Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstemezseniz istemezsiniz. Bu mu yani konu. Ne anahtar meraklısı insanlar. Ne yapacaklar anahtarı anlamıyorum. Ben eşimin halasina verdim. Kuşuma çiçeklerime bakıyor. Acil durum olur vs ilgilensin, diyen veren verir. Vermeyen vermez. Onu niye eklemedin bunu niye ekledin. Dertlere bak. Herkes kendi hayatıyla meşgul olsun. Kaç yıllık evlisiniz?

O tatilli konunuzu hatırlıyorum. Daha birkaç konunuzu da aynı şekilde. Anneniz size destek çıktı diye ona trip atıyordu değil mi ? Ah arkadaşım ah. Yok , adam aile olmayı eş olmayı öğrenememiş. Hem kurduğu cümleleri hem hareketleri ile alenen de belli etmiş. Niye evlendiniz siz bunları bile bile. Evet , belli duygusal olduğunuz. Ama karşınızda ki adam katı , zihniyeti kalıplı biri. Sizin hisleriniz onu etkilemez , yumuşatmaz. Anca egosunu tatmin eder.

Maalesef. Saf sanıldım, ailemi silmem istendi resmen. Dua edin Yarın avukatı arayayım. Tüm eşyalarımı alıp çıkmak istiyorum. Kalmasın bir şeyim. Takılarımın yarısı onun kasasında ama video filan çekmiştim.

Ben bu kadar dert olacağını beklemezdğm diyemem. Kadın bana kendi demişti, oğlum bana evde oda yapcaktı ben yapma dedim diye. Bugünde ev benim diyor, annem anahtarı nasıl istermiş filan. Kaybettiğiim anahtarı annen istedi olarak kurmuş kafada. İftiracı.

Eee geçsin oğluyla yaşasın. Öyle basit saçma şeyler ki.

Bütün eşyalarını bir araya topla. Sabah kapıya aracı daya, yükle ve git. Sonra ne olacağı belli olmuyo. Inatlasma olur, çekişme olur, uğraşmaya deymez. En temizi şimdiden yüklenmek. Hakkında hayırlısı olsun

Boşanıyorum . Arkadaşlar eşyalarımı toplamadan evden şu an çantamı alıp çıkarsam geride kalan eşyalarım ne olacak??? Acil cevap lütfen. Ne zaman alabileceğim ya zorluk çıkarsa?
O zaman bı daha eve esyalarını almaya sadece senı sokabılır yanında baska bırını sokmayabılır...Allah korkusu yoksa vicdansızsa sana aıt olan herseyı evden kacırabılır ve sen sadece elınde makbuzları ve fişleri olan esyalarını alabılırsın digerlerını kacırabılır satabılır ve sen eve almaya geldıgınde bırşey talep edemezsın...Bekleyebılecek bır durumun varsa tut kamyon o yokken özel esyalarını ceyızını topla öyle gıt derım...

Şimdi ya sen git ya ben dedi. Ayrı mı yatacaksın dedi. Şimdi otel arıyor kendine. Ne saçma

Nasil geldiyse öyle gidiyor en doğru karar bence , daha çok yeni evlenmişsiniz çocuk yok hayata yeniden başlamak o kadar kolay ki sizin için. Dünyaya bir kez geliyoruz onun bunun nazıyla uğraşmaya değmez kararlı olun ve boşanın iyi şanslar.

Şimdi ya sen git ya ben dedi. Ayrı mı yatacaksın dedi. Şimdi otel arıyor kendine. Ne saçma
Şu an kendince size ayar veriyor rest çekiyor . Hakkınızda hayırlısı olsun böyle bir aileyle uğraşmak için eşinizin sizin yanınızda olması gerekirdi . Oysa ki adam sizin karşınızda sanırım bu işin oluru yok . Ne yazık insan binbir umutla evleniyor ama emin olun bir çocuğunuz olsaydi o evden kv çıkmayacak eşiniz annenizi evinize almayacakti . Bu vereceğiniz en önemli karar mı bilmem hayatta herşey hallolur ama arada çocuk olursa daha zor olur.

Bir gelişme var mı? Yazdıklarınızdan o kadar belliydi ki bu adam. Umarım kendisi gitmiştir otele. Ve umarım bir avukatla görüşmüşsünüzdür. Çocuk olmadan kurtulmanız hakkınızda en hayırlısı olacak sanırım

"Evinden ayrılan kadının ziynet eşyalarını da yanına aldığı varsayılır" gibi bir cümle okumuştum geçtiğimiz hafta içinde, hatta bunu foruma 2. yazışım bu. Doğru mu değil mi bilmiyorum. Kusurlu sayılmamak ya da yanlış bir adım atmamak için önce avukata danışın, sonra hareket edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…