- 26 Aralık 2018
- 135
- 660
- 23
- 27
- Konu Sahibi __Cicili Bicili
-
Neden bozulsun bi açıklar mısın?Bozulmaz olur mu
Sen şaka mısın? Hayatta başka işin yok mu? Acaba reglyken kızlığım bozulduda ben anlamadımmı falan, kocan almaz mı seni, ay yazıkNeden bozulsun bi açıklar mısın?
5 Kat falandı ama baya yoruldum.Kac kat ciktiniz?
Ya o kadar şey okudum ki benim beynim tıkandı öyle söyleyeyimYahu siz iyi misiniz?
Oraya birşey girmediği sürece bozulmayacağını bilmiyor musunuz? Merdiven çıkınca kızlık zarı bozulur mu ya? Azıcık kendinizi,vücudunuzu,organlarınızı tanıyın gözünüzü seveyim.
Evet başka işim yok burda yorumlarınız benim için değerli ama sen işin dalgasındasın galiba.Sen şaka mısın? Hayatta başka işin yok mu? Acaba reglyken kızlığım bozulduda ben anlamadımmı falan, kocan almaz mı seni, ay yazık
Bence bozulmuştur. Benim 3. Katta bozulmuştuArkadaşlar O Kadar Çok Şey Okudum Ki İnternet Sitelerinde Bi Bundan Emin Olamadım Siz Bi Yardımcı Olun. Konusu Kızlık Zarı Hakkında. Şöyle Başlayayım;
Ben geçen gün apartmandan yukarı poşetlerle (Baya bi ağır idiler) çıktım. Ve ben adetliydim, adetliyken kızlık zarı hassas olur diyorlar bu doğru mu? Ve bu şekilde bi kızlık zarı bozulur mu?
Hayır canım öyle düşündüğünüz gibi hassas değil ben de doguluyum oralarda bi sürü rivayet var yok efendim yüksek biyerden atlarsanız bozulur vs vs böyle şeylere inanmayın . Mesela herkeste olmaz ama baz kadınlar yumurtlama dönemlerinde de hafif lekelenme ya da kanama olur ben de olurdu o zamanlar tedirgin olmuştum ama tedirginliğe gerek yok çok net söyliyeyim oraya bişey bişey sokmazsanız hiç bişey olmazArkadaşlar O Kadar Çok Şey Okudum Ki İnternet Sitelerinde Bi Bundan Emin Olamadım Siz Bi Yardımcı Olun. Konusu Kızlık Zarı Hakkında. Şöyle Başlayayım;
Ben geçen gün apartmandan yukarı poşetlerle (Baya bi ağır idiler) çıktım. Ve ben adetliydim, adetliyken kızlık zarı hassas olur diyorlar bu doğru mu? Ve bu şekilde bi kızlık zarı bozulur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?