Acil yardımmmm nolur!!!

leylaaaaaa3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2022
33
-25
1
Sevgilimle sürtünmeyle ilişki yasadık bende kilotla korse vardı cıtcıtlı bosalma olmadı ama ıslaklık vardı hamile kalırmıyım 4 kez pıhtı seklinde adet oldum ama kısa surdu nolur cevap verin

Sevgilimle sürtünmeyle ilişki yasadık bende kilotla korse vardı cıtcıtlı bosalma olmadı ama ıslaklık vardı hamile kalırmıyım 4 kez pıhtı seklinde adet oldum ama kısa surdu nolur cevap verin
Bi gidin Allah aşkına bitmediniz ya. Ay çıldırıyorum artık. Trol falan mı ne bu? Eşim içime boşalıyor hamile kalamıyorum hanımefendi. Siz mi kalacaksınız hem de korseyle ? Bu kadar cahilseniz böyle işlere kalkışmayın. Herşeyi yazıyoruz soruyoruz diye de sürtünmenize kadar okumak zorunda değiliz !!!

Birde hamileyken kanama adet gunlerinde mi olur pıhtı gelir mi

Ay bide 32 yaşında bir kadınsın sorman hata hamilesin başla alışverişe şimdiden Allah analı babalı büyütsün
Ya yasla ne alakası var evlenmedim hiç ilk kez basıma gelio daha once arastırmamıştım da ilk kez boyle bi durum yasadım ondan tedirginim bilgilendirmek bu kadar mı zor nette her kafadan bi ses cıktı o yuzden burada sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…