- 19 Mayıs 2020
- 48.320
- 217.617
- 598
Dediler ki zatennn.İleride evladınız olursa ne olacağı belli değil mi? Ev bizim, anahtar bizim, altınlar bizim kasada, tüm geçerli sözler zaten bizim diyen insanlar % 99 ihtimalle "çocuk da bizim" diyecekler. Hadi git gidebilirsen olacak konu.
kesinlikle herkes rüştünü isbat etme peşinde o evde. Biri biririn kaşığını kıramamış on bir aydır. Böyle evlilik mümkün değil yürümüyor. Devam edeni de biliyorum akrabalarımdan 18 yıldır aynılar huzurları yok hep akıllarda boşanma yazık..Valla en ufak kavgada altın ev eşya oluyor akıllarına ilk gelen. O evin içinde görünen 2 kişi, görünmeyen çok kişi var.
Çocuk henüz yok diye biliyorum ben?Dediler ki zatennn.
Dün o kadar dil döktüm ama görüyorum ki siz hala blöf peşindesiniz.Avukatla görüştüm eşimi de aradım. Sen hallet diyor ne istiyorsan al götür diyor. Bu zamana kadar ailesinden ve dolayısıyla ondan para duydum, şu an böyle davranmasının nedeni ne acaba? İnanmıyor mu?
Mavera inansa ne olur inanmasa ne olur?Avukatla görüştüm eşimi de aradım. Sen hallet diyor ne istiyorsan al götür diyor. Bu zamana kadar ailesinden ve dolayısıyla ondan para duydum, şu an böyle davranmasının nedeni ne acaba? İnanmıyor mu?
Beyfendi doğmamış çocuğa donu biçti işte. Anası bakacakmış, çocuk erkek ailesininmiş.Çocuk henüz yok diye biliyorum ben?
Eşya dediğiniz nedir kıyafet felansa alın tabi de buzdolabı çamaşır makinesini sırtlanıp gidemezsiniz kiBoşanıyorum . Arkadaşlar eşyalarımı toplamadan evden şu an çantamı alıp çıkarsam geride kalan eşyalarım ne olacak??? Acil cevap lütfen. Ne zaman alabileceğim ya zorluk çıkarsa?
Katip bu gun solundan mi kalktin? Asiri iyi niyetli gordum seni :) yahu ileride kaynanaya kim bakmali diye soran kimdi? Ben bosanirlarsa gercekten uzulecegim, cunku bu kadar uyumlu cift az gordum.Beyfendi doğmamış çocuğa donu biçti işte. Anası bakacakmış, çocuk erkek ailesininmiş.
niye koca anasının evinden mi getiriyormuş çocuğu. ay bütün konu sinirimi zıplattı kardeşim git aç davanı gelsin eve mahkeme kağıdı ondan sonra topla eşyanı çıkBeyfendi doğmamış çocuğa donu biçti işte. Anası bakacakmış, çocuk erkek ailesininmiş.
Ohooo desenize bunlar bile planlanmış. Tahmine gerek bırakmayan, art niyetlerini dahi peşinen açık açık ortaya koyan insanlar söz konusuyken konu sahibinde nedense hala beni anlasın, beni durdursun beklentisi ve takıntısı var.Beyfendi doğmamış çocuğa donu biçti işte. Anası bakacakmış, çocuk erkek ailesininmiş.
Annesinin bana söylediklerini içeren ses kaydı var. 5 dklık onu eşime atayım mı. Şu an nedensiz boşanan gibi gmzüküyorum. Yoksa hiç gerek yok mu?Ohooo desenize bunlar bile planlanmış. Tahmine gerek bırakmayan, art niyetlerini dahi peşinen açık açık ortaya koyan insanlar söz konusuyken konu sahibinde nedense hala beni anlasın, beni durdursun beklentisi ve takıntısı var.
Yanlışları görebilen bir insan, yanlışları kabullenemediği için mutsuz bir insan, ama nedense eş kişisinin kişiliğinden çok farklı beklentileri olan bir insan konu sahibimiz. Umarım onu tutan her neyse kurtulur ve kendisini daha güzel bir hayata layık görür.
boşanmayı gerçekten düşünüyor musunuz? Cidden ön yargısız soruyorum konularınızı ilk defa okudum yoksa kararsızmısınız? Bir de şu an ne yapıyorsunuz çıktınız mı evdenAnnesinin bana söylediklerini içeren ses kaydı var. 5 dklık onu eşime atayım mı. Şu an nedensiz boşanan gibi gmzüküyorum. Yoksa hiç gerek yok mu?
Ses kaydı almakta suç delil olarakta kullanamazsınız.Annesinin bana söylediklerini içeren ses kaydı var. 5 dklık onu eşime atayım mı. Şu an nedensiz boşanan gibi gmzüküyorum. Yoksa hiç gerek yok mu?
Annesinin bana söylediklerini içeren ses kaydı var. 5 dklık onu eşime atayım mı. Şu an nedensiz boşanan gibi gmzüküyorum. Yoksa hiç gerek yok mu?
. Elbette ki hiç gerek yok. Anlaşmalı boşanmaya ok demiş adamı ille de çekişmeli boşanmaya iknaya mı uğraşıyorsunuz. Vazgeçin artık iletişim kurmaya çalışmaktan. Boşanalım dediniz kabul etti daha neye ikna olacak bu adam. İkna olsa bu durumda mı olurdunuz. Siz böyle çırpındıkça onun burnunu büyütürsünüz sadece.Annesinin bana söylediklerini içeren ses kaydı var. 5 dklık onu eşime atayım mı. Şu an nedensiz boşanan gibi gmzüküyorum. Yoksa hiç gerek yok mu?
Az gerideki mesajları görmedin mi? :) Birbirlerine çok benzedikleri için çatışıyorlar zaten. Güzel güzel anlattım ben meseleyi.Katip bu gun solundan mi kalktin? Asiri iyi niyetli gordum seni :) yahu ileride kaynanaya kim bakmali diye soran kimdi? Ben bosanirlarsa gercekten uzulecegim, cunku bu kadar uyumlu cift az gordum.
Anasının evinden ne getirdiği belli. Ama tek başına bi işe yaramıyor.. :)niye koca anasının evinden mi getiriyormuş çocuğu. ay bütün konu sinirimi zıplattı kardeşim git aç davanı gelsin eve mahkeme kağıdı ondan sonra topla eşyanı çık
Anam haklı diyecek.Annesinin bana söylediklerini içeren ses kaydı var. 5 dklık onu eşime atayım mı. Şu an nedensiz boşanan gibi gmzüküyorum. Yoksa hiç gerek yok mu?
Az gerideki mesajları görmedin mi? :) Birbirlerine çok benzedikleri için çatışıyorlar zaten. Güzel güzel anlattım ben meseleyi.
Görümce görümce diyor da, kaynana oğluna ev vermiş görümceye ne vermiş? Kaymağını kim yiyorsa dibini de o sıyıracak. Kocasına yağdırılınca, koluna sıra sıra altınlar dizilince akla gelmeyen görümce, ihtiyarlar yaşlanınca akla geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?