- 11 Eylül 2014
- 104
- 12
- 33
- 35
- Konu Sahibi VaneSsa___
-
ilk tabiki onun ailesine ver
ben ilk önce babasına vermiştim sonra babama sonra abisine vs..
gerçi o gün ben her şeyi karıştırdım
akışına bırak canım...
en güzel şey doğallık içinden ne geçiyorsa onu yap
Ha diğer soruyu unutmşm ilk önce onn babası sonra sizin babanız sonra onn annesi ve sizin Annenize verp mutfağa gecn
Oncelikle hayirli olsun.
Sen gelenleri karsiladiktan sonra mutfaga gecebilirsin tabi. Ben oyle yapmistim. Hatta o kadar kasildim ki cayi pastayi annem kizkardesim servis etti iceriye. Ben ilk tur servisi yaptim sadece bir daha burnumu uzatmadim salona yeminle. (Yabaniyim)
Ardindan kahveleri verdim, kimsenin yuzune bakmadim, suratimda ki ifadeyi goren zorla evlendiriyorlar sanardi.
Yardimci olmasi icin arkadasimi cagirmistim. Kardesimle ikisi ben agir misafirlerin kahvesini verirken pesimden geri kalanlarin kahvelerini vermislerdi.
Geri kalan zamanda mutfakta 2 paket sigara ictim. Baktim iceriden annemin aglamasi geliyor tamam dedim bitti is.
Ardindan bir sigara daha yaktim.
Ah yavrum benim ya nasıl da heyecanlı çok hoşuma gitti, sözüm aklıma geldi :) Ben de nisanda sözlendim bu kadar ayrıntıya gerek yok merak etme hele de anlayışlı bir aileyse senin heyecanlı olduğunu bilip hatalarını görmezden geleceklerdir zaten bizim hep muhabbetle geçti, hiçbir şey hatırlamıyorum aslında bakarsan sen de hatırlamayacaksın gelecek gidecek inşallah en güzel şekilde biter ama sen stres yapma sakın, damat neden gelmiyor onu anlamadım tuzlu kahve vermeden zevki çıkmaz kimerhaba herkese uzatmadan konuya geçeyim,benim 4 yıllık bi ilişkim var birbirimizden nişanlm diye bahsediyoruz ama rezmi olarak nişanlı değiliz,ben onun sailesiyle 2 yıldır tanışıyorum.aileler de bi kaç hafta önce tanıştı bu akşam da beni istemeye geliyolar.Tahmin ettiğiniz gibi çok heyecanlıyım ve korkuyorum şimdi ben en büyük çocuğum bu konularda pek bilgimiz yok etraftan duyduğumuz kadarıyla biliyoruz ama birde sizlere sormak istedim:)
bizim buralarda kız istemeye erkek gitmiyo anne baba birde gelirse amca teyze v.s gidiyor
şimdi sorularıma başlıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
ilk önce geldiklerinde hoşgeldiniz diyip mutfağa geçicem ben onlarla oturmam yani, sizce de öyle mi yapayım? bide hoşgeldin derken en büyükten başlayayım değil mi?
sonra kahve götürcem ama geldikten ne kadar süre sonra kahve götüreyim sizce? önce babasına ikram ederim
kahveden sonra isteme olur sanırım sonrada çay pasta vericez, çay pasta servisini sadece ben mi yapayım annem yardım etsin mi çünkü biz 4 kişi olcaz annem babam ben erkk kardeşim.
birde dediğim gibi onlarla oturmak istemiyorum zaten çok heyecanlyım sadece servis yaparken çıkarım sizce böyle yapmam sorun olur mu yoksa biraz oturayım mı,bir de kapıyı ben mi açayım
aklınıza gelen böyle ince ayrınttıları paylaşırsanız sevinirim çünkü çok fenayım.))
Ah yavrum benim ya nasıl da heyecanlı çok hoşuma gitti, sözüm aklıma geldi :) Ben de nisanda sözlendim bu kadar ayrıntıya gerek yok merak etme hele de anlayışlı bir aileyse senin heyecanlı olduğunu bilip hatalarını görmezden geleceklerdir zaten bizim hep muhabbetle geçti, hiçbir şey hatırlamıyorum aslında bakarsan sen de hatırlamayacaksın gelecek gidecek inşallah en güzel şekilde biter ama sen stres yapma sakın, damat neden gelmiyor onu anlamadım tuzlu kahve vermeden zevki çıkmaz ki
Bunu erkek arkadaşına söyledin mi, ailesine falan?tanıdığım kadarıyla anlayışlılar ama bilmiyorum bi an önce gelsin geçsin istiyorum bu gece
bizim bu aralarda adet böyle erkek gitmiyo:)
Hayırlı olsun güzel heyecanlar bunlar.
