26 yasindayim beşinci yilimiz bitti altinci yilimiza girdik ayrilmak uzereyiz ama ayrilmak istemiyorum esimii çok seviyormusum ve 4.5 yasinda dünyatatlisi bir kizimiz var evliligimizin baaindan beri ssürekli problemlerimiz oluyordu Esim turizmci bar işletiyor ister istemez kiskancliklar oluyordu her iki taraftada ilk başlarda evliliğe alisamama falan birsuru zor durumun şimdiye kadar üstesinden bi şekilde geldik yilbasi günü eşinden bi. elemanibborç istedi bende surat yaptim tavir yaptim sonunda ödemezse yine biz uzuluruz diye ama keşke hic karismasaydim eşiminbir huyu var cçok inatci ve haklida olsam haksizda olsam sürekli küser ve bende bundan bikmis durumdayim Esim yine bana kuştu bende karistigim için hatami anladim ama İa isten geçti barismak için yanina gittim ama kabul etmek istemedi iki uç gün uzayinca bende çok sinirlendim bi gün ayri yasayalim bi süre dedim ve Esim bavulunu topladi gitti abisinin yanina aradan biraz zaman geçti bu hic arayip sormuyo ben daha çok bozuldum çocuğuna o kadar düşkün adam çocuğunu bile aramadi bi asinirle yine dilekçe vericem ben dedim ama vermedim kiyamadm sonrasında esime bu durum çok koymuş avukatla görüşmüş ama dava acilmamis ve Esim sonrasında memleketine gitmiş ilk zmnlar bnmle görüşmek istemedi sonrasında bi iki defa internetten görüştük bitti bnm için dedi ama hala dava acilmadi ve facebookta profil resminde hala aile fotografimiz var son uç dört aydir herşey çok gzldi eayalarimiz falan değişmişti gzl vakit geçirmeye caliaiyorduk fakat Esimsezondan ciktigi iiçin çok bunaldigini tatile gidelim falan diyordu o donemde bnm doktor isim.ve annemin ameliyat isi olduğu için ertelemistik ama simdi gitti en ason donucekmisin bize dedim bilmiyorum dedi ve su an sebep olarak iki yol önceki sorunları falan gösteriyor abisine geleyim oraya diyorum kafasi su an çok karisik diyorve iki ggün önce terapiye basladim çünkü iletişim sikintimiz var 6ay sürekli beraberiz 6 ay sürekli yok ama esimi çok seviyormusum onu anladm onu kaybetmek istemiyorum sizce ne yapmaliyim bana fikir verin lütfen bu arada evden gideli 18 gün oldu çocuğuna o kadar düşkün adam.nsl oluyorsa aramiyor ve bizi unutmasindan korkuyorum su an ben evimizdeyim