Acil yardıma ihtiyacım var(kız isteme)

sabah bizim komşuda önce onun babasına snra annesine fln var en son senn babana annene ver dedi bilmiyorum artık napcam

Oncelikle hayirli olsun.
Sen gelenleri karsiladiktan sonra mutfaga gecebilirsin tabi. Ben oyle yapmistim. Hatta o kadar kasildim ki cayi pastayi annem kizkardesim servis etti iceriye. Ben ilk tur servisi yaptim sadece bir daha burnumu uzatmadim salona yeminle. (Yabaniyim)
Ardindan kahveleri verdim, kimsenin yuzune bakmadim, suratimda ki ifadeyi goren zorla evlendiriyorlar sanardi.
Yardimci olmasi icin arkadasimi cagirmistim. Kardesimle ikisi ben agir misafirlerin kahvesini verirken pesimden geri kalanlarin kahvelerini vermislerdi.
Geri kalan zamanda mutfakta 2 paket sigara ictim. Baktim iceriden annemin aglamasi geliyor tamam dedim bitti is.
Ardindan bir sigara daha yaktim.

kapı açma olayını napıcam peki herkes yarıya bölünmüş bazıları sen aç diyo bazılarıda annen açsın onlar girip oursunar öyle hoşgeldin de diyolar

çok tşk ederim
aynı bende öyleyim ya bana kalsa hiç çıkmam yanlarına:)
inş yardım edecek birini buluurum arıycam bi iki kişiyi daha

Ah yavrum benim ya nasıl da heyecanlı çok hoşuma gitti, sözüm aklıma geldi :) Ben de nisanda sözlendim bu kadar ayrıntıya gerek yok merak etme hele de anlayışlı bir aileyse senin heyecanlı olduğunu bilip hatalarını görmezden geleceklerdir zaten bizim hep muhabbetle geçti, hiçbir şey hatırlamıyorum aslında bakarsan sen de hatırlamayacaksın gelecek gidecek inşallah en güzel şekilde biter ama sen stres yapma sakın, damat neden gelmiyor onu anlamadım tuzlu kahve vermeden zevki çıkmaz ki

tanıdığım kadarıyla anlayışlılar ama bilmiyorum bi an önce gelsin geçsin istiyorum bu gece
bizim bu aralarda adet böyle erkek gitmiyo:)

Hayırlı olsun güzel heyecanlar bunlar.
Mutfakta sana yardım edecek biri olsa iyi olur. Elin ayağın dolaşmışlen kahve hazırlamak, servis etmek oldukça zor. Sen ayarlayana kadar ya köpüğü söner ya hükahveler soğur. Komşu teyze, bakkalın karısı falan birini bul mutfağa sok bence.

Kapıyı ben açmıştım, herkes geçtikten sonra da içerde el öpmüştüm. Kaptırmış giderken eşimin de elini öpecektim nerdeyse. Babamda bizim kız çok saygılıdır deyip iyice yerin dibine sokmuştu sağolsun.

Kahveleri en büyük amcadan başlayıp sonra yaşı falan boşverip sıradan geçtim. Önce onun ailesine sonra bizimkilere.

Bizim birazdaha samimiydi ortamımız. O yüzden hep içerde oturdum sohbet ettik. Mutfağa kapanmadım. Kahve servisi dışında hiç bişeye elimi sürmedim, ablalarım sağolsun.

bu akşam tek başıma olucam yardım eden kimse olmayacak inş üstesinden gelebilirim
ama kapıyı açma ve onlarla biraz oturma konusunda karar veremedim( annem oturma dedi ama bilmiyorum
bide çikolatayı ikram edeyim mi

teşekkürler
ben o kadar şanslı değilim kimsem yok
ben zaten çok çekingenim mutfaktan çıkmıycam ikram dışında sanırım

bişey sormak isiyorum da ilk tur servisten sonra hiç çıkmadım dedinizya onlar giderken çıktınız mı tekrar

bişey sormak isiyorum da ilk tur servisten sonra hiç çıkmadım dedinizya onlar giderken çıktınız mı tekrar
Tabi gule gule dedim canim. Annesi ile babasini optum, istemeden sonra bir kere opmustum ellerini zaten, giderlerken de hamle yaptim ama onlar yanaklarimdan opmeyi tercih ettiler.
Cikmadim derken sunu kastettim, ilk servisten sonra caylari tazeleme, tabaklari toplama kismina bulasmadim hic. Bu fasildan sonra kahve verdim, kactim.
Isteme oldu cagirdilar iste el falan opuldu ben geri kactim.
En son bize musade dediklerinde kapiya gecirdim, yolculadim.

bşy daha sorcam hanımlar hoşgeldiniz diiyip mutfağa gidicem e kahveleri birden bire mi götüreyim garip olur mu, birde tepsiyle götürüp ikram ettikten sonra ne zaman gidip toplamalıyım yada sehpaya mı koysam

Ay ay ayyy Allah mutluluklarinizi daim etsin insallah...
Benim kiz isteme o kadar kalabalikti makinayla 3 kere kahve pisirmistik.
Odada sadece babam amcam dayim kuzenim esimin abisi babasi kendisi ve 2 tane de onun kuzeni vardi bayanlar diger odadaydi nedense.
Kahveleri dagitmaya dedemden baslamistim sonra babam sonra esimin babasi abisi v e digerleri.
Kahveler icildikten sonra baban seni cagirip sorar muhtemelen kizim sen ne diyorsun diye.
Sende siz nasil munasip gorurseniz babaciiim dedikten sonra yine ayni sirayla ellerini opersiniz.

OoH ohh ne guzel keske beni bidaha isteseler.

Heyecandan sacimi yapmak aklima gelmemist cok guz3ldi ya ne guzel bir gundesin sen cok mutlu olun

Annen yada baban kizim sen kahveleri getir derler heralde.
Hemenoturur oturmaz goturme biraz muhabbetten sonra konu kiz istemeye gelirken gotur.

Ben istememde en yakın arkadaşımdan yardım aldım :)

Geldiklerinde hoşgeldiniz diyip kayboldum ortadan sonra annem işaret verdi kahve hazırlığı başladı arkadaşım olmasa yetisemezdim çünkü 12 kahve yaptık ben sadece eşimin kahvesiyle ilgilendim :) tuzu karabiberi falan :) Kahveleri dağıttim mutfağa gittim bi süre sonra annem geldi ağlayarak el öp hadi diye o arada isteme olmuş :) el optuk sonra pasta kestik çay servisi falan Teyzem de vardı arkadaşım Teyzem ben görümcem servis yaptık onlar olmasa yanmistim :)

Yaslariniz kac canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…