• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yooo ne gruplaşması?
Çoğul anlamında siz dedim.

Ben sadece yaşadıklarımı yazdım senden de farklı cevaplar aldım.

Yine diyorum,gruplaşma gibi bir durum aklıma bile gelmez.
Malesef burada öyle bir durum var. Ben sayfamda yokken yok şu an kocasına sarma sarıyordur filan. İnsanın sıkıntısıyla dalga geçecek seviyede mahlukat ile dolu burası.

Ben size kötü bir yanıt vermedim.

Evet , konumu istediğim gibi açarım. Siz üslubunca yorum yapabilirsiniz. İyi yorum yapın demiyorum, kelimelere dikkat edin. Ben yokken benim için burada yazışmayın yok şu an kocasına sarma sarıyordur filan . Ne kadar kötü niyet akıyor ya, düşündükçe üzğlüyorum sizin için.
Ben sana hiç üzülmüyorum valla. Çünkü bana ne? :deli:

Malesef burada öyle bir durum var. Ben sayfamda yokken yok şu an kocasına sarma sarıyordur filan. İnsanın sıkıntısıyla dalga geçecek seviyede mahlukat ile dolu burası.

Eee başka hakaretler varsa alalım, son aşamaydı değil mi? Üyelere hakaret ediyorsun ve döngü tamamlanıyor. :KK53:

Evet, inanamayacağım bir hayat yaşıyor gerçekten de. :deli:
Şimdi de başka bir üyenin mesleğini aşağılıyor baksana. Esas günlük hayatta karşı karşıya gelse ses çıkaramayacağı kadınlar tartıştıkları olmasın? Bu tarz insanların karşı tarafta hoşlanmadıkları ne varsa, onlarda olmayanlardır zaten.
Evet evet beni aşağıladı kendisi gibi her hafta yüzlerce hasta görüyorum hepsi ayrı karakter. Hatta bi fizik hocası var adam çok başarılı ama karısı ev hanımı. Nasıl değer verdiğini görmelisiniz. Dışardan bakanlar kadını ezikler ama o kadar dikki bana şey dedi “ ay bu senede kadınlık yapayım dedim turşu sos yaptım hiçte yormam normalde kendimi” o kadar tebrik ettim 20 senelik evliliğinde kadın kendini yormamış yapmamış ev hanımı ama kendini küçümsemiyor dik ve eşide saygılıydı. Eğer kadın ben ev hanımıyım yapıcam tabi diye düşünseydi vay haline :)

Bak Mavera bana kötü bir şey yazdın demedim.
Benim sana anlattıklarıma karşı sen alakasız yorumlar yazdın dedim.
Neyse sorun değil.
Sen iyi ol yeter ki...
Ben okumaya devam.

Bak Mavera bana kötü bir şey yazdın demedim.
Benim sana anlattıklarıma karşı sen alakasız yorumlar yazdın dedim.
Neyse sorun değil.
Sen iyi ol yeter ki...
Ben okumaya devam.
Mavera nın hatası bu bencede kendiyle kavgası var dediklerimizde ne anlattığımızı okumuyor anlamıyor. odak noktası bir yerde diğer söylenenleri duymuyor. Bende üzülüyorum aslında kendisiyle çözmesi lazım sorunları yoksa bu eş ailesi onun tüm hayatını burnundan getirir .

Şimdi başka bir üye var BerryBlossom BerryBlossom . Onu takip ediyorum bana da yorum yapmıştı yaşadıklarımız çok benzer. En son boşanma durumunda yaşadıklarını okudum ve malesef benzer buldum.

Yaşadığımız ciddi problem karşısında eşimin susması inanın sadece kendini düşündüğü için “ ben onu nasıl avukatla konuştururum” derdi bu.

Şu an nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Sussam sonu yok konışsam karşılık bulamıyorum.

