- 10 Mayıs 2014
- 3.409
- 7.017
- 358
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
Bence çalışmalısın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste bakal dun kuzenimizle konuştuk. Eşiyle bi düşünecekler. Kızları falan var onlar da cok sever kızımı hatta arada gelir bende kalırlar kızımı sevmek icin :)bence senın ıcın mukemmel bır fırsat deneyımın olucak hemde kafan dagılır hemde haftanın hergunu degılmıs hem kızına bakacak bırısıde varmıs okadar emek verıp ogretmen olmussun emeklerıne yazık etme bence
Ya adam utanıyorum diye kredi kartıcikarttirdu onu bile harcayinca hemen arayıp söylüyorum 2 sene de alışmadım bu duruma
benim kız emmiyor maalesefKızının senden ayrılacağını sanmıyorum çünkü çok küçük bnde çocuk bakıyorum annesinden ayrılması aşırı zor oldu emiyodu bide bnce çalışma kızını düşün
Sadece iki gun olması beni cezbediyor iste yaSoyledigine gore ihtiyacin yok. Yerinde olsam calismazdim.
Kizinin bu yaslari bi daha geri gelmeyecek, yaninda olman daha iyi
canım onun kızlarda kıskançlık olmaz cunku çok sever kızımı tatillerde bende kalıp kızımı sevmek isterler sagolsunlar :)Ewet katılıyorum çocuklar alışana kadar çok etkileniyo ne kadar akraba olsada onun kızında kıskançlık paylaşmamazlık olur bizde olduğu gbi
Matematik branşım canım. Cok zor okudum acikcasi. Biraz da kendime güvenim gelsin istiyorum.iyice ev kadınına bağladım :)bence çalışabilirsin.
kızın 1 yaşına gelmiş, sen de diplomayı alıp rafa kaldırmışsın. e artık zamanıdır.
branş öğretmeni misin?
derslerini 2-3 güne toplarlarsa rahat edersin.
Bizim kizlar buyuk zaten biri liseye basladi biri ortaokula siz ne kadara bakıyorsunuz 2-3 gun icin 300 lira nasilBen çok zorlandım ilk baktığım zaman komşumun kızı bize alışkındı bnm oğlanda kıskançlık vs.şeyler oldu bakmaya başladığımdan beri onun için dedim sende sorun yok çalış ozamn kızının ihtiyaçlarını karsılarsın