• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım kızlar lütfen

bence senın ıcın mukemmel bır fırsat deneyımın olucak hemde kafan dagılır hemde haftanın hergunu degılmıs hem kızına bakacak bırısıde varmıs okadar emek verıp ogretmen olmussun emeklerıne yazık etme bence
Iste bakal dun kuzenimizle konuştuk. Eşiyle bi düşünecekler. Kızları falan var onlar da cok sever kızımı hatta arada gelir bende kalırlar kızımı sevmek icin :)

Kızının senden ayrılacağını sanmıyorum çünkü çok küçük bnde çocuk bakıyorum annesinden ayrılması aşırı zor oldu emiyodu bide bnce çalışma kızını düşün

En az 3 yaşa kadar kendin büyüt, kızının sana ihtiyacı var canım.Bu arada da kpss hazırlan,güzel bir atama bekle.

Ewet katılıyorum çocuklar alışana kadar çok etkileniyo ne kadar akraba olsada onun kızında kıskançlık paylaşmamazlık olur bizde olduğu gbi

bence çalışabilirsin.
kızın 1 yaşına gelmiş, sen de diplomayı alıp rafa kaldırmışsın. e artık zamanıdır.
branş öğretmeni misin?
derslerini 2-3 güne toplarlarsa rahat edersin.

Ben çok zorlandım ilk baktığım zaman komşumun kızı bize alışkındı bnm oğlanda kıskançlık vs.şeyler oldu bakmaya başladığımdan beri onun için dedim sende sorun yok çalış ozamn kızının ihtiyaçlarını karsılarsın

bence çalışabilirsin.
kızın 1 yaşına gelmiş, sen de diplomayı alıp rafa kaldırmışsın. e artık zamanıdır.
branş öğretmeni misin?
derslerini 2-3 güne toplarlarsa rahat edersin.
Matematik branşım canım. Cok zor okudum acikcasi. Biraz da kendime güvenim gelsin istiyorum.iyice ev kadınına bağladım :)

Ben çok zorlandım ilk baktığım zaman komşumun kızı bize alışkındı bnm oğlanda kıskançlık vs.şeyler oldu bakmaya başladığımdan beri onun için dedim sende sorun yok çalış ozamn kızının ihtiyaçlarını karsılarsın
Bizim kizlar buyuk zaten biri liseye basladi biri ortaokula siz ne kadara bakıyorsunuz 2-3 gun icin 300 lira nasil

Back
X