal davranmayın. Öyle ceketimi aldım çıktım bayat romantizmleri kaybettirir size ancak. Olabildiğince karlı ve hasarsız atlatmanız gerekiyor.
O dizi mi izliyor, açın siz de laptoptan izleyin. Hiç canınızı sıkmayın. Kirpiğiniz yere düşmesin, selametle.
Ekleme: Tabi bunlar dayak vs. gibi durumlar yoksa geçerli. Can güvenliğiniz yoksa çantanızı alın kaçın hemen oradan tabi.
Biliyorum , hepimiz biliyoruz. Anlattıklarından yola çıkarak aklımızda az çok bir profil oluştu zaten. Kayınvalide klasik kayınvalide. Orasını bir nebze anlarım. Ama sizinde dediğiniz gibi iş eşinizde biterdi. Yapamamış.Asla yapamadı. Ben kendi ailemle onunn dengesini sağladım. Şu an kendini sorunsuz sanıyor. Aslında soğuk kibirli bir adam. Ailem bir kez aramadı. Bugün annesi beni arayıp sen beni sinir hastası ettin bir senede oğlımun saçları beyazlsdı dedi. Oğlu 32 ben 25 yaşındayım. Ben 10 kilo verdim
Tabi ederiz. Siz sakin olun, muhatap olmayın. Şiddet vs. yok değil mi? Ben ona göre gitmeyin dedim, varsa aman diyeyim.Allah razı olsun kız kardeşim . Duanızı eksik etmeyin. Ben burada da çok savundum eşimi ben çabalaDım ama olmadı
Ben mücadele ettim. O ailemin ona iyi davranmasında bile kendini mükemmel görüyor. Oysa ki kandilde bile zorla öğreittğm aramayı. Düğünlerde bana binbir zorlukla eşlik eder...Tabi ederiz. Siz sakin olun, muhatap olmayın. Şiddet vs. yok değil mi? Ben ona göre gitmeyin dedim, varsa aman diyeyim.
Yoksa dediğim gibi, serin kanlı olmakta fayda var. Kendinizi parçalamanıza gerek yok. Gördüğünüz gibi adam gayet rahat. O bir rahatsa siz beş rahat olun. Dünyaya bir kere geliyorsunuz, onu da böyle bir adama mı harcayacaksınız?
Her durumda kendinizi düşünün, moralinizi düşürmeyin. Bugünler de geçecek, anı olacak, bunu bilin ona derece üzülürsünüz. Ya da üzülmezsiniz, siz karar verin.
Bu saatte çıkıp gitmeniz ne kadar mantıksiz fevri davraniyorsunuz..E o zamanzaman acil yardım eşyalarım ne olacak demenize ne gerek var? Toplayın eşyalarınızı çağırın aileden birini yardım etsin alın gidin. Eşyadan kastınız ne tabi o önemli. Kiyafetse valizleri yapın alın gidin işte. Mobilyaysa zaten nakliye ayarlamanız gerekir o da bu saatte ve hemen olmaz, sonra halledersini
Ama eşyalarım kalacak. Ya kilidi değiştirirse ben böyle şeylerle uğraşmak istemiyorm. Ciddi konuştum şu an evde durmam da saçma ama gitsem her şeyim burada
Kimi kırdıysam hakkını helal etsin. Aileme de hep savundum. Annemi bastırdım. Şimdi adam kendini sorunsuz sanıyor. 3 oldu annemlerin kapıdan girmedi... annemi boşanıcaz diye aradığında sonra konu kapandığında babam sırf utanmasın eşim diye aradı, bir şeyden haberi yokmuş gibi. Kadının zoru annemle. Keşke buraya ses kaydını atabilsem kaydettim bugün haykrıışlarıınıVe bu arada belirtmek isterim. Bu evlilik biterse gönlünüz rahat olsun. Siz burada dahi eşinizi doğru ya da yanlış savundunuz. Hep yuvanıza sahip çıkmaya çalıştınız. Ama karşınızdaki insanlar kıymet bilecek tipler değiller. O yüzden bundan sonra adım atarken hep düşünerek atın. Özellikle kendinizi. :) Zira inanın ki o aşamada anne oğul çirkinleşme ihtimalleri var.
Beni hiç kırmadınız. :) En fazla yorumlarınızla kızdırmışsınızdır. Ama ben sormak istiyorum. Bu adamı neden bu kadar ilahlaştırdınız ? Bize savundunuz , ailenize savunmuşsunuz. Neden ? 3 yıldır eşim annemin evine gitmedi diyorsunuz. Değer mi hiç bu adamı bu kadar büyütmeye ? Değmez elbet. Kötü bir aile ilişkiniz yok burdan anladığım kadarı ile. O zaman neydi bu adama gözü kapalı bağlılığınız ?Kimi kırdıysam hakkını helal etsin. Aileme de hep savundum. Annemi bastırdım. Şimdi adam kendini sorunsuz sanıyor. 3 oldu annemlerin kapıdan girmedi... annemi boşanıcaz diye aradığında sonra konu kapandığında babam sırf utanmasın eşim diye aradı, bir şeyden haberi yokmuş gibi. Kadının zoru annemle. Keşke buraya ses kaydını atabilsem kaydettim bugün haykrıışlarıını
Evden giden siz olmayin.Boşanıyorum . Arkadaşlar eşyalarımı toplamadan evden şu an çantamı alıp çıkarsam geride kalan eşyalarım ne olacak??? Acil cevap lütfen. Ne zaman alabileceğim ya zorluk çıkarsa?
Yok hayır. 1 ay sonra evleneli 1 ay olacak. Daha yeni evliyiz , 2 hafta önce saçma nedenle tatidle boşanma eşiğime geldik temel nedeni görümcem aslında da neyse. Tatilden döndüğümüzden beri ısrarla anne babamdan kaçıyor. Onlara rezil olduk ama karşılarına çıkmadı, biz iyiyiz diye. Ben gittim ailesin defalarca ama.Beni hiç kırmadınız. :) En fazla yorumlarınızla kızdırmışsınızdır. Ama ben sormak istiyorum. Bu adamı neden bu kadar ilahlaştırdınız ? Bize savundunuz , ailenize savunmuşsunuz. Neden ? 3 yıldır eşim annemin evine gitmedi diyorsunuz. Değer mi hiç bu adamı bu kadar büyütmeye ? Değmez elbet. Kötü bir aile ilişkiniz yok burdan anladığım kadarı ile. O zaman neydi bu adama gözü kapalı bağlılığınız ?
Pardon 1 ay sonra 1 sene olacakYok hayır. 1 ay sonra evleneli 1 ay olacak. Daha yeni evliyiz , 2 hafta önce saçma nedenle tatidle boşanma eşiğime geldik temel nedeni görümcem aslında da neyse. Tatilden döndüğümüzden beri ısrarla anne babamdan kaçıyor. Onlara rezil olduk ama karşılarına çıkmadı, biz iyiyiz diye. Ben gittim ailesin defalarca ama.
ben onun pişmemiş bir insan olduğunu anladım, pişsin istedim. Yaş farkımız 7 o benden büyük ama nefsine yenik insan. Bende hamım elbet ama çabuk arkamı dönemedim. Çok duygusaldım , hemen hemen ilk ciddi ilişkim kısa sürede evlendik öyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?