Sivilceli Ciltler acil yardım yüzüm S.O.Sveriyor

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

afakan

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
145
28
318
Artvin
arkadaşlar yaşım 35 bu yaşıma kadar sivilcelerle ilgili pek problemim olmamıştı ama şimdilerde sürekli sivilcem oluyor ve bunları sıkmadığım halde izi kalıyor.neyse bende izi kaldığı için eczacıya danıştım bana acnelyse kremi önerdi .sadece sivilce izlerimin üstüne sürdüm iki gün üst üste ağzımın kenarındaki izlerede sürdüm ama her nedense ağız kenarlarım bir kızardı .bir kızardı giderekde artıyor evde sarı tüp hametan vardı gün içerisinde sürekli ondan sürdüm ama kızarıklık küçükken iyice yayıldı ne yapabilirim lütfen yardım cildim daha beter olurmu.iyilermi

arkadaşlar yaşım 35 bu yaşıma kadar sivilcelerle ilgili pek problemim olmamıştı ama şimdilerde sürekli sivilcem oluyor ve bunları sıkmadığım halde izi kalıyor.neyse bende izi kaldığı için eczacıya danıştım bana acnelyse kremi önerdi .sadece sivilce izlerimin üstüne sürdüm iki gün üst üste ağzımın kenarındaki izlerede sürdüm ama her nedense ağız kenarlarım bir kızardı .bir kızardı giderekde artıyor evde sarı tüp hametan vardı gün içerisinde sürekli ondan sürdüm ama kızarıklık küçükken iyice yayıldı ne yapabilirim lütfen yardım cildim daha beter olurmu.iyilermi

bende ona başladım 2 haftadır kullanıyorum. ilk başta doğru öyle yapıyor.. benim nasıl soyuldu cildim. kıpkırmızı oldu.. sonra ufak ufak sivilceler arttı.. ama öğrendim ki başta öyle oluyormuş 1. aydan sonra sivilce çıkması azalıyormuş. lekelerim şimdiden görünümü azaldı. kızlarda 6 ay kullanıp cildim bebek gibi oldu diyorlar. forumda araştır istersen. herkes pek bi memnun. ama sabırla kullanmak gerek.. birde kullanım şekli önemli ben başta yanlış kullandım ondan cildimi çok soydu benim. 2 gün kullanıp 1 gün dinlendirilecek ve bezelye tanesi kadar sürülecekmiş..

Cildiye doktoruna gittin mi eğer gitmediysen git derim en azından doktor sizin cildinize göre en uygun ilacı verir.

bende ona başladım 2 haftadır kullanıyorum. ilk başta doğru öyle yapıyor.. benim nasıl soyuldu cildim. kıpkırmızı oldu.. sonra ufak ufak sivilceler arttı.. ama öğrendim ki başta öyle oluyormuş 1. aydan sonra sivilce çıkması azalıyormuş. lekelerim şimdiden görünümü azaldı. kızlarda 6 ay kullanıp cildim bebek gibi oldu diyorlar. forumda araştır istersen. herkes pek bi memnun. ama sabırla kullanmak gerek.. birde kullanım şekli önemli ben başta yanlış kullandım ondan cildimi çok soydu benim. 2 gün kullanıp 1 gün dinlendirilecek ve bezelye tanesi kadar sürülecekmiş..

evet çok az miktarda sadece sorunlu bölgeye sürdüm bka yankalarımdada sivilce izleri üzerine sürdüm ama onlara bişiy yapmadı sanırım ağız kenarları hassas olduğu için bu kadar tepki verdi senin kızardığı zamanlariçin kullandığın bi r kremin varmı

her işi bilenine sormak lazım bu işin bileni de doktorlardır
neden oluyor bi gidin öğrenin...

evet çok az miktarda sadece sorunlu bölgeye sürdüm bka yankalarımdada sivilce izleri üzerine sürdüm ama onlara bişiy yapmadı sanırım ağız kenarları hassas olduğu için bu kadar tepki verdi senin kızardığı zamanlariçin kullandığın bi r kremin varmı

valla bende bepanten kullanıyorum ama cilt alıştı bir haftada. ilk haftadaki gibi kızarma falan yok. sadece bazı yerler soyuluyor. çok ağız çevresine denk getirmemeye çalışın bence

sürekli birşeyler sürmeyin.. cildiniz daha da yıpranacak.. güzelce temizleyin.. bırakın hava alsın.. yediklerinize dikkat edin bir süre.. ve mutlaka doktora danışın ilaç kullanmadan.. ağız ve göz çevresine sivilce kremleri sürülmez diye biliyorum yani zamanında benim kullandığım öyleydi..

bepanten kullandım daha önce ama bi etkisini görmedim.evde hametan vardı onu kullanıyorum oda bepanten gibi .amam illada bepantense yüzümümn kızarıklığını geçirecek alıyım bari

bepanten kullandım daha önce ama bi etkisini görmedim.evde hametan vardı onu kullanıyorum oda bepanten gibi .amam illada bepantense yüzümümn kızarıklığını geçirecek alıyım bari

hametan çok yağlı diye biliyorum yağlandırmasın bir de cildini...
yapman gereken şeyler;
1. ilaç miktarını iyi ayarla fazla kaçırmış olabilirsin
2. 2-3 günde bir ilacı kullanmaya 1 gece ara ver hem cilt alışsın hemde dinlensin
3. sabah akşam cildine bepanten sür nemlendir
4. dışarı çıkmadan önce MUHAKKAK güneş koruyucu kullan( bilemiyorum eczane uyardımı seni ama ciddi soyma yaptığı için gün ışığı cildi tahriş ettiği gibi leke kalmasınada sebep olabilir. hatta kızarıklıklarının sebebi o da olabilir.)

Herkesin cilt yapısı,kreme,ilaca vereceği tepkiler farklıdır.Birine iyi gelmiş krem size ters tepki yapabilir.Bence bir dermatoloğa görünün,cildinizin yapısına uygun olan krem,ilaç v.s kullanın nacizane tavsiyem.Geçmiş olsun...

cildimdeki soyulma bitti fakat izler hala var tekrar tekrar gidene kadar sürmelimiyim ben zaten sadece sorunlu noktaya özellikle sivilce izlerinin üzerine sürüyorum ama ilk kullanımda bişiy farketmedi cildimdeki güneş lekeleri üzerine hiç denemedim daha cesaret edip sizce rekrar denemelimiyim

Kizlar bende 6 yıllık sivilce belamdan Clindoxyl sayesinde kurtuldum keske daha önceden kullansaymişim diyorum.tabi bunda dogru ürünlerlecildimi temizlememinde etkisi büyük. Instagram hesabimda kullandigim ürünleri ve deneyimlerimi anlatiyorum sayfama beklerim ismim evennstar

Back
X