Mutfakta sana yardım edecek biri olsa iyi olur. Elin ayağın dolaşmışlen kahve hazırlamak, servis etmek oldukça zor. Sen ayarlayana kadar ya köpüğü söner ya hükahveler soğur. Komşu teyze, bakkalın karısı falan birini bul mutfağa sok bence.
Kapıyı ben açmıştım, herkes geçtikten sonra da içerde el öpmüştüm. Kaptırmış giderken eşimin de elini öpecektim nerdeyse. Babamda bizim kız çok saygılıdır deyip iyice yerin dibine sokmuştu sağolsun.
Kahveleri en büyük amcadan başlayıp sonra yaşı falan boşverip sıradan geçtim. Önce onun ailesine sonra bizimkilere.
Bizim birazdaha samimiydi ortamımız. O yüzden hep içerde oturdum sohbet ettik. Mutfağa kapanmadım. Kahve servisi dışında hiç bişeye elimi sürmedim, ablalarım sağolsun.
Bunu erkek arkadaşına söyledin mi, ailesine falan?
Oncelikle hayirli olsun.
Sen gelenleri karsiladiktan sonra mutfaga gecebilirsin tabi. Ben oyle yapmistim. Hatta o kadar kasildim ki cayi pastayi annem kizkardesim servis etti iceriye. Ben ilk tur servisi yaptim sadece bir daha burnumu uzatmadim salona yeminle. (Yabaniyim)
Ardindan kahveleri verdim, kimsenin yuzune bakmadim, suratimda ki ifadeyi goren zorla evlendiriyorlar sanardi.
Yardimci olmasi icin arkadasimi cagirmistim. Kardesimle ikisi ben agir misafirlerin kahvesini verirken pesimden geri kalanlarin kahvelerini vermislerdi.
Geri kalan zamanda mutfakta 2 paket sigara ictim. Baktim iceriden annemin aglamasi geliyor tamam dedim bitti is.
Ardindan bir sigara daha yaktim.
Tabi gule gule dedim canim. Annesi ile babasini optum, istemeden sonra bir kere opmustum ellerini zaten, giderlerken de hamle yaptim ama onlar yanaklarimdan opmeyi tercih ettiler.bişey sormak isiyorum da ilk tur servisten sonra hiç çıkmadım dedinizya onlar giderken çıktınız mı tekrar
merhaba herkese uzatmadan konuya geçeyim,benim 4 yıllık bi ilişkim var birbirimizden nişanlm diye bahsediyoruz ama rezmi olarak nişanlı değiliz,ben onun sailesiyle 2 yıldır tanışıyorum.aileler de bi kaç hafta önce tanıştı bu akşam da beni istemeye geliyolar.Tahmin ettiğiniz gibi çok heyecanlıyım ve korkuyorum şimdi ben en büyük çocuğum bu konularda pek bilgimiz yok etraftan duyduğumuz kadarıyla biliyoruz ama birde sizlere sormak istedim:)
bizim buralarda kız istemeye erkek gitmiyo anne baba birde gelirse amca teyze v.s gidiyor
şimdi sorularıma başlıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
ilk önce geldiklerinde hoşgeldiniz diyip mutfağa geçicem ben onlarla oturmam yani, sizce de öyle mi yapayım? bide hoşgeldin derken en büyükten başlayayım değil mi?
sonra kahve götürcem ama geldikten ne kadar süre sonra kahve götüreyim sizce? önce babasına ikram ederim
kahveden sonra isteme olur sanırım sonrada çay pasta vericez, çay pasta servisini sadece ben mi yapayım annem yardım etsin mi çünkü biz 4 kişi olcaz annem babam ben erkk kardeşim.
birde dediğim gibi onlarla oturmak istemiyorum zaten çok heyecanlyım sadece servis yaparken çıkarım sizce böyle yapmam sorun olur mu yoksa biraz oturayım mı,bir de kapıyı ben mi açayım
aklınıza gelen böyle ince ayrınttıları paylaşırsanız sevinirim çünkü çok fenayım.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?