Bi konusunda ikimizi haslamistiSorma helallik falan istemis saskinim. Ben de senin gibi sirami bekliyorum, beni de kovarsa mavera olduguna inanacagim. Yoksa inanmam :)
Sonra konuşuruz sizinle :) lütfen. Bu kez durum çok ciddi.Bi konusunda ikimizi haslamisti
Bana çik konumdan bir daha gelme dedi ne beddualar etti bizi kovdu da bi eşine yol gösteremedi
PekiSonra konuşuruz sizinle :) lütfen. Bu kez durum çok ciddi.
Sonra konuşuruz sizinle :) lütfen. Bu kez durum çok ciddi.
Sus sus. :) Aynı olmazsanız birbirinizi nerden bulacaktınız.Hiç benzemiyoruz, ben cambaz değilim.
Siz ikiniz de birbirinize bişey etmediniz, ikiniz de birbirinizden beklediniz. Karı koca değil aynı evin içinde iki rakip oldunuz. Senin anan benim anam, senin lafın benim lafım, senin isteklerin benim isteklerim... Biz olamadınız. O kocan evlilik terapisti de istemez, keşke özellikle kendi tarafından bir aklı başında insan evladı çekse alsa sizi karşısına bi silkelese.Günaydın, gitmedi otele. Ev iki kat, yukarıda uyudu ben aşağıda. Bugün avukat ile görüşeceğim fakat iyi bir avukat gerek. Anlaşmalı nasıl olacağız vs hiçbir bilgim yok. Annesinin dünkü konuşması ve söylediklerini duymadan annem %70 haklıdır sen gelinlik etmedin diyen oğlu daha iyilerini bulsun. İnanın kavga etmiyorum. Ben kararımı verdim dua edin.
Katip bence de inatlaşma var ama baksana ; adam altınları annesinin erişebileceği kasaya koymuş kadın hala ev benim anahatarı aldın vermedin falan diyor ana oğul çok sorunlular normal değiller.Sus sus. :) Aynı olmazsanız birbirinizi nerden bulacaktınız.
Siz ikiniz de birbirinize bişey etmediniz, ikiniz de birbirinizden beklediniz. Karı koca değil aynı evin içinde iki rakip oldunuz. Senin anan benim anam, senin lafın benim lafım, senin isteklerin benim isteklerim... Biz olamadınız. O kocan evlilik terapisti de istemez, keşke özellikle kendi tarafından bir aklı başında insan evladı çekse alsa sizi karşısına bi silkelese.
Cok üzülüyorum, kaza kursunu ile hamile kaldım cocugum babasını cok seviyor onun icin bosanamıyorum diyecegi konuları bekliyorum üzülerek. Keske kendine bunu yapmasa.Ayrılığa karar verince, evden çıkış nasıl oluyor?
Komik gelebilir başlık. Kendi yolunuza bakmaya karar verdiniz. Peki bir dolap dolusu kıyafet, yüzlerce çeyiz, mutfak eşyaları evde olan tüm hak? Bu kısım nasıl hallediliyor? Başımı alıp gideceğim diyemiyorum, bu kısımlar beni düşündürüyor. Bankadaki takılarım... Ciddi anlamda süreci bilen var mı...www.kadinlarkulubu.com
Bu boşanmakla ilgili actigin sayisiz konulardan biri yine mevzu esyalar
Ailenizi de arayın kararlı olduğunuzu belirtin. Avukat tanıdıkları varsa beraber gidersiniz. Kendiniz yapamayacağınızdan değil, yanınızda olsunlar, destek olsunlar size diyeAvukatla henüz görüşmedim. Googledan mı bulacağım. Görüşmeden aileme anlatsam mı? Onlar işe girince daha hırslı olacaklar. Kendi başıma da iş yapmak istemiyorum.
Çok teşekkür ederim. Avukatı aradım, anlaşmalı olduğunda karşı taraf çok daha az zararla çıkarmış bunu iletin gibi bir şey dedi. Şimdi onu arayıp onın da bir avukatla görüşmesi gerektiğini söyleyeceğim. Bu yaşadıklarım ilk değil. Hala gözü kapalı annem için dünyayı dümdüz ederim diyen bir adam var karşımda.Ailenizi de arayın kararlı olduğunuzu belirtin. Avukat tanıdıkları varsa beraber gidersiniz. Kendiniz yapamayacağınızdan değil, yanınızda olsunlar, destek olsunlar size diye
Engel olacaklarını ya da yıpranacaklarını düşünüyorsanız da tabii ki netten bakın ilinizdeki boşanma avukatlarına ve hemen gidin görüşmeye. Ne yapmanız gerektiğini, ne zaman evden ayrılabileceğinizi, eşyalar konusunu hepsini konuşun. Bu arada avukata giderken de kalan takıları evde bırakıp da gitmeyin tabi, döndüğünüzde onlar da uçmuş olmasın.