Evet evet beni aşağıladı kendisi gibi her hafta yüzlerce hasta görüyorum hepsi ayrı karakter. Hatta bi fizik hocası var adam çok başarılı ama karısı ev hanımı. Nasıl değer verdiğini görmelisiniz. Dışardan bakanlar kadını ezikler ama o kadar dikki bana şey dedi “ ay bu senede kadınlık yapayım dedim turşu sos yaptım hiçte yormam normalde kendimi” o kadar tebrik ettim 20 senelik evliliğinde kadın kendini yormamış yapmamış ev hanımı ama kendini küçümsemiyor dik ve eşide saygılıydı. Eğer kadın ben ev hanımıyım yapıcam tabi diye düşünseydi vay haline :)
Aslında mesele bu bir insan önce kendine değer vermeli etrafındaki insanlara bağımlı olmamalı. Birde malesef eril zihniyette büyüdüğümüz için erkeğin ailesi ve erkek hep ön planda. bnu yıkacak olan yine kadın. Kadın bu noktada güçlü duramazsa isterse büyük firmada CIO olsun yine eziliyor yine eziliyor

Şimdi başka bir üye var BerryBlossom BerryBlossom . Onu takip ediyorum bana da yorum yapmıştı yaşadıklarımız çok benzer. En son boşanma durumunda yaşadıklarını okudum ve malesef benzer buldum.

Yaşadığımız ciddi problem karşısında eşimin susması inanın sadece kendini düşündüğü için “ ben onu nasıl avukatla konuştururum” derdi bu.

Şu an nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Sussam sonu yok konışsam karşılık bulamıyorum.
Sarıl öp bence. Yemek yap hadi gel kocacim yiyelim de tatlı tatlı. Özür de dileyebilirsin. Adamın gönlünü al.

Berry eşyalarını topluyor evde şu an. Çarşamba gününe nakliye bulabilmiş

Zaten ben kendi derdimi düşünüyorum, bir de sizin buradan baskınız var.
Yav ne baskısı, çık şu kurban rolünden. Baskı kurdular bana, ezik dediler bana diye sabahtan beri ağlıyorsun. Eşine karşı da aynen böyle olduğun için, adam köpek çekiyor işte.
Adam susuyormuş, sussun. Senin vazgeçmeyeceğini bildiği için o kadar rahat ve umrunda değil.
Senin niyetin hayatını yeniden inşa etmek falan değil. Senin istediğin o adamın yola gelmesi. Ama mümkün değil. İnsanlar onu diyor. Tekke bekler gibi adamı bekliyorsun daha, millet ona kızıyor. Neyini anlamıyorsun ya?
Bir de gelmiş buradaki kadınlara içerliyor. Buradakiler kim ya? Hiçbirimiz seni tanımıyoruz bile. İçerlemen gereken kişi tam olarak kendinsin. Biz sana ne yapabiliriz? Ekrandan çıkıp boğazına yapışacak halimiz yok. Sen kendine ne yapıyorsun peki?
Senin kendine ettiğini tüm kk birleşsek yapamayız zaten.
Hiç boşuna hedef şaşırtma, sorun biz değiliz, sensin.

Geldim geldim.
O akşam eşimi avukat ile görüştürdüm. Görüştürdükten sonra annenleri ara çıkmadan bilsinler geleceğini dedi. Her neyse, aradım. ( düşüncesi annemlerin saçmalamayın deyip gelmesiydi.) Annem babam gelmeden önce ilk defa kısa bir süre ağladığını fark ettim, yani hüngür hüngür değil erkeklerin sesi gider ya öyle. Beni iki cümleye sattın , ucuza gittim. dedi. Annesinin sözleri için ayrıldığımı ima etti. Annem ile babam ilk defa kalkıp böyle bir durumda evime geldi.Ve evliliğimin başından beri olan durumu konuştuk. Her şeyi anlattım, yok erkek tarafı büyütür çocuğu vs.
Hemen hemen her şeyi söyledim.
Şu an bir şeyin çözüldüğü yok. Telefonuna bakıyorum annesiyle her gün iki kez konuşan adam konuşmuyor annesiyle 5 gündür.
Biz de iyi değiliz, zoraki durumlarda konuşuyoruz. Çünkü ilk defa ben gidip sarılmadım.
Anlaşmalı boşanmak için 1 ayımız vardı zaten. Hemen boşanamayacaktık.
Şu an ailemin gelmesi en azından konuşması da aileme atılabilecek suçlamaları engellemiş oldu. Ailesi destek oldu ayrılmasına sebep oldu gibi iftiraları yani.

