arkadaşlar tartışmak istemiyorum ama yazılan bazı şeyleri okudukça kasıldım kaldım. cinayet, sen nasıl annesin vb. yapmayın allah aşkına kimse kimsenin anneliğini kişilişğini tanımadan heleki nasıl yargılar. önemli olan kendine zarar vermemesini teşvik etmek. kimse bizimle aynı düşüncelere sahip olmak zorunda değil. bu bir insanı kötü insan kötü anne yapmaz.böyle didaktik şekilde yazmak hoşuma gitmiyor ama kızanları üzülenleri anlıyorum ama bu yargısız infazı geçerli ve gerekli kılmıyor. umarım arkadaşımız kendi ve ailesi için en doğru ve sağlıklı kararı verir sağlıcakla kalın
arkadaşım hümanistliğini bir bebiş için kullandığını görmek hoş olurdu doğrusu..mesele bu kötü işe buradan destek beklemek yöntem öğrenmeye çalıışmak ki çok korkunç..yoksa kendince vardır haklı sebepleri..
ayrılıyorum deyip hala buralarda takılan arkadaşım..sana tavsiyem eğer ciddiysen gidip bebğini aldırmandır bu her ne kadar bence cinayet olsa da maalesef ysalar buna izin veriyor..fakat insanlardan tavsiye isteme gafletine düşme..amacın umarım sadece ilgi çekmektir..buradan sana tavsiye çıkmaycağını bile bile hala topiği takip ediyorsun..bu nasıl yorumlanabilir acaba?
merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim 24 yaşındayım ve 8 haftalık hamileyim ama şu an bu çocuğu istemiyorum öğrendiğimde 6 haftalık olmuştu eşim çok istiyor aldırmamı kesinlikle istemiyor düşürmek için bildiğim herşeyi yaptım ama olmadı lütfen bana yardım edebilecek olan arkadaşlar varsa mesaj bekliyorum. daha büyümesini istemiyorum aldıramıyorumda bildiğiniz düşük yaptıran herhangi bir ilaç varmı yada gebeliği sonlandırıcı bana ilaç ismi verebilecek yada herhangi bir yöntem söyleyebilecek arkadaşlardan mesaj bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim herkese hayırlı günler.
aynen ya ben de zaten hazırız hemen tırtlamaya kaydirigubbakcemile2
bebeğin geleceğini tahmin edenler, nereden öğrendiniz bu müneccimliği ben de merak ediyorum, bana da öğretin. Ya hu bir sonraki nefesimiz garanti değilken bebeğin geleceğini nasıl bilebiliriz ki? Bu topik ve konuşmalar beni çok yordu, çok üzdü, karnımdaki yavruyu dahi üzdü...
sen resmini mi değiştirdin sevtaaap tanıyamadım valla.konuyu dağıtayım bari atak geçene kadar :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?