guercina teşekkür ederim anladığın için ne yzaık ki insanlar kendi açılarından düşünüyorlar belki ben olsam bende öyle düşünürdüm ama burada hayatımı tek tek anlatamam insanlara ve yine haklısın çaresizlik beni çareyi yanlış yerlerde aramaya itti. neyse umarım çocuk sahibi olmak isteyen herkes en kısa zamanda olur. ama bence bu kadar basit olmamalı bir canlıyı dünyaya getirmek hele ki böyle bir dünyaya... herkese teşekkürler konuya duyarlılık gösterdikleri için.
Esmayı yargılamıyoruz zaten amacımız onu bu kararından vazgecırmek dunyanın en guzel duygusu annelıgı tatması deılmı arkadaslar....sadece bır boslukta sanırım ona yardım edebılırız bence onunla dertlesıp bu duusncesınden vaz gecırmek..
arkadasım benim gonlumden gecende o bebegi dunyaya getirmek yani ben olsam oyle yapardım ama karar sizin. ayrıca korunmamazlıkta yapmamıssın. su konuda kesinlikle haklısın ki eger hazır deilsen, o bebege verebilecegin sartların en iyisini sunacagını dusunmuosan esininde rızasıyla dahada gec kalmadan aldırın. umarım hakkınızda hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?