- 13 Temmuz 2012
- 788
- 41
- 118
- Konu Sahibi Kalbimin_Aynasi
-
Canimmm ya sagollasin)))kahve ve kola iç! uykunun kaçmasına çok etkili olur ama yorgunluğun için bişey öneremiyorum ve bencede hemen kapa siteyi derse başla senin için ben heyecan yaptım yaa
Canimmm ya sagollasin)))
Hayir henuz degil saat simdi 20:43 gösteriyor ve ben tam 17 dakika sonra yani 21:00 da ayaga kalkip ders calismaya START vericem.bişey yaptınmı henüz canım ??
Hayir henuz degil saat simdi 20:43 gösteriyor ve ben tam 17 dakika sonra yani 21:00 da ayaga kalkip ders calismaya START vericem.
Yok ben Turkiyede degilim yurtdisinda yasiyorum.nerde yaşıyosun burda saat 10 a gelıyo
capkın bir sevgili yap kendine yeterince ayık tutar seni hatta uykularınıda kaçırır :) organlarında koladan kahveden zarar görmemiş olur
Bunu yapabilenlere hep hayret etmişimdir. Ben uyudum mu bi daha beni uyandırmak imkansız..gec kaldim cevap icin
ama belki sonradan okuyan fikir arayan olur
bu gibi durumda kalmiyorum pek onceden calismis oluyorum
kalirsamda 2-3 hatta bazen 4 saat uyuyup uyanip soguk dus alip calisiyorum cok iyi olur
Kizlar gözunuzu seviyim yardim edin)))Yarin cok önemli 2 imtahanim var ve benim derslerimi calismam gerek.2-3 saat önce eve geldim ve malasef yorgunum ve artik uyumak ve uyanmak icin gec oldugunu dusunuyorum.Uyuyarsam ne zaman uyanicam ne zaman ders calisicamki.Bir kac saat uyuyum dedim ama cok yorgun olmama ragmen uyuyamadim.Birde ALLAH kahretsin regl oldum ekstra zor durumdayim yani.VALLAH benden olursa ben butun geceni oyak kalirim ders calisirim ama ayakta durmak o kadarda kolay degil.Yorgunlugumu gecirecek beni rahatlatacak uykumu kaciracak bir yöntem biliyormusunuz!Önemli yapmaniz gereken isiniz,dersiniz ve ya imtahaniniz oldugu zaman napiyorsunuz?
Hayir son gune birakmadim 2 imtahanim vardi birini önceden okumustu 50 sayfa flndi yaridan fazlasini okumustum ama bir kac sayfa kalmisti okumam gereken.Diger imtahansa matematig okulda ögretmen 1 seyi 1 kez anlatiyor ve benim gözlerimde problem oldugu icin göremiyordum ne yazip cizdigini (bu hafta sonunda lens alicam)bir tek duyuyordum anlatdiklarini.Ama bu matematig nasil cözdugunu görmeden anlamak zor.Arada sirada soruyorum ögretmene ama o kadar cocuk varken bir tek benimle ilgilenemzki.Gecen hafta okuldan sonra ekstra ayri bir matematig ögretmenin yanina gittim bana malaseef hic vaktim yok bir tek pazarertesi gelirsen belki biraz zaman ayira bilirim dedim.Dun gittim yanina sagolsun biraz yardimci oldu ama dun gecti artik imtahana bir gun kalmisti.Ve benim ayni anda 2 imtahanim vardi o yuzden buyuk bir stress panik yasadim.Neden son güne biraktin ki? Önceki günler calismadin mi da bukadar panik yapiyorsun? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?