Acil yardim !

ayyy cok sekerr
ayaklanmısta kuzus hemen :KK70:
eger dısıyse adını mezdeke koyalım :KK70:
kırıtkan bırsey oluyor buı cıvcıvler benım vardı okadar buyumuslerdı kı :KK70: tum sıtenın erzagını yemeye baslamıslardı ibiklerı cıkmıstı :KK70:

burda kı kedıler ne tatlı oyle mınnoslar ya
benımde bı kızım var denas bılıyorsundur belkı anlattım mı hatırlamıyorum
1 haftalıkken aldım rahım kanserıydı
amelıyat ettırdım rahmı alındı yasamaz dedıler 1 ay ancak yasar dedıler 10 yıl oldu :) sevgımle mucadelemle tedavılerle yasattık kızımı mamuk hanımı :) kulakları da duymuyor cınsı oyleymıs ankara van kırmasının kulakları duymazmıs hıc kıyamıyorum kuzuma cok yaslandı :)

Eki Görüntüle 1863646 Eki Görüntüle 1863647 Eki Görüntüle 1863648
Evet canim ayaklandi otup duruyor:-)

Seninkini biliyordum canim ne guzel sevginle buyutmussun cok tatli yerim ya.:-)

:KK33:
Screenshot_2016-07-29-12-34-28-678.webp

Maasallah bayaa toparlanmis:KK200:Sizi ve konudaki diger arkadaslarimi ellerinden gozlerinden opuyorum. Iyi ki varsiniz, bu pis dunyada sizlerin varligini bilmek icimi bir nebze rahatlatiyor. Benim de civcivim vardi hep pesimden gezerdi :) bir de yatirirken oyuncak ayimin bacaklari arasinda yatirirdim, cok mutlu olurdu. Tuylu ya, annesi saniyordu galiba. Buyuttum sonra ciftlige vermisti annemler.

Maasallah bayaa toparlanmis:KK200:Sizi ve konudaki diger arkadaslarimi ellerinden gozlerinden opuyorum. Iyi ki varsiniz, bu pis dunyada sizlerin varligini bilmek icimi bir nebze rahatlatiyor. Benim de civcivim vardi hep pesimden gezerdi :) bir de yatirirken oyuncak ayimin bacaklari arasinda yatirirdim, cok mutlu olurdu. Tuylu ya, annesi saniyordu galiba. Buyuttum sonra ciftlige vermisti annemler.
Tesekkurler cok incesiniz:KK200:
Savasci gibi 1 gunde cok cabuk toparladi.

Ne guzel ayicik iyi fikirmis:-) bende corabin icine koyuyorum cok seviyor:-)

Insallahh.Hele su kritik donemi atlatsin, bi gozleri acilsin toparlansin oyle icim rahat edicek.

Ellerinizden oper teyzeleri :KK200: Masallah masallah :dua:
Eki Görüntüle 1863504
Ama bu cok guzelllll Masalllaaah. Senin elinde atlatir bu kritik dönemi.
Biz de 10 gundur apartman boşluğuna girmis 2 yavru kediyi cikarmaya uğraşıyoruz. Birini çıkardık biri inatla çıkmıyor. Itfaiye geldi duvari kiralim dedi apartman sakinleri yanasmadi. Belediye geldi cikaramadi. Ben de ne yapayim bi plastik kabin kenarlarini deldim sabah ogle aksam inip su süt mama saliyorum bosluga hepsini bitiriyor. Eskisi kadar cok miyavlamiyor karni doyunca da. Artik buyuyup kendinin cikmasini bekliyorum.

Back
X