- 17 Eylül 2014
- 315
- 149
- 48
- 38
- Konu Sahibi dumanseda122
-
bekçi az gelir müdürlüğe terfi ahlak müdürü:) burda birşey soruyoruz onların ilgilendiği ne lisede hep osmanlıca bunlar :)))siz yaparken utanmadığınız şeyleri çevrenize çok rahat anlatıyor musunuz? mesela eşinizle falan sevişseniz çok rahat anlatacak mısınız birilerine? yoksa siz ahlak bekçisi misiniz? ?
teşekkürler tavsiye için hemen yapıcam :)Spiral ; hap ; hatta kordonlar bağlanınca bile gebe kalınıyor.
hiç bir yöntemin % 100 koruyuculuğu yok.
kahve akıntı kesinlikle enfeksiyonu gösteriyor.ayrıca kist olabilir.
gecikme mevsimsel değişimlerden aşırı stresten olur.
kendiniz söylüyorsunuz ayrıldık die
o olaylar etkilemiş sizi.
bol limonlu adaçayı için 2 güne gelir
canımm tepki alırsın simdi demek istiyor bazı insanlara ters geldiği için böyle durumlar..test negatifse korkmana gerek yok..lazer gecikme yapmazneden ki?
Hiiiç savaşa gırıp ban yıyemem..ahada başladık. varan 1..
lisede osmanlıca dersi görmedimbekçi az gelir müdürlüğe terfi ahlak müdürü:) burda birşey soruyoruz onların ilgilendiği ne lisede hep osmanlıca bunlar :)))
kızlar malum sevgilimden ayrıldım ben ayrıldımda o hiç ciddiye almıo tabi neyse en son birlikte olduğumuzda içimden çıkıp dışarı... işte anlayın utanıyorum.. neyse şimdi 4 gündür reglim gecikti test yaptım negatif çıkıyor kahve bir sıvı geliyor ,, 15 gün önce lazer eplasyona başladım o etkilemiş olabilir mi? hamile olamam dimi ? korunuyorduk testte negatif çıktı.. offf bu kahve sıvı nedir sizce? birde testin yanılma payı var mı?
teşekkürler cevap için inşallah değilimdir çünki direkt doğururum aldırmam bebeğimiStres yaptın. acaba hamile kaldım mı kalmadım mı diye...
işte bu tedirginlik hormonları etkiliyor...
Biraz daha takarsan karnını şiş gibi kendini hamile gibi hissedersin..
Hamile değilsindir. Relaks ol
ahahaha evet sosyal medyadanda uzağız demek olsunlisede osmanlıca dersi görmedim
bencedesevişiyorsan vede çocuk istemiyorsan tedbirini alacan..sonra efenimm..neyse yaww susayım ben
20 gün geçtiSon birlikteliğiniz ne kadar süre önce olmuştu? Çok yeniyse belli olmayabilir testte. Kahverengi akıntı enfeksiyon olabilir.. çikolata kistin olabilir bu patlamış da olabilir. Sen en iyisi son birliktelik zamanını söyle yorum yapmak daha kolay olur.
geri çekilmeyle olacak işler değil bunlarbencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?