- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Onun yüzünden isim ve soymimle hiçbir sosyal hesap açamıyorum ileride ciddi birşey olduğundada karşıma çıkar diye korkuyorumBüyülü çikolataya ne gerek var, adamın kendisi bizzat kara bela. Hiç konuşma zamanla pes eder.
Ben inanmıyorum böyle şeylere ama neler duyuyoruz bildiğiniz gibi biri değil yıllardır beni aramış bulamamış benden Yen'i resimler istiyor gel evlen benimle diyor iğrenç bir adamCidden size cikolatayla buyu yapildigina inanmıyorsunuz degil mi?
27 yasinda, is guc sahibi bir kadin...
Adamı size tarif Etsemde anlayamazsınız taa Danimarka'dan beni taciz edebiliyor çekinmeden tehdit ediyor herşeyi yapabilecek iğrenç bir yaratıkNormal bir yapışıp kalma konusu gibi ilerlerken, tam şikayet et yazacaktım ki sıra çikolatadaki büyüye gelince ben şok!
Yapmayın yahu. Çikolata olsa olsa mutluluk hormonu salgılar. Kısmet kapadığı nerde görülmüş. Adam taa danimarkadan büyülü çikolata mı getirmeye uğraşacak.
İlk defa duyduğunuzla kalın o zaman yarın birgün kocanıza çocuğunuza yapılır yana yakıla çaresini ararsanız o zaman görürüm siziBüyülü çikolatayı ilk kez duyuyorum
Çünkü ben kıt beyinliyim anlamam haklısın!Adamı size tarif Etsemde anlayamazsınız taa Danimarka'dan beni taciz edebiliyor çekinmeden tehdit ediyor herşeyi yapabilecek iğrenç bir yaratık
Bir süre açmayın, sosyal medyasız da idare edersiniz. Sonra evlenince yeni soyadınız ve belirsiz profil resimleriniz ile açarsınız.Onun yüzünden isim ve soymimle hiçbir sosyal hesap açamıyorum ileride ciddi birşey olduğundada karşıma çıkar diye korkuyorum
İlk defa duyduğunuzla kalın o zaman yarın birgün kocanıza çocuğunuza yapılır yana yakıla çaresini ararsanız o zaman görürüm sizi
Ben size onu durumun vahimiyetini anlamanız için yazdım size kıtsınız demek aklımın ucundan bile geçmemişti ama anlaşılan beyninize oksijen az gidiyor en ufak bir yanlış anlamada insana hatalarını patır patır yüzüne vurmak kalitesiz kadınların işidirÇünkü ben kıt beyinliyim anlamam haklısın!
Gidip taa danimarkadan gelen adamla buluşup dekolte resimler göndermesen taa danimarkadan tehdit edemezdi mesela.
İnsan gibi yorum yapıyorum, yaranamıyorum arkadaş
İlk defa duyduğunuzla kalın o zaman yarın birgün kocanıza çocuğunuza yapılır yana yakıla çaresini ararsanız o zaman görürüm sizi
Ben size onu durumun vahimiyetini anlamanız için yazdım size kıtsınız demek aklımın ucundan bile geçmemişti ama anlaşılan beyninize oksijen az gidiyor en ufak bir yanlış anlamada insana hatalarını patır patır yüzüne vurmak kalitesiz kadınların işidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?