ACIL YARDIM!!!Kizlar gözunuzu seviyim bi bakin benim icin cok cok önemli!!!

kahve ve kola iç! uykunun kaçmasına çok etkili olur ama yorgunluğun için bişey öneremiyorum ve bencede hemen kapa siteyi derse başla senin için ben heyecan yaptım yaa

capkın bir sevgili yap kendine yeterince ayık tutar seni hatta uykularınıda kaçırır :) organlarında koladan kahveden zarar görmemiş olur

baktın ki yoruldun 30 dk 1 saat uyu sonra uyan beynin yorgunken ne anlayacaksın çalıştığından ben hep öyle yapardım uyur uyanır çalışır uyurdum

buraya gelip boş boş takılma mesela artı birine iyi gelen çözüm sana iyi gelmeyebilir.. kimi kahve der kimi bitki çayı... salla yaa otur adam gibi çalış başka yol yok... oh hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor.. fedakarlık yapıp uykusuz kalacaksın cnm başka çaren yok....

buraya baktıgın sürece zaman kaybediyosun derim bilgisayarı telefonu falan kaldır otur calıs bnm her sınav öncesi sendromum sendekisi ama bana bilgisayar hiççare olmadı canım :)) kendine hos gelen seyler kokla 4 e kadar calıs sonra biraz uyu uyumadan gtme sakın sabah da ufak bi tekrar et olmazsa olmaz keşke son gune bırakmasaydın

capkın bir sevgili yap kendine yeterince ayık tutar seni hatta uykularınıda kaçırır :) organlarında koladan kahveden zarar görmemiş olur

hahah bence tam tersi..öyleleri ayakta uyutur insani

Nedense benim kahveden daha cok uykum geliyo hic bi etkisini görmedim bugüne kadar
Konu sahibi arkadasim, madem yumurta totoya dayandi, sana RedBull tavsiye ederim. Hatta RedBull Shot ic, gözünü istesen bile kirpamazsin

canım bende final zamanı ykum olsa bile yatmayıp sabaha kadar ders çalışıodum istesende uyuyamıosun zaten stresten. bende bol bol içeçek tüketiodum yeşil çay kahve falan olmadı yüzünü yıka. oda olmadı bi 5 dakikalık balkona, kapı önüne çık havada soğuk açılırsın otamatikman:)

gec kaldim cevap icin
ama belki sonradan okuyan fikir arayan olur
bu gibi durumda kalmiyorum pek onceden calismis oluyorum
kalirsamda 2-3 hatta bazen 4 saat uyuyup uyanip soguk dus alip calisiyorum cok iyi olur

gec kaldim cevap icin
ama belki sonradan okuyan fikir arayan olur
bu gibi durumda kalmiyorum pek onceden calismis oluyorum
kalirsamda 2-3 hatta bazen 4 saat uyuyup uyanip soguk dus alip calisiyorum cok iyi olur
Bunu yapabilenlere hep hayret etmişimdir. Ben uyudum mu bi daha beni uyandırmak imkansız..
Bir keresinde çok önemli bi dersim için 1 hafta gece gündüz çalıştım. 3 te sınava girdim çok güzel geçmişti. Ama ertesi günki sınava hiç bakmadım bile. Dedim çok yoruldum yatayım kızlar beni 4-5 saat sonra kaldırın.
Allahım nasıl yorulduysam artık akşam 6 da uyudum sabah 6 da uyandım Arkadaşlarım o kadar çok uğraşmışlar ki uyandırmak için inanmam diye videoya bile almışlar. Tepemde bi davul çalmadıkları kalmış resmen.. Sınavım da saat 9 daydı. Tabiki 3 saatte her şeyi çalışamadığım için çok kötü bir vize notu aldım finalde de kurtaramayınca dersim kaldı
Güzel günlerdi.

kola ve kahveyi karıştırıp iç,tadı çok kötü oluyor ama kesin çözüm

Bende geç kaldım cevap vermek için ama bence kahveden sonra 'bilgisayar' uykuyu kaçıran en güçlü şey :)

Neden son güne biraktin ki? Önceki günler calismadin mi da bukadar panik yapiyorsun? :26:
Hayir son gune birakmadim 2 imtahanim vardi birini önceden okumustu 50 sayfa flndi yaridan fazlasini okumustum ama bir kac sayfa kalmisti okumam gereken.Diger imtahansa matematig okulda ögretmen 1 seyi 1 kez anlatiyor ve benim gözlerimde problem oldugu icin göremiyordum ne yazip cizdigini (bu hafta sonunda lens alicam)bir tek duyuyordum anlatdiklarini.Ama bu matematig nasil cözdugunu görmeden anlamak zor.Arada sirada soruyorum ögretmene ama o kadar cocuk varken bir tek benimle ilgilenemzki.Gecen hafta okuldan sonra ekstra ayri bir matematig ögretmenin yanina gittim bana malaseef hic vaktim yok bir tek pazarertesi gelirsen belki biraz zaman ayira bilirim dedim.Dun gittim yanina sagolsun biraz yardimci oldu ama dun gecti artik imtahana bir gun kalmisti.Ve benim ayni anda 2 imtahanim vardi o yuzden buyuk bir stress panik yasadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…