acil yardım lütfennn:((

ayrılıyorum deyip hala buralarda takılan arkadaşım..sana tavsiyem eğer ciddiysen gidip bebğini aldırmandır bu her ne kadar bence cinayet olsa da maalesef ysalar buna izin veriyor..fakat insanlardan tavsiye isteme gafletine düşme..amacın umarım sadece ilgi çekmektir..buradan sana tavsiye çıkmaycağını bile bile hala topiği takip ediyorsun..bu nasıl yorumlanabilir acaba?

Sevgili Esma, kendin ve bebeğin için en doğru tercihi kendin yaparsın. Kimsenin bu konuda seni yargılamaya, suçlamaya, hele hele inancını sorgulamaya hakkı yok.

Sorduğun soruya bir yanıt almayı mı bekliyordun bilmiyorum ama bu sorunun cevabını kimseden alamazsın arkadaşım. Biliyorsa bile kimse böyle bir soruya cevap verip, bebeğin günahına giremez,sorumluluğunu almaz.

En mantıklısı eğer şartların ya da psikolojin bu bebek için uygun değilse, bunu eşinle konuşup bir karar vermeli ve bu doğrultuda hareket etmelisin.

Kendi sağlığını riske atacak hiç bir harekette bulunma lütfen. Bu karar çok kolaylıkla verilmez biliyorum, Allah yardımcın olsun canım..

arkadaşım hümanistliğini bir bebiş için kullandığını görmek hoş olurdu doğrusu..mesele bu kötü işe buradan destek beklemek yöntem öğrenmeye çalıışmak ki çok korkunç..yoksa kendince vardır haklı sebepleri..

Yapmayın nolur, herkes paniğe kapılabilir, karamsarlığa düşebilir, herkesin yardıma ihtiyacı olabilir. Bu şekilde eleştirip yargısız infaz yapmak hiç hoş değil.
Durumu bilmiyoruz, belki sağlık problemleri var, belki eşi ile evliliğini devam ettiremeyecek, bilemiyoruz ki..
Lütfen biraz daha anlayışlı olun..

yok yaaa..çok salak bir noktaya geldi bu iş hık diyicilerin pık deyicileri falan...yazık çok yazık

arkadasım konusmalarına dıkkat et ltfn ben anlıyorum evet algılamamda senden ıyı oldugu kesın arkadasım benım yazdıklarımı bırkac defa daha oku daha ıyı algılarsın oldumu?asıl sen cahıllık yapma ltfn cunku kımseye cınayet ıslıyorsun falan dıyemezsın...hayatta ınsanlarlar neler yasıyor sen bılemezsın gamsızsın sanırım hamılesın galıba allah saglıklı bır sekılde kucagına nasıp etsın fakat esmanın bebegının gelecegını soyle bır tahmın et ıstersen...arkadaslar burda bazı sahıslar haddını asıyor...

, slvmsstr,NABER ARKADASIM BURDA BAYA GERILDIM SABAHTAN BERı ATAK GECIRCEM SIMDI:)))))

hayır burda kimse kiimseyi yargılamıyo.burda birçok insan var bebeğim olsun die çıldıran bebeğim yaşasın die kendinden ödün veren,tabii ki tepki alabilir bu başlıkla.ben de inanıyorum ki bir derdi var esma nın kafası karışık,korkuyor olabilir.evet kırıcı yorumlar var ama bunlar olucak tabbi herkesin bi derdi var.ben kendi adıma ne olursa olsun kürtajı tasvip etmediğim için fikir verdim.tabii ki kendi bilir.Allah yardımcısı olsun ne diyim.bence kimseyi dinleme esma kendin karar ver en iyisi baksana en doğrusu bu.

Biz çocuk diyee kıvranırkenn.Millete bak
Sonra çok pişman olursun çokkkkkkk
:dilcikar:

Bebeğin geleceğini tahmin edenler, nereden öğrendiniz bu müneccimliği ben de merak ediyorum, bana da öğretin. Ya hu bir sonraki nefesimiz garanti değilken bebeğin geleceğini nasıl bilebiliriz ki? Bu topik ve konuşmalar beni çok yordu, çok üzdü, karnımdaki yavruyu dahi üzdü...

Keşke üslubumuz biraz düzeyli olabilse...
Yargılama saikini yardımcı olma saikinden daha öne çıkaran yorumlar nedeniyle gitti arkadaşımız. Kararını gözden geçirmeye ikna etme şansımız varsa da kalmadı artık; o kadar kötü hissettirdik ki kendine. Sanırım o da inandı artık "katil(!)" olduğuna. Umarım kendisi içni tehlikeli birşey yapmaz. Çok üzgünüm...((

aynen ya ben de zaten hazırız hemen tırtlamaya kaydirigubbakcemile2

BİZ İSTEDİK ALLAH SUKUR RABBIM VERDİ AMA KIZ ISTEMIYOR NE YAPALIM ONUN KARARI BIDE YAZANLARIDA YARGIYORLAR ARKADASIM...SEN NE YAPTIN NASILS GIDIYOR HAMİŞLİK TEYZESİ BEN DÜN OGLUSUMUN HAREKETLERINI HISSETTIM...alkisalkisalkis

sen resmini mi değiştirdin sevtaaap tanıyamadım valla.konuyu dağıtayım bari atak geçene kadar :jeyyar:

arkadasım tahmın etmıyorum yorum yapamıyorum ya esıyle mutsuzsa ya saglık sorunu varsa esınden ayrılcaksa allah korusun bunu nıcın cocuguna yasatsın anlamında ya su yazdıklarımı ıyı okuyun ltfn ya....

sen resmini mi değiştirdin sevtaaap tanıyamadım valla.konuyu dağıtayım bari atak geçene kadar :jeyyar:

YA MILLET KAFAYI BOZDU BENIMLE BENIM YAZDIKLARIMI TAM OKUMUYORLAR SIMDI SINIR DEN ATAK OLCAM:)))EVET RESIM DEGISTIRDIM :)))NASILIMkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…