- 17 Eylül 2014
- 315
- 149
- 48
- 38
- Konu Sahibi dumanseda122
-
aslında öyle değil koruma yöntemide ilk defa öyle oldu.. yüzde kaç risk testte görünürmüydü?korunma yöntemi geri çekilme mi?
eğer oysa risk var.
testi dün akşam yaptımlazer epilasyon regl'i geciktirmez yani hiç duymadım.
antibiyotik falan kullandıysan gecikme yapabiliyor ama.
testi ne zaman yaptın?
niye be kimsenin kocasıyla olmadım gayet düzgün 2 bekar ilişkimiz vardı 6 yıllık canım kalkanı gerektiren ne ??uvv. çok sert. savaşa hazırlan. kalkanlar şart
Lazer öyle bi etki yapmazkızlar malum sevgilimden ayrıldım ben ayrıldımda o hiç ciddiye almıo tabi neyse en son birlikte olduğumuzda içimden çıkıp dışarı... işte anlayın utanıyorum.. neyse şimdi 4 gündür reglim gecikti test yaptım negatif çıkıyor kahve bir sıvı geliyor ,, 15 gün önce lazer eplasyona başladım o etkilemiş olabilir mi? hamile olamam dimi ? korunuyorduk testte negatif çıktı.. offf bu kahve sıvı nedir sizce? birde testin yanılma payı var mı?
sığ insanları nasıl engelleriz editör varmı hali yolu çaresi ..ahada başladık. varan 1..
mesajları okumuyor musun. böyle konular genelde burada lince uğrarda ondan.niye be kimsenin kocasıyla olmadım gayet düzgün 2 bekar ilişkimiz vardı 6 yıllık canım kalkanı gerektiren ne ??
yaparken utanmıyosan yazarkende utanma açık açık yaz.. barışırsınız hem zaten sen ayrımılmışsın geri dönersin sevgiline
neden ki?mesajları okumuyor musun. böyle konular genelde burada lince uğrarda ondan.
aslında öyle değil koruma yöntemide ilk defa öyle oldu.. yüzde kaç risk testte görünürmüydü?
aslında öyle değil koruma yöntemide ilk defa öyle oldu.. yüzde kaç risk testte görünürmüydü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?