acil yardım lütfennn:((

Ay yerım senı valla cok sekersın kısss yok valla ıyıyım sımdı:))))

Suanda aramızda olan arkadaslarda sanırım benımle aynı dusunuyorlar benımle ugrasanlar gıtmıs

kızın konusunu da dağıttık gitti bak kaydirigubbakcemile2

biraz oyle oldu arkadasım ama ne yapalım yav baksana herkes kızı bıraktı bana yuklenıyo kotu bısey demıyorumkı bende aldırma ıyı dusun esınle konus saglıklı yontemlerle halledın ıstemıyorsan dedım anlıyorum cunku sorunlu bır ınsan olmasa aldırmayı dusunmez zaten dıe dusunuyorum ...acep dogrumu dusunuyorum aman hayırlısı artık:))

neyse boşver ya biz de hamile hamile memleketi kurtarmaya çalışıoruz.bide panik atağız.şu bebişleri sağ salim doğuralım da gerisini boşver

neyse boşver ya biz de hamile hamile memleketi kurtarmaya çalışıoruz.bide panik atağız.şu bebişleri sağ salim doğuralım da gerisini boşver

AMİN İNSALLAH ALLAH BİZE SAGLIKLI BIR SEKILDE BARISLASIN BEBISLERIMIZI BIZE ....ISTEYENLEREDE NASİP ETSİN AMİN:Saruboceq:BEN PATİK TOPİCİNE GİDİOM ARKADASIM...

canım bilmiyorum ama benim durumum seninkinden daha kötü dr.alalıom dedi ben şe eşimle buna rağmen hala kalp atışlarını bile duymadığımız bebeğimizi aldırmadık.....bence iyi düşün belki bu ilk ve son şansın olabilir.....

karamsar, inşallah bebişinin kalp atışlarını da duyarsınız...

esma, sen de gittin ama belki dönüp tekrar bakarsın, bireysel düşünme, kendini yargılanıyor hissetme, burada senin düşüncene karşıt yazı yazan hiç kimsenin amacı SENı yargılamak değil, MıNıK bir YAVRU'nun canını kurtarabilme telaşesiydi bizimki, yoksa biz kimiz ki seni yargılayalım... isteğimiz dileğimiz masum yavrunun yaşamasıydı... olay bundan ibaret... seninle bir derdi yok kimsenin...

yine de Allah ol derse olur öl derse ölür, ama bu arada imtihan olan bizlerizdir...

ne kadar şanslısın Allah sana bebek nasip etmiş bizde bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz bence iyi düşün Allahın verdiği cana kıyıcaksın resmen

arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum allah bunu uygun görmese vermezdi sana zaten ayrıca her bebek nasibiyle doğar ne satlarda yetişip çok iyi yerlere gelen yavrular var ayrıca ben daha 7 haftalıkken düşük yaptım ki daha h,issetmemiştim bile hala onu düşündüğümde gözlerim dolar ayrca sen istediğinde allahın sana vereceğinden eminmisin ki rabbimin nasip ettiğini kabul etmiyosun yazık gerçekten çok yazık ailem derken o bebeğin seni, gerçek aile yapacağınıu görmüyormusun umarım aklın başına geldiğinde geç olmas :mymeka: :mymeka:

Konuyu arkadaşım dediğinde inanamadım kan beynime sıçradı küçük çocuk değilsin istenmeyen gebeliklerin bir çok yöntemle önleyebilirsin ki..Nasıl olupta bebeğini düşürmeye çabalayabilirsinki??Muhtemelen kalbi atmaya başlamıştır ve Allahın mucizesi ..
Ben ve benim gibi arkadaşlarım uğraşmaktan helak oluyoruz yeterki bir meleğimiz olsunda yaşama sevincimize sevinç katsın ama sen o cana kıymak istiyorsun..
Kocanla sorunun olabilir yada hayatla ama sana emanet edilen bir cana kıyma
Belki annelik duygusunu yüreğine düşmedi ama ben bu hasretle 1 senedir kavruluyorum ..
Bir kez daha düşün

nasıl yani ya okuduklarıma inanamıyorum madem istemiyorsun ne diye önlem almadın kardeşim? ha ilaç kullanırken kaldım yazmışsın o zaman önlemini arttırsaydın, düşürmek için elimden geleni yaptım ne demek. git aldır madem. yada bırak nie küçücük cana kıyıyosun. yani yazmıyım dedim ama insanı çileden çıkarıyosunuz ya. bizler bebek için neler vermeyiz. yazık çok yazık.

katil olacam nasıl bir alet kullanmalıyımki ardımda iz bırakmıyım demek istemişsin...bence sen kendi hayatını sonlandır ...
klava:

Rüzgarım düşünüyorum hani insan kötü olabilir ama bu kadar aile içi şiddet bile olsa insan yavrusuna sarılır..Ağlıyorum şuanda şuanda kalbi atan bebek için ağlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…