katil olacam nasıl bir alet kullanmalıyımki ardımda iz bırakmıyım demek istemişsin...bence sen kendi hayatını sonlandır ...
klava:
bebeği düşürmek için herşeyi yaptım demişsin.. neler yaptın çok merak ettim..
bebeği doğursan bile sakat bırakacak bişey yaptıysan durum çok daha vahim gibi geldi bana....
Allah yardımcın olsun.. ne diyim....
gözlerim dolu dolu ve tüylerim diken diken..kendince haklı sebeplerin vardır mutlaka.hiç bir şey ama hiç bir şey bir cinayeti meşru gösteremez..yazık ki onu istemeyen bir annesi var ve o bunu hep hissedecek..annesi toparlanıp onu Allahın bir lutfu olarak görmeye başlamazsa..keşke böyle bir başlık açmasaydın bizi bu kadar yaralamasaydın..Allah hidayet etsin akıl fikir versin.
Acil yardım demişsin ya arkadaşım, Korunurken hamile kaldım demişsin. Sen korundupğunu sanıyorsun. Ama ben bebeğin için dua ediyorum ve diyorum ki bebeğine, yavrucuğum Allah esas seni annenin zulmünden korusun. Duam budur.
öncelikle düşünceleri ne olursa olsun üslüplarına dikkat ederek konuşan arkadaşlara teşekkür edeiyorum ve yazacaklarımda onları tenzih ediyorum. diğerleri içinse beni tanımayan sadece kendi egolarını tatmin etmek için benim imanımı inancımı sorgulamaya hatta karar vermeye kalkanlar ne kadar inançlı bilemem kendilerini hangi mertebede görüyorlar onuda bilemem.sadece allah kimseyi benim durumuma düşürmesin diyorum ben çocuk istiyorum diye onu ilerde çok mutsuz olacağını bile bile doğuramam bunun günahı varsa ki var olduğunu biliyorum bunu çekmeye hazırım ayrıca.bu benim çocuk arzulamamdan daha önemli diye düşünüyorum artık bu mesajdan sonra bu forumdan ayrılıyorum beni yargılayan arkadaşlar birbirlerinin arasında benim idam kararımı verebilir bu onları biraz olsun rahatlatır ben okuyamayacağım çünkü.
bebeği düşürmek için herşeyi yaptım demişsin.. neler yaptın çok merak ettim..
bebeği doğursan bile sakat bırakacak bişey yaptıysan durum çok daha vahim gibi geldi bana....Allah yardımcın olsun.. ne diyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?