Acil yardım lütfen destek olun

Sana cevap yetiştiremeyeceğim, kib.ledim.
Keşke kalite kontrolünü herkese uygulasan da bu duruma düşmesen.
Millet sana diyo büyüyü bırak, adamı def etmeye bak. Yok olmuyo. Büyülü müyülü konu da yasaktı zaten Mune

Hayatınızı bu kadar kısıtlamış sizi rahatsız eden birini neden şikayet etmiyor sunuz ? Ne gerekçeyle ?

Niye insanlara hakaret ediyorsunuz.

Büyü falan yaptığını sanıyorsan ancak bu büyü gözünü açma büyüsü olmustur çikolatalardan sonra uzaklaşmışsın adamdan

Korkma sen korktuğun sürece seninle diyalog kurabilir korkutmazsa seninle iletişimi olamayacak

Çikolata da birşey yedirdi falan deyince; aklına direk Nuri Alço gelip, cümle sonunda "ha pardon çikolata ilaçlı değilmiş büyüyü kastediyormuş" diyenler oldu mu? Ben mi fesadım, fazla mı yeşilçam izledik yahu? Hiç büyüyü çakmadım noktayı görene kadar.

Büyülü çikolatayı ben bir tek Harry Potter'da görmüştüm. Ron'a yapmışlardı, ölüyordu da bezirle mi ne kurtarmıştı Potter. Bu vesileyle Harry Potter dünyasının 20. yılı kutlu olsun diyorum.

Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ben. Şansınız yaver gitmemiş. Umarım peşinizi bırakır bu kişi. İyi bayramlar.

Büyüye bağlamayın işi. Büyü var ancak hayat akışınızı değiştirecek şekilde etkilemez sizi. Ayrıca Ada'm büyüden ne anlasın. Bekarken biri demişti bana, sana öyle bişey yaptım ki evlenemeyeceksin diye. Başıma gelen her olumsuzluğu ondan bildim senelerce. Sonra onunla yüzleşme fırsatı buldum. Kendisini reddettiğim için tedirginlik vermek için öyle söylemiş kısaca.. Vakti gelince evlendim, çok da mutluyum. Bu konularla ilgili ilim sahibi olduğumu düşünüyorum artık.
Yaşadıklarınız psikolojik veya tesadüf. Ayrıca o adam sapık galiba 30 yaşına yaklaşmış ama 17 yaşında bir kızın peşinden gidiyor, ahlaksız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…