Sizi evdeki eşyalardan biri olarak gören bu küçük oğlanı , oğullarını uyarıp aranızı bulmak yerine instaya neden bizi eklemiyorsun diye hesap soran sığ ve ham ailesine bırakın. Çözüm yoksa neden aynı sıkıntıların içinde yuvarlanıp durasınız ki. Kalkıp hayatınıza daha güzel bir şekilde devam etmek varken
İleride evladınız olursa ne olacağı belli değil mi? Ev bizim, anahtar bizim, altınlar bizim kasada, tüm geçerli sözler zaten bizim diyen insanlar % 99 ihtimalle "çocuk da bizim" diyecekler. Hadi git gidebilirsen olacak konu.Evet en önemli konu da bu , kadın kin kusuyor. İlerisi yok, aileme saygı yok. İleride evladım olsa ne olacak
Sadece sizinle konuşmuş olduklarımızla bile tüm bunları ve daha fazlasını tahmin ediyorum zaten. Bu adama eş ve hayat arkadaşı lazım değil. Ailesine el pençe divan olacak, kocasına evdeki eşyalardan biri olacak,, ağaç kovuğundan çıkmış, kendi ailesini hiçe sayan, talepleri beklentileri olmayan bir dişi yaratık lazım.Çok teşekkür ederim. Avukatı aradım, anlaşmalı olduğunda karşı taraf çok daha az zararla çıkarmış bunu iletin gibi bir şey dedi. Şimdi onu arayıp onın da bir avukatla görüşmesi gerektiğini söyleyeceğim. Bu yaşadıklarım ilk değil. Hala gözü kapalı annem için dünyayı dümdüz ederim diyen bir adam var karşımda.
dünyayı düz etmesine ne gerek var bilmiyorum. Annesi bu dünyada bir toz taneciği. Ama birbirlerine sevgilerini ispat etmeleriyle geçti evliliğim. Bana evliliğimin 5. Ayında sen saman altından su yürütüyorsun bile demişti eşim. Anne ve ablamla iyi olmazsan benimle olacağını mı sanıyorsun demişti. Vs vs
Avukatla görüştüm eşimi de aradım. Sen hallet diyor ne istiyorsan al götür diyor. Bu zamana kadar ailesinden ve dolayısıyla ondan para duydum, şu an böyle davranmasının nedeni ne acaba? İnanmıyor mu?Sadece sizinle konuşmuş olduklarımızla bile tüm bunları ve daha fazlasını tahmin ediyorum zaten. Bu adama eş ve hayat arkadaşı lazım değil. Ailesine el pençe divan olacak, kocasına evdeki eşyalardan biri olacak,, ağaç kovuğundan çıkmış, kendi ailesini hiçe sayan, talepleri beklentileri olmayan bir dişi yaratık lazım.
Bırakın da yuvarlak dünyayı anası için dümdüz etsin. Ay bu cahilce gereksiz abartıları da yok mu bu tür adamların. Ben de annem için dünyayı altıgen ettim sana bak dersiniz boşanınca :))
O zaman mavera hiç çekilmez allah onuda bizi de korusunCok üzülüyorum, kaza kursunu ile hamile kaldım cocugum babasını cok seviyor onun icin bosanamıyorum diyecegi konuları bekliyorum üzülerek. Keske kendine bunu yapmasa.
Yoo boşanmaktan yana kendisi. Giderken de kendinizi önemsiz hissetmenizi sağlıyor. Vicdanen kendini suçlu hissetmemek de var işin içinde. Sorun çıkarmıyor işte şanslısınızAvukatla görüştüm eşimi de aradım. Sen hallet diyor ne istiyorsan al götür diyor. Bu zamana kadar ailesinden ve dolayısıyla ondan para duydum, şu an böyle davranmasının nedeni ne acaba? İnanmıyor mu?
Ayol bosanicam diyorsun ne desin nasıl davransın adam? Ayaklarına kapanması, gitme demesini bekliyordun ama karakterli çıktı işte eşin, ne güzel uyumlu davranıyor , sorun çıkarmıyor.Senin blöf yaptığını biz bile anladık ama bence bu sefer yaş tahtaya bastın Mavera, adam bu sefer kararlı, topla esyani ver dilekceni, geri dönüşün yok bence artıkAvukatla görüştüm eşimi de aradım. Sen hallet diyor ne istiyorsan al götür diyor. Bu zamana kadar ailesinden ve dolayısıyla ondan para duydum, şu an böyle davranmasının nedeni ne acaba? İnanmıyor mu?
Adamın inanıp inanmamasını sorguluyorsunuz çünkü aslında boşanmak değil derdiniz. Aba altından sopa gösteriyorsunuz, bu sefer ciddiyim haa çekiyorsunuz ama adam yemiyor çok bariz. Biliyor boşanmayacaksınız o yüzden de sallamıyor.Avukatla görüştüm eşimi de aradım. Sen hallet diyor ne istiyorsan al götür diyor. Bu zamana kadar ailesinden ve dolayısıyla ondan para duydum, şu an böyle davranmasının nedeni ne acaba? İnanmıyor mu?
Valla en ufak kavgada altın ev eşya oluyor akıllarına ilk gelen. O evin içinde görünen 2 kişi, görünmeyen çok kişi var.Katip bence de inatlaşma var ama baksana ; adam altınları annesinin erişebileceği kasaya koymuş kadın hala ev benim anahatarı aldın vermedin falan diyor ana oğul çok sorunlular normal değiller.
Suçlu sayılırsınız. İkametiniz orda dava olursa evi terkeden kusurludur. Biraz kafa dinlemeye gidiyorum diyip gidin bunu da mesajla belirtin.Aileme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?