- Konu Sahibi Kalbimin_Aynasi
-
Kizlar gözunuzu seviyim yardim edin)))Yarin cok önemli 2 imtahanim var ve benim derslerimi calismam gerek.2-3 saat önce eve geldim ve malasef yorgunum ve artik uyumak ve uyanmak icin gec oldugunu dusunuyorum.Uyuyarsam ne zaman uyanicam ne zaman ders calisicamki.Bir kac saat uyuyum dedim ama cok yorgun olmama ragmen uyuyamadim.Birde ALLAH kahretsin regl oldum ekstra zor durumdayim yani.VALLAH benden olursa ben butun geceni oyak kalirim ders calisirim ama ayakta durmak o kadarda kolay degil.Yorgunlugumu gecirecek beni rahatlatacak uykumu kaciracak bir yöntem biliyormusunuz!Önemli yapmaniz gereken isiniz,dersiniz ve ya imtahaniniz oldugu zaman napiyorsunuz?
bence ayık kalmak için, kahve yerine ayrı ayrı adaçayı, yeşilçay iç bol bol ve elma ye ve kk yı kapatıp derse başla
Elma uyku getiriyor diyebiliyorum
Hayir calismak istiyorum bugun okuldan sonra 3 tane ekstra ögretmen yanina gittim nerdeyse dayanmadan 4 saat ders calismisiz.Onun icinde artik uorgunum.Ama genelde ben bu saatlerde zaten ders calismam,herkes uyuduktan sonra cok gec saatlerde calisirim sabahlara kadar okula gidene kadar yani.Geceler kendimi daha iyi hiss ediyorum konsentrasyon problemim olmuyor.Zihnim aciliyor sanki.O yuzden uyumamak icin cözum ariyorum sabaha kadar uyak kalmak ders calismak icin.canım bence sen ders çalışmak istemiyorsun
Hayir degil.Ben Yurtdisinda yasiyorum ve kendimde Azeriyim o yuzden bir yanlisimi bulduysanda birsey olmaz.Sınavın Türkçe sınavı değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?