acil yardim lutfen

CANIM AZRAMM

RABBİM'E ŞÜKÜRLER OLSUN❤🌹
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
3.660
4.493
133
arkadaslar iyi aksamlar benden20yumurta toplandi sadece bes tanasi orta kaliteli oldu oda 3.gunden sonra gelişimleri durdu dogal yoldanda bir dogumum var benim gibi boyle olan varmi yada daha sonra başarılı olan varmi tabi buarada malesef transfer iptal oldu

Canım benim haziran ayındaki tedavim de de 6 tane toplandı 4 tanesi olgun çıktı 3 tanesi döllendi benimde 3. Günde gelişmeleri durdu 3. Gün 6 hucreliydi normalde 8 olması gerekiuomustu devam etmediği için iptal oldu, ben embriyolog la konuştum her ay böyle olmaz ay dan aya deişir dedi bu ay kalitesiz olur gelecek ay bi bakmışsın kaliteli olur dedi, ben hatta neler yemem içmem gerekcegini sordum ayrıca bişeyler yapıyım mı kaliteli olması için dedim sadece sigara içiyorsan sigarayı bırak dedi ben zaten sigarada içmiyorum, önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlıycam bakalım bu sefer ne olacak inşallah kaliteli olurlar :)

cvp icin teşekkür ederim .canim ben dr.sordum yumurtadanmi spermdenmi ikiside olabilir dedi.ama buyuk ihtimalle yumurtadan dedi.senin dediğin gibi dr.3ayda bu kadar kötü çıkabilir dedi belli olmazmış birde benimkisi orta kaliteydiler de.sana 5.gün blast transferi yapacağız demisti.tabi embiriyolar gelisimleri iyi gitmeyince iptal oldu.benim merak ettiğim.hemen niye 3.gün transfer etmediler bana o fff kafamda deli sorular üstelik benim doğal yol dan bir çocuk var niye bu kadar kötü gitti ki birde bundan sonra kaliteli olmaları için tedavi yöntemi degisecekmi ama ben cok olmasa da sigara içiyordum tabi hemen olmasa da bütünüyle bıraktım.karşın olarakta arisutu bal polen karisimi kullaniyorum.birde sabahları aç karımla soğan suyu iciyom.bugünde incir ali cam zeytin yağında bekleyerek aç yiyecegim. tabi vitamin aliyoruz bu gidişle kapılardan sigamayacagim.kaliteli olsun larda artık olan olsun

valla canim tedaviye başlar başlamaz çok umutsuzdum taki öyle bitti bu sefer umutsuz olmak istemiyorum.yani kısacası bütünüyle Allaha s igindim ona teslim oldum.ama yinede 2.için korkmuyorum desem yalan olur.Allahım bu sefer yuzumuzu GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…