ACIL YARDIM!!!Kizlar gözunuzu seviyim bi bakin benim icin cok cok önemli!!!

Kalbimin_Aynasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
82
0
36
İstanbul
Kizlar gözunuzu seviyim yardim edin)))Yarin cok önemli 2 imtahanim var ve benim derslerimi calismam gerek.2-3 saat önce eve geldim ve malasef yorgunum ve artik uyumak ve uyanmak icin gec oldugunu dusunuyorum.Uyuyarsam ne zaman uyanicam ne zaman ders calisicamki.Bir kac saat uyuyum dedim ama cok yorgun olmama ragmen uyuyamadim.Birde ALLAH kahretsin regl oldum ekstra zor durumdayim yani.VALLAH benden olursa ben butun geceni oyak kalirim ders calisirim ama ayakta durmak o kadarda kolay degil.Yorgunlugumu gecirecek beni rahatlatacak uykumu kaciracak bir yöntem biliyormusunuz!Önemli yapmaniz gereken isiniz,dersiniz ve ya imtahaniniz oldugu zaman napiyorsunuz?

Kizlar lutfen bana yardim edin.Bu imtahan benim icin cok önemli su anda hic biseyin umrumda olmamasi kadar önemli basarili olamazsam biterim.

Son düzenleme:

yüzünü soğuk suyla yıka ve kahve iç derim

bence ayık kalmak için, kahve yerine ayrı ayrı adaçayı, yeşilçay iç bol bol ve elma ye ve kk yı kapatıp derse başla

burda zaman harcıycan kadar derslerıne başlasana al bı bardak kahve otur çalış yanı daha nasıl bı formul bekliyorsun anlamadım

ben olsam uyumazdim bu gece madem önemlı bı sınavın var

bol kahve ve sıgara uykumu kaçırır zaten

yap bı 3ü 1arada başla çalışmaya zaman kaybetmeden bol şans

Konu açma işini burada çok abartmıyor musun sence de?:44:

Bir de neden burda vakit kaybediyorsun ki?Otur ders çalış ağrın varsa ilaç iç,al kahveni ve başla.Yapacak bir şey yok

Türk kahvesi ve kolayı karıştırıp için.
Nescafeyi sütsüz olarak yapıp üzerine kola da içebilirsiniz.
Ülsere sebep olur, mideyi deler ama 3 gün gözlerinizi kapatamazsınız.

canım bence sen ders çalışmak istemiyorsun
Hayir calismak istiyorum bugun okuldan sonra 3 tane ekstra ögretmen yanina gittim nerdeyse dayanmadan 4 saat ders calismisiz.Onun icinde artik uorgunum.Ama genelde ben bu saatlerde zaten ders calismam,herkes uyuduktan sonra cok gec saatlerde calisirim sabahlara kadar okula gidene kadar yani.Geceler kendimi daha iyi hiss ediyorum konsentrasyon problemim olmuyor.Zihnim aciliyor sanki.O yuzden uyumamak icin cözum ariyorum sabaha kadar uyak kalmak ders calismak icin.

Ahhh ahh öğrencilik zamanlarım bu soruyu çok sordum kendime. Zamanında çalışmayınca insanın böyle iki ayağı bi papuca giriyo tabi :)

Enerji içecekleri çok güzel bir kurtarıcı. Ama alırsan eğer Burn al Powerade bi işe yaramıyo. Kola ve kahveyi ard arda tüketirsende aynı sonuca ulaşabilirsin. Kahven sütsüz acı olsun hatta. Kola kahve ikilisiyle pek çok vize final atlattım ben..
Başarılar dilerim..

Bu sınavlar senin için bu kadar önemliyse ve sen gerçekten elinden geleni yapıp geçmeyi kafana koymuşsan motivasyon en büyük kurtarıcın olur seni ayakta tutma konusunda.

Mutlaka kahve iç. Uykun geldiğinde yine iç. Madem son zamana bıraktın ve telaştasın uykundan feragat edeceksin.
Uyuma planları yaparken, yatağını düşlerken bir yandan da ders çalışamazsın.

Ben sabah normal saatimde kalkıp, ertesi güne kadar uyumadım 2 sınavım için.
Gayet de ayık kalabiliyorsun. Yeter ki iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…