acil yardım reglim gecikti,

siz yaparken utanmadığınız şeyleri çevrenize çok rahat anlatıyor musunuz? mesela eşinizle falan sevişseniz çok rahat anlatacak mısınız birilerine? yoksa siz ahlak bekçisi misiniz? ?
bekçi az gelir müdürlüğe terfi ahlak müdürü:) burda birşey soruyoruz onların ilgilendiği ne lisede hep osmanlıca bunlar :)))

teşekkürler tavsiye için hemen yapıcam :)

kahve sıvısı olan muhtemel kadınlarda sık rastlanılan enfeksiyon olabilir veya kanamadan önceki belirti olabilir Hamilelik şüphesi içinde kan testi en kesin sonuç.

Stres yaptın. acaba hamile kaldım mı kalmadım mı diye...
işte bu tedirginlik hormonları etkiliyor...
Biraz daha takarsan karnını şiş gibi kendini hamile gibi hissedersin..
Hamile değilsindir. Relaks ol

Stres yaptın. acaba hamile kaldım mı kalmadım mı diye...
işte bu tedirginlik hormonları etkiliyor...
Biraz daha takarsan karnını şiş gibi kendini hamile gibi hissedersin..
Hamile değilsindir. Relaks ol
teşekkürler cevap için inşallah değilimdir çünki direkt doğururum aldırmam bebeğimi

testte negatif çıkmasına rağmen aklında soru işaretleri varsa eğer
kan testi yaptırıp kesin sonucu öğrenebilirsin
varsa da yoksa da çıkar ortaya

Son birlikteliğiniz ne kadar süre önce olmuştu? Çok yeniyse belli olmayabilir testte. Kahverengi akıntı enfeksiyon olabilir.. çikolata kistin olabilir bu patlamış da olabilir. Sen en iyisi son birliktelik zamanını söyle yorum yapmak daha kolay olur.

20 gün geçti

ne desek boş. hamile opma ihtimalin de var. suan idrardan belli olmaz kan testi yaptir..

valla olabilir.. daha dün kkda bi arkadaş doğum kontrol hapı ile korunmasına rağmen hamile kalmış.. hatta bebiş 5aylık olmuş farketmemiş kahve lekeleri adet sanmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…