- 16 Eylül 2014
- 355
- 296
- 53
- 35
- Konu Sahibi dumanseda122
-
kan testi yaptırıcam bugünEvlenmeden korunma yontemi dahi olmayan geri cekilmeyle birlikte olmak da ne buyuk cesaret.. benim arkadasim spiral taktirdi, kocasi da prez.le korunuyor.. hamile kalmaktan korktugu icin..
Hamile olup olmadigini yazi tipinden anlayamayiz.. testte bazen cikmayabiliyor, bir hafta sonra cikabiliyor.. en dogru sonuc kan testi.
ayy korkuyorummmvalla olabilir.. daha dün kkda bi arkadaş doğum kontrol hapı ile korunmasına rağmen hamile kalmış.. hatta bebiş 5aylık olmuş farketmemiş kahve lekeleri adet sanmış...
ayy korkuyorummm
% 30 gebelik riski var.. Ve o % 30 un.icinde.bende varim..:)aslında öyle değil koruma yöntemide ilk defa öyle oldu.. yüzde kaç risk testte görünürmüydü?
ehehehehe bu akşam kan testi yaptırıcam inşallah olmaz h,ç hazrı değilim.Aa size ne be. Oh iyi sevismissin boyle devam kocum benim(shshasha hep erkekler mi diyecek)
Ek: hamilelik ihtimali var. Kan testi yaptir mutlaka.
yaparken utanmıyosan yazarkende utanma açık açık yaz.. barışırsınız hem zaten sen ayrımılmışsın geri dönersin sevgiline
ben ''hiçte kolay olunmayan'' lar tayfasındanımHamile kolay olunan veyaaa hiç kolay olunamayan bişeydir..
Olmuşta olabiliiiiir olmamışta..
Bu saçma yazıyı okuyanlara teşekkürler..
Hiiiç savaşa gırıp ban yıyemem..
Mune yüzünden evlılık dışı ılışkıyı destekler oldum:)
ben ''hiçte kolay olunmayan'' lar tayfasındanım
Olmak yada olmamak işte bütün mesele buHamile kolay olunan veyaaa hiç kolay olunamayan bişeydir..
Olmuşta olabiliiiiir olmamışta..
Bu saçma yazıyı okuyanlara teşekkürler..
boşver bu tiplerde olacakki hayat renklensin ben takmıyorum..utanmaması mı lazım biriyle birlikte oldu diye sokak ortasında soyunmalı yani yaptı ya bunu yuh size yaa
O da bir görüştür saygı duymalısın insanlar da ki onlar da senin düşüncelerine saygı duysun.boşver bu tiplerde olacakki hayat renklensin ben takmıyorum..
Kan testi sonucunu hemen verirler mi ki ben de merak ettim.huyum kurusun.boşver bu tiplerde olacakki hayat renklensin ben takmıyorum..
hatalı değil ama kelimeleri önemli. utanman yokmu demek yanlış. utanmaz demiş resmen.O da bir görüştür saygı duymalısın insanlar da ki onlar da senin düşüncelerine saygı duysun.
O öyle düşünüyor diye hatalı mı?
Düşünce kişiseldir, hatalısı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?