Acil Yardım Köpeğim Güzel Paşacım Hastalandı Sanırım

Kızlar 1.5 aylık bi yavru goldenim var hastalandı sanırım öksürüyo hapşuruyo ne yapabilirim acil yardım :50:

Kıyamam.. Geçmiş olsun..
Bir veterinere götürseniz...
Ateş falan da bakılır,ona göre ilaç tedavisine başlanabilir..

öncelikle çok geçmiş olsun. henüz çok bebek o, annesinden de erken ayrıldıysa bağışıklık sistemi yeterince güçlenmediği için çabuk hastalanır. tek çözüm veterinere götürmek. tabii ki sıcak tutun. umarım sağlıksız koşullarda doğurtulmuş bir bebek değildir.

öncelikle çok geçmiş olsun. henüz çok bebek o, annesinden de erken ayrıldıysa bağışıklık sistemi yeterince güçlenmediği için çabuk hastalanır. tek çözüm veterinere götürmek. tabii ki sıcak tutun. umarım sağlıksız koşullarda doğurtulmuş bir bebek değildir.

Kıyamam.. Geçmiş olsun..
Bir veterinere götürseniz...
Ateş falan da bakılır,ona göre ilaç tedavisine başlanabilir..

teşekkürler çok saolun . bildiğim kadarıyla sağlıklı bir ortamda doğdu annesi öldüğü için bende şuan:5::5::5::5::ssz::ssz::ssz: . sütle besliyorum günde 1 kez falanda kuru mamayla elimden geldiğince sıcak tutmaya özen gösteriyorum . veterinere yarın gidicez zaten .başka önereceğiniz bişey var mı? şuan sobanın önünde uyuyo bebeğim o benim:55::55::55::55:

bugün gittik paşayla veterinere faranjit başlangıcı varmış ama ilaç aldık yemeğimizi yedik ilacımızı içtik şimdi mışıl mışıl uyuyoruz konu ile ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim :55::55::55:
fotoğrafını da yüklicektim fakat sorun oldu yükleyemedim bi sonra ki sefer artık:26::26:

bugün gittik paşayla veterinere faranjit başlangıcı varmış ama ilaç aldık yemeğimizi yedik ilacımızı içtik şimdi mışıl mışıl uyuyoruz konu ile ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim :55::55::55:
fotoğrafını da yüklicektim fakat sorun oldu yükleyemedim bi sonra ki sefer artık:26::26:

Geçmiş olsun..
Sevindim iyice olmasına..

Paşa'yı fotolarıyla beraber 'dostlarımızın köşesi' bölümüne bekleriz:92:

Back
X