• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim kizlarrr

Evet simdi kayinbabamla konuştuk bi kaç güne gelecek dedi sen gelme çocukla soğukta dedi gorumcemle konuştuk sabah enistenle ben her şeyi ayarliycam bi an önce gel dedi kizim bi taraftan kar tatili istiyor ve ben arada kalmis durumdayim ne yapmaliyim sizce gitmelimiyim yoksa beklemelimiyim

Bence gitmelisin güzel bir şekilde gönlünü almalısın.Aslında çok büyük bir sorununuz yokmuş gibi görünüyor.Sen sadece fazla sıkmışsın.Oda sarsırlmış belli.Küsmeler,İnatlaşmalar.Keşke bir taraf allttan alsaydı evlilik bu şekilde yürüyebiliyor ancak.İnşAllah en kısa zamanda aranız düzelir arkadaşım

Allah'ın izniyle bu evlilik kurtulur.Lakin bundan sonrası önemli.Çabuk parlayıp ta adamı da daraltmayın.
Bu arada gitmeniz ve sürpriz yapmanız çok hoş olur bence.

Boncuk4693 gidicektim biletimi bile ayirtmistim ama sabah gorumcem gelebilir diyince hemen ayaklanmis simdi duyunca çok canim sikildi galiba o tamamen bitirmiş özgürlük ona bizden daha cazip gelmiş su an onun tarafından herkesin söylediğibekle sabret ama ben artik uumidimi kaybettim galiba sona yaklastik

Gidemiyorum arkadaşlar maalesef çok üzgünüm zaten alti yil boyunca genelde alttan alan taraftim ama tabi bazen tutamadigim noktalar oldu olmadi değil buda biriydi iste bide sinir bozucu bi eltim var daha doğrusueeşimin kuzeninin esi burdalardi onlarda önceki gün eşimin olduğu yere gitmişler ve dun Kiz aile topaltisi :) diye yazip esimi diğeriinsanları etiketleyip keyifli hissediyor demiş resmen nispet yapiyor bana Esim onun sinsiligini bile bile yorumu bbeğenmiş fln nsl canim sikildi nazil üzüldüm anlatamam size zaten kizin basindan beri bi kiskancligi vardi bana karsi cwvrem uzak dur derdi hep simdi bu durum onunda isine yaradi bitti maalesef istemiyor Esim :(

Günler sonra ilk defa aradi ama direkt çocuğu istedi onlar konuştuktansonra kapattim telefonu ilk defa cesaret edemedim kkonuşmaya :(

Onunda sıkıntılı dönemleri olabilir bazn bayanlar herşeyi tek taraflı görüyor. Bence imkanınız varsa cocugunuzuda alığ bi tatile cıkın ailecek

Canım benim biraz zamna geçsin hemen öylr biitti deme.Oyle kolay bitemez.Sen dua et sadece ve umutlu ol bakalım zaman ne göstericek

Kizima uç beş güne geleceğini söylemiş bende sabirla la bekleyeceğimiz gelince tepkisine gore hareket edicem bakalim ama kalmadi artik pek ümidim malesef

Uzme kendini
Bilirim o beklemelerin ne kadar acittigini
Sabirli ol umitsizlige dusme
Hersey duzelecek
O da sizi cok ozlemistir emin ol.
Terapiye birlikte gidin derim.
Atlatacaksiniz. Bugunler geride kalacak. Yeterince sabrettin ama azicik daha sabir.
Esin gelince de hic birsey olmamis gibi davran once. Zamanla bugunlerde yasadiklarini anlatirsin.

hadgerçekten çok yaniyor terapiye ben basladim ama o gelirmi bilemiyorum hatta terapistime gore en çok onun ihtiyaci var çünkü bnm anlattigim kadariyla çocukluktangelen birsuru travmasi var evdeki sorunlar ve kusluklerde bundan kkaynaklanıyor diyor : 39061132 .!.:
Uzme kendini
Bilirim o beklemelerin ne kadar acittigini
Sabirli ol umitsizlige dusme
Hersey duzelecek
O da sizi cok ozlemistir emin ol.
Terapiye birlikte gidin derim.
Atlatacaksiniz. Bugunler geride kalacak. Yeterince sabrettin ama azicik daha sabir.
Esin gelince de hic birsey olmamis gibi davran once. Zamanla bugunlerde yasadiklarini anlatirsin.
Evet canim gercekten

Kizlar sabah gorumcem yazdi üzülme daha fazla esin çarşamba günü geliyor biz onu yumusattik dedi demekki dun o yüzden aramid ama kafama takilan bisey var anladugim kadarıyla sevgisi kalmamis sizce onun sevgisi olmadan devam edebilirmi bu evlilik ne yapmaliyim nasil karsilamaliyim sizce bir ay olucak neredeyse eve sanki yabancı bi misafir gelecrkmis gibi hissediyorum :)

hiç birsey olmamis gibi güler yüzle karsila... sabah gelecekse, kahvalti. aksam gelecekse, güzel bir aksam yemeyi hazarla...
fazla abartma ki yapmacik durmasin..

