acil yardım! kayınvalidemler geliyoooor :)

oooo
hadi gözün aydın diyerek baslayalım kayınvalıden dedigine göre sende hala kredisi var ama cok uzun kalıcaklar umarım sıkılmazsın

önce temizlik yapabilirsin ama 2 nizde calısıyomusunuz cumartesi yada pazar yardımcı alıp sende o sırada buzluga biseyler atabilirsin hazır güvec börek sar sarma yapabilirsin

Yat yere ölü taklidi yap gelmesinler benceşaka tabi de ne anlamda soruyorsun yemek falansa şimdiden buzluğa börek yap dolma yap herhangibir yemeği yapıp koyabilirsin hiç bişey olmuyo buzlukta arada fırına kolay yemekler at ben yemek konusunda sıkışırsan alıyorum bir kg baget papates soğan sivri biber domates doğrayıp atıyorum fırına üstüne acılı baharatlı bi sos hazırlayıp pişiriyorum hem on dakikada hazırlanıyo hem leziizz oluyo salatayı bile yeşillikleri doğra hazır olsun bi domates doğrar sosunu dökersin allah kolaylık versin cnm

Bence dolaplarini duzenlemen ve evinin dip kose temizlemen cok rahat ettirir seni. Ilk gun yemeklerin zaten hazir olur. Sonrasi icin vaktin olursa ki calisiyorsun olmayabilir. Buzluga borek sarabilirsin. Kofte hazirayabilirsin. Kolaylik olur. Ins guzel gecirirsiniz

Biryerlere kaydedip hepsini de uygulamak istedim gerçrkten çok doğru fikirler belli ki hayat tecrübesine sahip aklı başınfa bir kadın yazıyor bunları dedim

Kapilari kilitle
Isiklari sondur
Perdeleri kapat......

Saka bi yana. Evin duzenli temiz olsun. Temiz yatak hazirla. Becerebildigin kadar pasta kurabiye yap. Yaninda da guler yuz tatli dil :)
Yani onlar icin birseyler yapmis ol hoslarina gider.[/QUOTE]

gözüm aydın

sarmayı da ekledim

gözüm aydın

kredisi var ya inşaallah da daim olurrrr

ölü takldii mi <>
hemen yapıorumm

Şu eve iş getirme olayını sevdim. :) Onlar memleketteyken sizin yatıp yiyip içip gezmediğinizi görmeleri gerek. Öyle bir hava yarat ki. "Biz geçimimizin derdindeyiz. Ve tek başımızı bir yuva kurduk " mesajı ver

mükemmel ötesi...

En önemlisi rahat ol, yardım istemekten paylaşmaktan çekinme ama yuzgoz olma, mesafeyi koru. ..Danış ama kendi fikrini gizleme. . Evet gelinsin ama önce bireysin. ..kendi kararların ve ihtiyaçların var. Bir akşam cay faslindan sonra otur kendi odanda kitap oku mesela....izin isteme ama haber ver.... izninizle ben bu aksam biraz kitap okumak istiyorum de. Oradaki izninizle lafı nezaket gereği zaten. Bir saat sonra çıkıp meyve servisi yap guleryuzle . Tavır değil kendine zaman ayırmak için olduğunu anlasinlar. Bir iki aksam eve is getir çalışan kadın olduğunu anlasinlar.

ne büyük hayat dersi taşıyor şu parağraf...
harikasınız

hepsini not ediyorum...

bugun alışverişimi yapıp hazırlıklarıma başlayayım...

tariflerini takip ettiğiniz site varsa öneri alabilir miyim?

Bende beğendm o düşünceyi ksinlikle yapılmalı.
Vallahi çok şey öğreniyorum şu kadınlar kulübü hatunlarından yaa

Soru mesaj sahibine sorulmuş ama bende yazmadan geçemedim zira yemek siteleriyle çok haşır neşirim evlendiğimdrn beri :)
Siyasi paylaşımlarını görmezden gelirseniz cahide sultan var beğeniyorum ordaki tarfleri.birde nefis yemek tariflerindekiler tutmuştur genelde tarifleri bende.(en çok deftere eklenen tarif genellikle çok denenmiş ve onay almıştır )

Kolaylıklar diliyorum size :)

ya vallahi aklıma gelmezdi ancak cidden güzel düşünceler ve de mantıklı..

k.babam çalışkan insanlara bayılır :)

ve biz memur oldgmuzdan onlara kolay geliyor masabaşı iş olduğundan ...

eve iş götürünce boş oturmadığımızı anlarlar :)

yorucu oluyor cidden

cahideyi biliyorum ciddi anlamda güzel tarifleri var..

ara sıra bakıodum..ama hiç denemedim...

Degerlendirmen için çok teşekkür ederim. Biraz fikir verebildiysem ne mutlu bana
Ben Oktay usta nin internet sitesine bakıyorum daha çok. Google a aradığım şeyi yazıp bir kaç tarifi kıyasliyorum, en çok tekrarlayan ve yorum alanı dikkate alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…