Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediler ki zatennn.

Valla en ufak kavgada altın ev eşya oluyor akıllarına ilk gelen. O evin içinde görünen 2 kişi, görünmeyen çok kişi var.
kesinlikle herkes rüştünü isbat etme peşinde o evde. Biri biririn kaşığını kıramamış on bir aydır. Böyle evlilik mümkün değil yürümüyor. Devam edeni de biliyorum akrabalarımdan 18 yıldır aynılar huzurları yok hep akıllarda boşanma yazık..

Avukatla görüştüm eşimi de aradım. Sen hallet diyor ne istiyorsan al götür diyor. Bu zamana kadar ailesinden ve dolayısıyla ondan para duydum, şu an böyle davranmasının nedeni ne acaba? İnanmıyor mu?
Dün o kadar dil döktüm ama görüyorum ki siz hala blöf peşindesiniz.
Boşanacak kadın böyle olmaz. Gemileri yakmıştır, bir an evvel kurtulma derdindedir. Sizde o alametler yok. Hala sizi durdurmasını bekliyorsunuz, son ana kadar da bekleyeceksiniz.
Ne diye karşılayamayacağınız blöfler yaparsınız ki? Boşanmaya niyetiniz yok, şimdi sırf gururdan dönemeyeceğiniz için boşanacaksınız. Hadi bakalım.

Avukatla görüştüm eşimi de aradım. Sen hallet diyor ne istiyorsan al götür diyor. Bu zamana kadar ailesinden ve dolayısıyla ondan para duydum, şu an böyle davranmasının nedeni ne acaba? İnanmıyor mu?
Mavera inansa ne olur inanmasa ne olur?

Eşin birşeylerden ders alsin derdindesin hala.

Sen gerçekten boşanmak istiyorsan ne güzel işte, o da bir an evvel ayrılmak istiyor demektir. Dava sürecinde böyle kalmaz büyük ihtimalle ama evden sıkıntısız ayrılabilirsin en azından.

Boşanıyorum . Arkadaşlar eşyalarımı toplamadan evden şu an çantamı alıp çıkarsam geride kalan eşyalarım ne olacak??? Acil cevap lütfen. Ne zaman alabileceğim ya zorluk çıkarsa?
Eşya dediğiniz nedir kıyafet felansa alın tabi de buzdolabı çamaşır makinesini sırtlanıp gidemezsiniz ki

Beyfendi doğmamış çocuğa donu biçti işte. Anası bakacakmış, çocuk erkek ailesininmiş.
niye koca anasının evinden mi getiriyormuş çocuğu. ay bütün konu sinirimi zıplattı kardeşim git aç davanı gelsin eve mahkeme kağıdı ondan sonra topla eşyanı çık

Beyfendi doğmamış çocuğa donu biçti işte. Anası bakacakmış, çocuk erkek ailesininmiş.
Ohooo desenize bunlar bile planlanmış. Tahmine gerek bırakmayan, art niyetlerini dahi peşinen açık açık ortaya koyan insanlar söz konusuyken konu sahibinde nedense hala beni anlasın, beni durdursun beklentisi ve takıntısı var.

Yanlışları görebilen bir insan, yanlışları kabullenemediği için mutsuz bir insan, ama nedense eş kişisinin kişiliğinden çok farklı beklentileri olan bir insan konu sahibimiz. Umarım onu tutan her neyse kurtulur ve kendisini daha güzel bir hayata layık görür.

Annesinin bana söylediklerini içeren ses kaydı var. 5 dklık onu eşime atayım mı. Şu an nedensiz boşanan gibi gmzüküyorum. Yoksa hiç gerek yok mu?

Annesinin bana söylediklerini içeren ses kaydı var. 5 dklık onu eşime atayım mı. Şu an nedensiz boşanan gibi gmzüküyorum. Yoksa hiç gerek yok mu?
boşanmayı gerçekten düşünüyor musunuz? Cidden ön yargısız soruyorum konularınızı ilk defa okudum yoksa kararsızmısınız? Bir de şu an ne yapıyorsunuz çıktınız mı evden

At tabi ya onu da esine at iyice tuy dik. Yahu bu adam degil mi sana annem icin dunyayi yakarim diyen? Sen bunun ustune ses kaydini atacaksin. Ayrica bir de esini dinlemek lazim. Kacimiz kayinvalideyle konusurken ses kaydi aliriz? kocanin yaptiklarinin 1'ini bile ses kaydi aldin mi? Mavera bosanmayacaksin iyice cocuk oyuncagina cevirme bari.