Bence geri çekilmeyin o aramazsa aramam diye bi durum olmasın sonuçta bi meleğiniz var kendinizden önce en çokta onu düşünerek karar verin ve gururu bi yana bırakın yuvanızı kurtarmaya bakın , hem belli eşinizi hala çok seviyosunuz bence ayrılmamalısınız elinizden geleni yapınn :KK14::KK66:

Sevgisi bitmemiştir kırılmıştır onun kalbini geri kazanmaya bakın. Gereksiz kıskançlıkları bırakın, hayatına özellikle iş hayatına müdahele etmeyin. Ve lütfen tartışırken boşanalım, ayrı kalalım gibi şeyler demeyin insanların gururu var ve bu gurur kırıcı bir söz.

Ne zaman geleceğini bilmiyorum sanirim haber vermeden gelecek
Boyle bir durumda yapmaniz gereken esinizi bogmamak. Birakin gitsin birakin bosanin demiyorum asla ki bu evlilik kurtatilabilir...Ancak eve girdiği andan itibaren iste yemekler süslenmeler bir abartilar olursa hemen " iyi güzel hatasini anlamis burnu surtmus boyle yapmak iyi oldu hem gidip kafa dinleyim hem esimi etrafimda pervane edeyim" düşüncesi oluşabilir. Ve bu size kaybettirir ya da sureci uzatir.

Doğal olun sakin olun daha çok bebeginizle ilgilenin ve onunla ilgili konusun. İkisini yanliz birakip esinize alan acin. Gider kaçar diye düşünmeyin ilk günden sorunları konuşmaya calismayin.

Uygun bir an esinizin de sakin ve uzlaşmaya yakin olduğu bir anı bulup biraz konuşabilir miyiz diyerek ne düşündüğünü ne yapmak istedgni vs sorun ... Tavri ve cevaplari sizi yönlendirecektr.

Ama nolur pervane olmayin ilk gün...cidden insan çok değişik bir şey ters teper daha çok uzulursunuz.. Akisini birakin yeri gelince de yapici bir konusma yapin.. İnşallah her şey güzel olur

26 yasindayim beşinci yilimiz bitti altinci yilimiza girdik ayrilmak uzereyiz ama ayrilmak istemiyorum esimii çok seviyormusum ve 4.5 yasinda dünyatatlisi bir kizimiz var evliligimizin baaindan beri ssürekli problemlerimiz oluyordu Esim turizmci bar işletiyor ister istemez kiskancliklar oluyordu her iki taraftada ilk başlarda evliliğe alisamama falan birsuru zor durumun şimdiye kadar üstesinden bi şekilde geldik yilbasi günü eşinden bi. elemanibborç istedi bende surat yaptim tavir yaptim sonunda ödemezse yine biz uzuluruz diye ama keşke hic karismasaydim eşiminbir huyu var cçok inatci ve haklida olsam haksizda olsam sürekli küser ve bende bundan bikmis durumdayim Esim yine bana kuştu bende karistigim için hatami anladim ama İa isten geçti barismak için yanina gittim ama kabul etmek istemedi iki uç gün uzayinca bende çok sinirlendim bi gün ayri yasayalim bi süre dedim ve Esim bavulunu topladi gitti abisinin yanina aradan biraz zaman geçti bu hic arayip sormuyo ben daha çok bozuldum çocuğuna o kadar düşkün adam çocuğunu bile aramadi bi asinirle yine dilekçe vericem ben dedim ama vermedim kiyamadm sonrasında esime bu durum çok koymuş avukatla görüşmüş ama dava acilmamis ve Esim sonrasında memleketine gitmiş ilk zmnlar bnmle görüşmek istemedi sonrasında bi iki defa internetten görüştük bitti bnm için dedi ama hala dava acilmadi ve facebookta profil resminde hala aile fotografimiz var son uç dört aydir herşey çok gzldi eayalarimiz falan değişmişti gzl vakit geçirmeye caliaiyorduk fakat Esimsezondan ciktigi iiçin çok bunaldigini tatile gidelim falan diyordu o donemde bnm doktor isim.ve annemin ameliyat isi olduğu için ertelemistik ama simdi gitti en ason donucekmisin bize dedim bilmiyorum dedi ve su an sebep olarak iki yol önceki sorunları falan gösteriyor abisine geleyim oraya diyorum kafasi su an çok karisik diyorve iki ggün önce terapiye basladim çünkü iletişim sikintimiz var 6ay sürekli beraberiz 6 ay sürekli yok ama esimi çok seviyormusum onu anladm onu kaybetmek istemiyorum sizce ne yapmaliyim bana fikir verin lütfen bu arada evden gideli 18 gün oldu çocuğuna o kadar düşkün adam.nsl oluyorsa aramiyor ve bizi unutmasindan korkuyorum su an ben evimizdeyim
Dua edicem senin icin,insallah yuvan yikilmaz. Cok uzuldum inan kendi basima gelmis gibi. Allahim hic bir yuvayi bozmasin.

Back
X