Hanımlar durum böyle. Sizi seviyorum destekleriniz her zaman çok kıymetli.
Burada size aktaramadığım ayrıntılar var hayat bu. Ama bir şey düzelmiş değil. Sadece anne baba yanında pozitif gibi gözüktüğünden bir şeyler ısrarla ben çekip gidicem demedim.
Şu an izliyoruz birbirimizi.

Burada başka konuları görüyorum, gaybı Allah bilir. Öyle ki benim durumumda olup çocuk sahibi olanların da sonu ayrılık oluyor gibi.

Sizin kadar gerçeği görüyorum, sadece harekete geçmek düşünce hızıyla eş değil.

Bana kızmayın. Arkamı döndüğümde kendimi suçlamak kendimle savaşmak veya keşkem olsun istemiyorum. Olacağını sanmıyorum. Sadece inşaallah çok az daha zaman.

Durumum bu.

Esinle avukati ne diye gorusturdun? En merak ettigim kisim bu.

Surda bile cok samimiyetsizsin. Hanimlar sizi seviyorum bla bla bla...bu yazdiklarin sen degilsin neden oynama ihtiyaci hissediyorsun? Cogumuzu sevmiyorsun hatta Kk.fikirleri senin zihniyetinle hic ama hic uyumlu degil.

Senin evliligindeki sorun esin degil sensin! Cunku sen kv.nin ses kaydini alip, esinin yazismalarini okuyacak kadar acemi bir oyuncusun. surekli arkadan is cevirme derdin var. esin hic degilse oynamiyor. adam neyse arkasinda duruyor ama sen sekilden sekile girmelere doyamadin.

Arada plazadan falan bahsetmissin. Bagcilardan cikip plazaya gelince arada boyle sikisiyorlar. Cok gordum senin gibileri ordan biliyorum.

Destek almalısn Mavera aile terapstine gidin kendinde bir psikologla görüş ayrıl, barış, affet bunlar senin kararın burda ayrılsan bile bu kafayla sürekli aynı sorunları yaşayacaksın tek problem evliliğin değil bence bu kadar ezilmen normal değil.

Bana o şekilde yazanlar da böyle cevaplar alacak. Kimse de bundan şikayetçi olmasın. Niye zor geliyor size ya? Çirkin konuşana çirkin konuşacağım. Sıkıntımı anlatıyorum yapıcı hiçbir niyeti olmadan çirkin çirkin söylemler.

Alır herkes cevabını , yeter yani.

Kv.de de cevabini aldi mi? Ya gorumce? Ya esin? Yoksa onlara cevabin sadece ses kaydi almak mi? Ses kaydini arkalarindan kullanabilirsin cunku. Mahallenin pardon plazanin bir akillisi sensin dimi?

Burada ben birçok kırıcı yoruma ters tepki vermedim. Siz iyi okumuyorsunuz. Hadsizlik edenler var arada.
Mavera kendini ev sahibi gibi düşün öyle yorum yap tabikide kimsenin sana hakaret etme gibi hakkı yok ama bu durum kavgaya dönmesin senin içinde zor bi durum çünkü sonuçta senin gerçek haayttaki arkadaşların değilki savunmaya geçiyorsun kimse kimseyi tanımıyor burda

Gerçekten bunu niye yaptın mesela Mavera?
Adama ben burada hak veriyorum.
Boşanmak isteyen insan,kalkar gider,avukatını tutar,ya ailesinin yanına ya da ayrı bir yere yerleşir. Düzenini kurmaya çalışır,o arada evet avukat ile eşi görüştürür.
Yani avukat ile eş görüştükten sonra senin artık eş ile muhatap olmanın manası nedir?

Gerçekten bunları bilemeyecek kadar saf mısın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X