- 28 Aralık 2016
- 1.857
- 4.697
- 133
- 40
- Konu Sahibi beyzat2014
Evet birer bölümlerini resim atabilir misiniz çook merak ettim.Belki alınanlar güzeldir de sırf görümceniz de eşinizleydi diye sevmemişsinizdir mobilyayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mobilyaları merak eden bir tek ben miyim?
eski ve yeni diye resim atsana buraya belki de güzeldir biz beğeniriz seni de ikna ederiz :)
ama görümcene sinir oldum kocana daha da sinir oldum.
Yeni mobilyalar eskilerden 100 kat daha güzel olabilir
Ama konu bu değil ki
Konu sahibini rahatsız eden, mobilyaların ÇOK çirkin olması değil ki
Eşinin = hayat arkadaşının kendisinden habersiz böyle bir işe kalkışması
Bu konuda nasıl ikna edeceğiz???
Maddi mesele olsa yıne anlarım ınan. Bizim mesele cok baska. Resmen benı takmıyor, benı onemsemıuor ve aılesıne de bunu boyle gosterıyor. Cok yoruldum. Ahhh evladım sagolaun ama bu adamı baba yapmayacaktım
Evet. Ben yoktym getırmısler. Dısarıdaydım. Defalarca aradı. Acmadın. Facetıme ıle aradı. Goaterecek takımları . Acmadım . 8. Aramasında actım, arama dedim. Kapadım yuzune. Sabah ben sakın gelmesın takımlar dedım dıye hakaret edıp kapamostı telefonu.telefobu kapadıktan sonra, " görürsün sen" diye mesaj attıGeldi mi cekyatlar?
Tek kelimeyle berbatlarGeldi mi cekyatlar?
İsyan etmeden guzelce bu evin hanimi bensem suprizde olsa bence ben secmeliydim deseydin. Sonucta ilki icine sinmemis ikincisi guzel olsaydi ama isyan kavga cozum degil.. ve evet yaptirdigi koltuk guzelmis diyemeyecegim..Eskı takımım cok guzeldı fakat yapan adam işçiliği cok kotu yapmıştı. Bu yuzden vermeyı dusunuyordum fakat birlikte begenır alırız doye dusunurken, kendi gıdıp gorumcemle bırlıkte bu koltuktan ıkı tane yaptırmıs ve iki berjer ama cok kotu cıdden. Koltugun biri kahve biri gri berjerler yeşil.. Cok kotuyum cok
İnanın ben hep yumusaklıkla anlatmaya calıştım ama olmuyor. Bu ılk degıl. Ama son olay cok agrıma gıttı. Benı yok sayması... Yumusak dılden anlamıyor. Kendı ıstedıgı hakaretı ettı. Telefonu gerxekalı dıyıp yuzume kapadı ve simdi ben acmayınca telefonu "sen gorursun" dıye yazmıs. Demem o ki. Ben yumusak oldukca o tepeme cıktı benı ezdi. Belki yine sakin kalmalıydım ama yapamadım.İsyan etmeden guzelce bu evin hanimi bensem suprizde olsa bence ben secmeliydim deseydin. Sonucta ilki icine sinmemis ikincisi guzel olsaydi ama isyan kavga cozum degil.. ve evet yaptirdigi koltuk guzelmis diyemeyecegim..
Ya arkadasım koltuk cok kotu. Renk ,model, boyut...İsyan etmeden guzelce bu evin hanimi bensem suprizde olsa bence ben secmeliydim deseydin. Sonucta ilki icine sinmemis ikincisi guzel olsaydi ama isyan kavga cozum degil.. ve evet yaptirdigi koltuk guzelmis diyemeyecegim..