arkadaşlar yaşım 35 bu yaşıma kadar sivilcelerle ilgili pek problemim olmamıştı ama şimdilerde sürekli sivilcem oluyor ve bunları sıkmadığım halde izi kalıyor.neyse bende izi kaldığı için eczacıya danıştım bana acnelyse kremi önerdi .sadece sivilce izlerimin üstüne sürdüm iki gün üst üste ağzımın kenarındaki izlerede sürdüm ama her nedense ağız kenarlarım bir kızardı .bir kızardı giderekde artıyor evde sarı tüp hametan vardı gün içerisinde sürekli ondan sürdüm ama kızarıklık küçükken iyice yayıldı ne yapabilirim lütfen yardım cildim daha beter olurmu.iyilermi
Cildiye doktoruna gittin mi eğer gitmediysen git derim en azından doktor sizin cildinize göre en uygun ilacı verir.arkadaşlar yaşım 35 bu yaşıma kadar sivilcelerle ilgili pek problemim olmamıştı ama şimdilerde sürekli sivilcem oluyor ve bunları sıkmadığım halde izi kalıyor.neyse bende izi kaldığı için eczacıya danıştım bana acnelyse kremi önerdi .sadece sivilce izlerimin üstüne sürdüm iki gün üst üste ağzımın kenarındaki izlerede sürdüm ama her nedense ağız kenarlarım bir kızardı .bir kızardı giderekde artıyor evde sarı tüp hametan vardı gün içerisinde sürekli ondan sürdüm ama kızarıklık küçükken iyice yayıldı ne yapabilirim lütfen yardım cildim daha beter olurmu.iyilermi
bende ona başladım 2 haftadır kullanıyorum. ilk başta doğru öyle yapıyor.. benim nasıl soyuldu cildim. kıpkırmızı oldu.. sonra ufak ufak sivilceler arttı.. ama öğrendim ki başta öyle oluyormuş 1. aydan sonra sivilce çıkması azalıyormuş. lekelerim şimdiden görünümü azaldı. kızlarda 6 ay kullanıp cildim bebek gibi oldu diyorlar. forumda araştır istersen. herkes pek bi memnun. ama sabırla kullanmak gerek.. birde kullanım şekli önemli ben başta yanlış kullandım ondan cildimi çok soydu benim. 2 gün kullanıp 1 gün dinlendirilecek ve bezelye tanesi kadar sürülecekmiş..
evet çok az miktarda sadece sorunlu bölgeye sürdüm bka yankalarımdada sivilce izleri üzerine sürdüm ama onlara bişiy yapmadı sanırım ağız kenarları hassas olduğu için bu kadar tepki verdi senin kızardığı zamanlariçin kullandığın bi r kremin varmı
bepanten kullandım daha önce ama bi etkisini görmedim.evde hametan vardı onu kullanıyorum oda bepanten gibi .amam illada bepantense yüzümümn kızarıklığını geçirecek alıyım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?