- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi __Cicili Bicili
-
Muhtemelen evlendikten sonrada baska bişey bulacak.rahatsizlikcanim bekarken bisiklette bindim camdan bacadanda atladim aklima bile gelmedi zar mar. Senin neden geldi?
6 yada 7 kg.Hayır kurtarmadın elindeki kiloda önemli oda 14 se sorun yok kızsın
Arkadaşlar.! Ben Yaklaşık Üç Senedir Falan Psikolojik İlaçlar Kullanıyorum.. Her Gün Takıntı Yapacağım Bi Derdim Çıkıyor Kendime Göre.. Yada Ben Çıkartıyorum Diyelim.. Mesela Bugünlerde De Şunu Kafaya Çok Takıyorum
Mesela Ben Bakireyim ve Kendimden Emin Olduğum Halde Evlenince Ya Bi Problem Çıkarsa Diye Korkum Var.. Bana Bi Öneri veya Tavsiye Verin Lütfen ACİL
ona uyma mı:))))))))))) git tedavi falan ol, yazdığını buraya yazmam çok mu zoruna gitti, kıyamam. Mesaj geçmişlerin gözükmüyor mu sanıyordunYa yemin ederim kandırmıyorum ona uyma ben kaç doktora gittim ondan sonra senin kızlık zarın sağlam dedi.
ay kahkaha attım.Bir de kalici kizlik zarindan bahsetmis. Kalicisi nasil oluyor?
ağzımdaki suyu püskürttümBeton döküyor olabilirler.
Ya ben sizin dalganızı çekecek güce sahip değilim. Lütfen bana yardımcı olacak kişiler yorum yapsın.heeeh geldi haftasonu trollümüz.sitemizin pazar neşesi maşallah.evet market poşetleri kızlık zarı için en büyük tehdittir.özellikle poşet başına 25 kuruş ödemeye başladıktan sonra daha da tehlikeli bir hal aldılar.o yüzden zaten ilişki sırasında koca kısmı poşet takar yoksa olmaz o iş.Hey Allahım yarappim
Poşetleri siz değil de kızlık zarınız taşıdıysa tabi bozulur. Sormanız hata. Bir daha da poşet taşımayın sizArkadaşlar O Kadar Çok Şey Okudum Ki İnternet Sitelerinde Bi Bundan Emin Olamadım Siz Bi Yardımcı Olun. Konusu Kızlık Zarı Hakkında. Şöyle Başlayayım;
Ben geçen gün apartmandan yukarı poşetlerle (Baya bi ağır idiler) çıktım. Ve ben adetliydim, adetliyken kızlık zarı hassas olur diyorlar bu doğru mu? Ve bu şekilde bi kızlık zarı bozulur mu?
Neden araştırma geregi duydunuzArkadaşlar O Kadar Çok Şey Okudum Ki İnternet Sitelerinde Bi Bundan Emin Olamadım Siz Bi Yardımcı Olun. Konusu Kızlık Zarı Hakkında. Şöyle Başlayayım;
Ben geçen gün apartmandan yukarı poşetlerle (Baya bi ağır idiler) çıktım. Ve ben adetliydim, adetliyken kızlık zarı hassas olur diyorlar bu doğru mu? Ve bu şekilde bi kızlık zarı bozulur mu?
Merhaba arkadaşlar ben de gerekicekse daha belli değil olacağım, Dr. Ayşe Konaç'a kalıcı kızlık zarı yaptırmayı düşünüyorum.. Sizce bu doktora yaptırmalı mıyım? Bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim
Ya ben sizin dalganızı çekecek güce sahip değilim. Lütfen bana yardımcı olacak kişiler yorum yapsın.
Nerelisiniz? Eğitim durumunuz nedir? Baskıcı aile/çevrede mi büyüdünüz? Etrafınızda bunun namus olduğunu söyleyen insanlar mı var?Ya ben sizin dalganızı çekecek güce sahip değilim. Lütfen bana yardımcı olacak kişiler yorum yapsın.
Ya benim alnım ak sen ne söylersen söyle ben orda belki gerekicekse dedim.
Hemde kapkara aahahahsaaBakire olmayanların alnı kara mı?
Geçin geçin dalganızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?