Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ev adamın bekarlikta aldığı ev ise şimdi gitmese bile 1 ay sonra gidecek konu sahibi. Bir de akşam bir yere gidecek kadar gözü dönen insan eşyasını falan düşünür mü? Konu sahibi de ne yaptığını bilmiyor büyük ihtimalle gidesi de yok burnunu surteyim falan diye düşünüyor. Ben konu sahibini de biliyorum burda gayet soru sorarak yazanlara bile laf sokarak cevap veren biri...Bana eşiyle huy olarak benziyor gibi geliyorlar. Sadece tek tarafın anlattığı konulara ilk konusu ise ona güvenerek cevap veririz ama 2-3 konudan sonrası o da kendini belli ediyor bir şekilde. Al birini vur ötekine bence gitme konu sahibi. Ikiniz yaşayın hep başkalarına yazık olmasın.

Ayrı yattıysanız gece de yanına gelip oynaşmaya kalkmadıysa ben de neyim. Bana hiiç boşanacak bir adam gibi gelmedi. Sana bıraktım ne yahu? Boşanmıyorum desen ne yapacak? Tırsak. Yememiş bir tarafı.

Iyi aksamlar..

Bence sizi Sakin tutabilmek icin ve sessiz kalin diye, Kabul etti Bosanmayi ( laf olarak) ki yarin o kesin baska planlar yapicaktir, benim Tahminim. Esiniz nereliydi?

Benziyorlar zaten, ne var ki iki cambaz bir telde oynayamadı işte. Ama kadın olduğu için, geleneksel öğretiler ve içinde bulunduğu yapı gereği biraz geride kaldı. Kazara boşansa bile bişeyi kalsın o adamda, ben istemem, o zaten istemez. 1 ay beklemesi lazım anlaşmalı boşanmak için, 1 ay eşya toplayamaz. 1 aya da aynı ev içinde bu kadar küs kalamazlar diye düşünüyorum, adam oturmuş maç izliyor, kalkmış bi efelenmiş otele gidiyorum diye, gitti mi belli değil. İki çocuk kavga ediyor gibi görünüyor burdan, keşke herşeyi bitirmeden evvel bir evlilik terapisti deneseler, ikisinin de pişman olacağı bir sonuç olacak boşanmak şu halde.

Hepsi onun kasadaydı, annesinin de ulaşabildiği. Düğün var diye bir kısmını aldım takaciaım diye
Ya bırakın annesiyle yaşasın bu adam. Annesi kasaya ulaşabiliyor, siz ulaşamıyorsunuz. Kötü niyetleri burdan belli zaten.
Benim annem abimin evinde çatal kaşık nerde onu bile doğru düzgün bilmez. Annesi resmen gölge gibi evinizde yaşıyor.

Günaydın, gitmedi otele. Ev iki kat, yukarıda uyudu ben aşağıda. Bugün avukat ile görüşeceğim fakat iyi bir avukat gerek. Anlaşmalı nasıl olacağız vs hiçbir bilgim yok. Annesinin dünkü konuşması ve söylediklerini duymadan annem %70 haklıdır sen gelinlik etmedin diyen oğlu daha iyilerini bulsun. İnanın kavga etmiyorum. Ben kararımı verdim dua edin.

Ayrı yattıysanız gece de yanına gelip oynaşmaya kalkmadıysa ben de neyim. Bana hiiç boşanacak bir adam gibi gelmedi. Sana bıraktım ne yahu? Boşanmıyorum desen ne yapacak? Tırsak. Yememiş bir tarafı.
Yok öyle biri değil. Burnu çok diktir. Kendini çok sever.

Hiç benzemiyoruz, ben cambaz değilim.

Çirkin konuşuyorsun zaten iyi hissetmiyorum. Kalbini kırmayayım. Eşimle benzeseydim 1 ay sürmezdi bu evlilik, ben alttan alan iyi görmeye çalışan oldum. O yüzden sürdü ve dahası olmuyor. Laf sokmak değildi amacım ben yargılayanlar ile tartıştım

Avukatla henüz görüşmedim. Googledan mı bulacağım. Görüşmeden aileme anlatsam mı? Onlar işe girince daha hırslı olacaklar. Kendi başıma da iş yapmak istemiyorum.

Evet en önemli konu da bu , kadın kin kusuyor. İlerisi yok, aileme saygı yok. İleride evladım olsa ne olacak

Hepsi onun kasadaydı, annesinin de ulaşabildiği. Düğün var diye bir kısmını aldım takaciaım diye
Bu nasıl birşey ya ev anahtarı var kasa anahtarı ar eşinizin ağzı zaten annesinin ağzı umarım vazgeçmessiniz çünkü ya onlarla tamamen siz ilişknizi keseceksiniz eşiniz ağzını bile açmayacak ya da onlar sizin ailenizle olan ilişkinizi bitirecek.

Evet en önemli konu da bu , kadın kin kusuyor. İlerisi yok, aileme saygı yok. İleride evladım olsa ne olacak
ben size söyleyeyim ya ailenizi sileceksiniz ya da canı sıkıldıkça arayıp size böyle konuşmalar yapacak. Eşiniz yaşına göre adam olamamış evlendiğinin farkında değil ki bence o yüzden bu yaşa kadar evlendiremediler. Bağımlı annesine ve şu an tek istekleri sizin onların sözünden çıkmamanız.

Avukatla henüz görüşmedim. Googledan mı bulacağım. Görüşmeden aileme anlatsam mı? Onlar işe girince daha hırslı olacaklar. Kendi başıma da iş yapmak istemiyorum.
Ben senin yerinde olsam avukatla görüşür çekilmeli davayı açar sonra aileme anlatırdım. Ama boşanacağına hala inanmadığım için sonradan keşke parmaklarımı yormasaydım diye üzüleceğim mlsf ki

Bu kaçıncı avukat bulma durumun daha önceki konunda avukat buldum görüştüm diye konu açmıştın o zaman da dedim

Mavera sen boşanamazsın diye bana etmediğin hakaret kalmadı şimdi belliki tartışma olmuş dellenmisin yarına geçer

Aynı konunun benzerini actin eşyalar nasıl paylaşılacak ben boşanıyorum diye

Ama olmadı yine diyorum yine olmaz

Mavera sen misin? Hesabin mi hacklendi?

Bu boşanmakla ilgili actigin sayisiz konulardan biri yine mevzu esyalar

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…