Acil yardım kızlar

Mrb kızlar . Kızlar 4 cocuk yapmak istiyoruz . Diğer 2 cocuk kaza oldu dedik . Sipral bilmiyordum dedim . Simdi bu 4 cocukta ne soyluyebilirim . Yardım . Ne desem bilemedim . Yine sipral bilmiyorum desem yemezler . Meraklı akrabalarımız varda . Cunku siprali anlattılar . Boyle tak boyle yap dediler. Bana yardımcı olun kızlar . Şimdiden cooook sagolun . Sizi ve bu siteyi coook seviyorum
muzurtilki muzurtilki

stockholm sendromu gibi bir psikolojiyle ...yazacaktım kiiii bettybluess bettybluess in mesajını gördüm
gerçekse
ben daha okumam bu konuyu
çok üzülüyordum yahu
Bir şey değil o çocuklar yetişkin olduğunda kızlar cansu erkekler cansunun eşi gibi olacak, çok zor, neredeyse imkansız o ortamda büyüyüp de farklı bir hayata sahip olmaları. Cansu da neticede böyle bir ailede yetişmedi mi? Cansu ve eşi de, çocukları yarın koca dayağı yediğinde aynı şekilde yaklaşacak aile büyükleri olarak muhtemelen.. Gelinler de aynı muameleyi görecek, o oğula kimse dur demeyecek. Daha kaç nesil yetişecek böyle bilmiyorum. Off off, dördüncü beşinci olmasın bari lütfen :KK43:

Allah'ım, böyle insanların arasında kalan, o minik yavrulara yardım etsin inşallah.

ve eğer, bu konu sahibi gerçek değil ise, tüm bu konularda bizimle dalga geçti ise, veya gerçekse ama samimiyetsiz ise, bu kadar kalbi, bu kadar üzdüğü için konu sahibini Allah'a havale ediyorum.

Allah'ım, böyle insanların arasında kalan, o minik yavrulara yardım etsin inşallah.

ve eğer, bu konu sahibi gerçek değil ise, tüm bu konularda bizimle dalga geçti ise, veya gerçekse ama samimiyetsiz ise, bu kadar kalbi, bu kadar üzdüğü için konu sahibini Allah'a havale ediyorum.
Ne yazık ki gerçek. Keşke gerçek olmasa, hiç şu harcadığım zamana, kandırılmaya da acımam. Ama çok büyük ihtimalle gerçek malesef :KK43:

ya bi de merak ettiğim bişey var, bu kadar dayaktan sevgisizlikten sonra, bırak bu adamla yatağa girip çocuk yapmayı öpüşüp sevişmeyi, yahu benim elini tutmak bile gelmez içimden. dokunmak bile istemem tüylerim diken diken olur. uzak dururum elimde olmadan. yani istesem de yaklaşamam ki. kaldı ki bu adamı öpmek cinsellik yaşamak?? garip ya bilemiyorum :110:

hani adam şöyle gönül almayı bilse özür falan dileyip gönlünü hoş etse hani bi nebze diyeceğim, birazcık.. ya bilemiyorum.. :KK12:

Ne yazık ki gerçek. Keşke gerçek olmasa, hiç şu harcadığım zamana, kandırılmaya da acımam. Ama çok çok büyük ihtimalle gerçek :KK43:

zey_tin zey_tin cim bu konuya son cevabım
bu konu beni aştı
elimden gelebilecek veya yazabileceğim hiçbirşey yok
daha önce de insanlar ne diller dökmüşler
kadın hala çocuk diyor
bunu gerçekten duymak istemiyorum artık
o çocukların durumu, kalbimi parçalıyor...

bir kere, bir üye, eşinden dayak yerken, 4 yaşındaki kızının nasıl çığlıklar attığını yazmıştı
hala aklımda, çıkmıyor

bu konu beni aştı
kadın hala çocuk diyor

bir kere, bir üye, eşinden dayak yerken, 4 yaşındaki kızının nasıl çığlıklar attığını yazmıştı
hala aklımda, çıkmıyor
Çok haklısın. İyi geceler muzurtilki.

Esim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum
Neden ayrılmak istemiyosun?? Sahip çıkıcak kimsen yok mu?? Elleri kırılsın o öküzün kaynanan da Allahından bulsun.. kıyamam ya

Cunku çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum denedim ayrılmayı ailem ılımlı yapıp gittiler . Simdi yine çağırsam yine aynısı olcak . Yok bunlar her evlilikte olur kaynanandir kıymetini bil falan filan ..... Pire icin yorgan yakılmaz . Ama eşimde daha cok azıyor . Bak diyor ailen beni haklı buldu . Ben bir daha çağırmam yoruldum kendi isimi kendim halledicem ne yapayım çaresizim . Esim boyle yaptıgı sürece sevgide kalmıyor ılerde saygıda olmayacak bunun farkındayım git gide mesafeler var aramızda . Sabah diyorum yanıma bir daha gelme bana diyor disarda senden iyisi var . Ne cvp vereyim bilemedim geçtim içeri . Simdi oturuyorum ben onu Allah'a havale ediyorum başka diyecek bişeyim yok
Annene babana yazıklar olsun sana bunu reva görmüşler.. o kocanla kaynananın yatıcak yeri yok Allah ıslah eylesin onları.. Rabbim sana güç kuvvet versin önünde hayırlı kapılar açsın inşallah

Cansu kol kanat gerenin olsa o evden cikabilecek misin? Cocuklarini da alarak?

Saka mi yapiyorsun sen yaa? Arkadasim cok afedersin ya cok ultra safsin yada dayak hosuna gidiyor. hala bize durmus burda kuseyimmi ne yapayim diyorsun? Sence ne yapmalisin bi dusunsene

İnan bana gerçeğim sormak istediğin bişey varsa sor beni burda yazı yazmaya bırakanlara Allah'a havale et . Üzüntüden ağlamaktan duramıyorum basım agrıyor artık

ya bi de merak ettiğim bişey var, bu kadar dayaktan sevgisizlikten sonra, bırak bu adamla yatağa girip çocuk yapmayı öpüşüp sevişmeyi, yahu benim elini tutmak bile gelmez içimden. dokunmak bile istemem tüylerim diken diken olur. uzak dururum elimde olmadan. yani istesem de yaklaşamam ki. kaldı ki bu adamı öpmek cinsellik yaşamak?? garip ya bilemiyorum :110:

hani adam şöyle gönül almayı bilse özür falan dileyip gönlünü hoş etse hani bi nebze diyeceğim, birazcık.. ya bilemiyorum.. :KK12:
Öncen yapmazdım . Ama şimdi çok incindim yanında aynı oda oturmuyorum

bu konu beni aştı
kadın hala çocuk diyor

hala aklımda, çıkmıyor
Benimkinde atıyor 18 aylık kızımda ağlıyordu

Back
X