- 25 Haziran 2016
- 7.602
- 13.616
- 248
- Konu Sahibi __Cicili Bicili
-
Bebekken içine pislik kaçmasın diye iş gören bir fonksiyonu hayatının merkezine koyacak kadar ne yaşadın ?Evet başka işim yok burda yorumlarınız benim için değerli ama sen işin dalgasındasın galiba.
Ya o kadar şey okudum ki benim beynim tıkandı öyle söyleyeyim
5 Katsa kesin bozulmuştur 4 olsaydı bsy olmazdı ama5 Kat falandı ama baya yoruldum.
Bence 5 te bozulmustur o8 katta bozulur diye biliyorum ben
Ya şimdi 3 katla kurtardık mı paçayı diyorsun8 katta bozulur diye biliyorum ben
10 gün önceki mesajında zar ameliyatı olacağını yazmış, doktor bile bulmuşBiriyle birsey yasadin bu yuzden mi takinti yaptin? Oylesine gelisen birsey degildir herhalde. Tek dusundugun neden bacak aran? Bisey olmamistir merak etme.
10 gün önceki mesajında zar ameliyatı olacağını yazmış, doktor bile bulmuş
Bence bozulmuştur. Benim 3. Katta bozulmuştu
Hmm anlaşıldı konuyu düzeltmesi lazım o zaman dikilen zar yırtılır mi diye10 gün önceki mesajında zar ameliyatı olacağını yazmış, doktor bile bulmuş
Bir de kalici kizlik zarindan bahsetmis. Kalicisi nasil oluyor?
Ya benim alnım ak sen ne söylersen söyle ben orda belki gerekicekse dedim.10 gün önceki mesajında zar ameliyatı olacağını yazmış, doktor bile bulmuş
Hmm bizi saf buldu kandiriyo demek : (10 gün önceki mesajında zar ameliyatı olacağını yazmış, doktor bile bulmuş
canim bekarken bisiklette bindim camdan bacadanda atladim aklima bile gelmedi zar mar. Senin neden geldi?Ya benim alnım ak sen ne söylersen söyle ben orda belki gerekicekse dedim.
Ya yemin ederim kandırmıyorum ona uyma ben kaç doktora gittim ondan sonra senin kızlık zarın sağlam dedi.Hmm bizi saf buldu kandiriyo demek : (
Takıntı hastalığı olabilir.canim bekarken bisiklette bindim camdan bacadanda atladim aklima bile gelmedi zar mar. Senin neden geldi?
Hayır kurtarmadın elindeki kiloda önemli oda 14 se sorun yok kızsınYa şimdi 3 katla kurtardık mı paçayı diyorsun
Bence birşey yaşadı da kendince kılıf ayarlamaya çalışıyor.canim bekarken bisiklette bindim camdan bacadanda atladim aklima bile gelmedi zar mar. Senin neden geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?