. Elbette ki hiç gerek yok. Anlaşmalı boşanmaya ok demiş adamı ille de çekişmeli boşanmaya iknaya mı uğraşıyorsunuz. Vazgeçin artık iletişim kurmaya çalışmaktan. Boşanalım dediniz kabul etti daha neye ikna olacak bu adam. İkna olsa bu durumda mı olurdunuz. Siz böyle çırpındıkça onun burnunu büyütürsünüz sadece.

Kaydı avukata atın belki işine yarar. Bunun dışında bunca kişi bu aileye ve böyle bir adama neden tahammül ettiğinize anlam veremiyoruz, neden size bu kadar değersiz ve hayatında gereksizmişçesine davranan adama pirim verdiğinize tepki gösteriyoruz siz hala nedensiz boşandığınız hissine mi kapılıyorsunuz gerçekten!?

Valla eş ve ailesi tarafından size ve ailenize dayatılan değersizlik ve baskılar içinde boğulmamak için çırpınıyorsunuz. Bu durumdan memnunsanız elbette ki nedensizce boşanmayın. Ama burada sürekli konu açarak alacağınız hiç bir öneri ile kocanızın ve ailesinin size karşı zerre değişmeyeceğinden emin olun.

Hayat sizin karar sizin. Allah korusun kimseyi eşinden ayırma zevki gibi ruhsal sorunlarımız da yok malum . Hem evlilikten ve eşinden memnun olmayıp hem de boşanalım deyince kenara çekilip hayhay diyerek kapıyı gösteren birinden ayrılmayı tercih etmemek de bir tercihtir.

Karar sizin Sağlıklı ve doğru kararı verebilmenizi diliyorum sadece.

Katip bu gun solundan mi kalktin? Asiri iyi niyetli gordum seni :) yahu ileride kaynanaya kim bakmali diye soran kimdi? Ben bosanirlarsa gercekten uzulecegim, cunku bu kadar uyumlu cift az gordum.
Az gerideki mesajları görmedin mi? :) Birbirlerine çok benzedikleri için çatışıyorlar zaten. Güzel güzel anlattım ben meseleyi.

Görümce görümce diyor da, kaynana oğluna ev vermiş görümceye ne vermiş? Kaymağını kim yiyorsa dibini de o sıyıracak. Kocasına yağdırılınca, koluna sıra sıra altınlar dizilince akla gelmeyen görümce, ihtiyarlar yaşlanınca akla geliyor.

niye koca anasının evinden mi getiriyormuş çocuğu. ay bütün konu sinirimi zıplattı kardeşim git aç davanı gelsin eve mahkeme kağıdı ondan sonra topla eşyanı çık
Anasının evinden ne getirdiği belli. Ama tek başına bi işe yaramıyor.. :)

Ya en son gorumcenin dogum gunune gitmeyecekti, sonra gorumceyle tatile gitmis insan mavera :) kavga ettiklerinde adama sofra kurmus insan. Kocasi annesini arayip al kizini dediginde gitmemis simdi mi gidecek? bak yukarida sebepsiz bosanmamak icin kv.ses kaydini atacakmis esine :) ben ikna oldum bu sefer kesin bosanacak :) ha keske cok mutlu olsa bosanmasa bunu cok kalpten isterim ama bu mumkun degil gibi gorunuyor. biz boyle yazinca mavera saniyor ki bosanmasini istiyoruz, hayir biz mutlu olmasini istiyoruz.

Siz asla boşanmazsınız.
Hâlâ "avukatla görüş dedim tepki vermedi" derdindesiniz.
O ses kaydını da belki bir ihtimal kocanız size hak verir ve akıllanır diye dinletmek istiyorsunuz. Hâlâ umut ediyorsunuz.

Böyle bir adamın size şiddet uygulayabileceği hiç aklınıza gelmiyor mu?
"Vay sen benim anamın sesini nasıl kaydedersin" deyip silmek için telefonu elinizden almaya çalışmayacağını mı sanıyorsunuz? Hele ki boşanma konusu açılmışken.

Boşanmak isteyen insan o ses kaydının konusunu bile açmaz, tanıdığı güvendiği birine ve avukata gönderip önlem alır.
Mahkemede kullanılabiliyorsa avukat bilgilendirir zaten sizi.
Boşanmak isteyen insan avukata evden ne zaman ayrılabileceğini sorar.
Boşanmak isteyen insan kocasını arayıp "ben avukatla görüştüm, sen de bir avukat tut balım" demez. Açar davayı, koyar kağıdı önüne çat diye. Ondan sonra ister avukat tutsun ister totosunu tutsun.
Bunları biz anlıyoruz da sizi bizden daha iyi tanıyan kocanız anlamıyor mı sanıyorsunuz? Adam ciddiye bile almıyor sizi.

Siz boşanmazsınız kesinlikle. Bu adamın ve anasının kölesi olarak bir ömür yaşayıp gideceksiniz bu gidişle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…