• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım!

Evet birer bölümlerini resim atabilir misiniz çook merak ettim.Belki alınanlar güzeldir de sırf görümceniz de eşinizleydi diye sevmemişsinizdir mobilyayı

mobilyaları merak eden bir tek ben miyim?

eski ve yeni diye resim atsana buraya belki de güzeldir biz beğeniriz seni de ikna ederiz :)

ama görümcene sinir oldum kocana daha da sinir oldum.

Yeni mobilyalar eskilerden 100 kat daha güzel olabilir
Ama konu bu değil ki

Konu sahibini rahatsız eden, mobilyaların ÇOK çirkin olması değil ki

Eşinin = hayat arkadaşının kendisinden habersiz böyle bir işe kalkışması
Bu konuda nasıl ikna edeceğiz???

Yeni mobilyalar eskilerden 100 kat daha güzel olabilir
Ama konu bu değil ki

Konu sahibini rahatsız eden, mobilyaların ÇOK çirkin olması değil ki

Eşinin = hayat arkadaşının kendisinden habersiz böyle bir işe kalkışması
Bu konuda nasıl ikna edeceğiz???

evet farkındayım okuduğumu anlayabiliyorum.

orada konu sahibi rahatlasın ve daha çok öfkelenmesin diye yapılmış bir şaka var.

çirkinse
eşinize direkt yazın
aşkım bu çirkin şeyleri bana niye attın
diye yazın

ayrıca daha kötüyse söyleyin istemiyorum
deyin
şimdiden tartışma çıkacak diye stres yapmayın

Gıcık bir durum olmuş gerçekten.
Görümceniz umarım yaşattıklarını yaşar

Hiçbirşey anlamadım fotoyu size atan kim? siz nerede nasıl gördünüz eşinizle görümcenin mobilya baktığını? mobilya bakarken internete fotoğraf mı koymuşlar? ne alaka.. Ayrıca size bir fotoğraf atıldıysa hayırdır bu ne için diye sormaz mı insan baştan aşağı saçma yani.

görümceyi ortaya atmadan söyleyin
daha 3 yıl daha beklerim bu çirkinleri alma sakın yazın iş işten geçmeden mobilyaların çirkin olduğunu beğenmediğinizi belli edin yazın

Maddi mesele olsa yıne anlarım ınan. Bizim mesele cok baska. Resmen benı takmıyor, benı onemsemıuor ve aılesıne de bunu boyle gosterıyor. Cok yoruldum. Ahhh evladım sagolaun ama bu adamı baba yapmayacaktım

nakliyecileri geri gönderin

zaten sinir olmuşsunuz kavga edeceksiniz

beğenmediyseniz geri gönderin

Ben de merak ettim eski ve yeni mobilyaları :KK51:

Eğer mevcut eşyamdan daha güzellerse benim için sıkıntı yok...mahallenin muhtarıyla bile seçebilir...
Zaten adam ölümlük dememiş...2 yıl sonra değiştiririz demiş....
Ayrıca 5 senede 3 koltuk takımını da her erkek değiştirmez...

Geldi mi cekyatlar?
Evet. Ben yoktym getırmısler. Dısarıdaydım. Defalarca aradı. Acmadın. Facetıme ıle aradı. Goaterecek takımları . Acmadım . 8. Aramasında actım, arama dedim. Kapadım yuzune. Sabah ben sakın gelmesın takımlar dedım dıye hakaret edıp kapamostı telefonu.telefobu kapadıktan sonra, " görürsün sen" diye mesaj attı

Bir önceki takımım resımdeki koltuktan ıkı tane ve ıkı berjerdi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 183
Eskı takımım cok guzeldı fakat yapan adam işçiliği cok kotu yapmıştı. Bu yuzden vermeyı dusunuyordum fakat birlikte begenır alırız doye dusunurken, kendi gıdıp gorumcemle bırlıkte bu koltuktan ıkı tane yaptırmıs ve iki berjer ama cok kotu cıdden. Koltugun biri kahve biri gri berjerler yeşil.. Cok kotuyum cok

Eskı takımım cok guzeldı fakat yapan adam işçiliği cok kotu yapmıştı. Bu yuzden vermeyı dusunuyordum fakat birlikte begenır alırız doye dusunurken, kendi gıdıp gorumcemle bırlıkte bu koltuktan ıkı tane yaptırmıs ve iki berjer ama cok kotu cıdden. Koltugun biri kahve biri gri berjerler yeşil.. Cok kotuyum cok
İsyan etmeden guzelce bu evin hanimi bensem suprizde olsa bence ben secmeliydim deseydin. Sonucta ilki icine sinmemis ikincisi guzel olsaydi ama isyan kavga cozum degil.. ve evet yaptirdigi koltuk guzelmis diyemeyecegim..

İsyan etmeden guzelce bu evin hanimi bensem suprizde olsa bence ben secmeliydim deseydin. Sonucta ilki icine sinmemis ikincisi guzel olsaydi ama isyan kavga cozum degil.. ve evet yaptirdigi koltuk guzelmis diyemeyecegim..
İnanın ben hep yumusaklıkla anlatmaya calıştım ama olmuyor. Bu ılk degıl. Ama son olay cok agrıma gıttı. Benı yok sayması... Yumusak dılden anlamıyor. Kendı ıstedıgı hakaretı ettı. Telefonu gerxekalı dıyıp yuzume kapadı ve simdi ben acmayınca telefonu "sen gorursun" dıye yazmıs. Demem o ki. Ben yumusak oldukca o tepeme cıktı benı ezdi. Belki yine sakin kalmalıydım ama yapamadım.

Back
X