acil yardımmmm :(

selincannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
139
61
38
Geçtiğimiz eylül ayında nişanlandık ve nişanlım hala beni görmeye gelmedi uzak şehirlerdeyiz ne bahsini açtı ne bir sey. Hep ondan bekledim artık çıldırcam herkes soruyor. Annesi işi için geçen ay geldi benim yanıma da uğradı o beni davet ediyo gel diye. Oğlunun gelmesini soylemiyor. Allah aşkına ne yapmalıyım ben soyledikten sonra bi anlamı kalmaz ki gelmenin diye hep sustum annem ailem sitedeki yaşlı teyzEler bile soruyor nişanlın seni görmeye gelmedi mi diye. Bahane uydurmaktan yoruldum. Çokta özledim. Bu durum beni çok ama çok üzüyor. Umursanmıyorum resmen kafayı yiycem bu rahatlıpa. Tatile de girdik tatil bitecek hala ses seda yok. Sizce ne yapmalıyım yardımmmm (( valla ben mantıklı düşünemiyorum kaldım

Yüzüne vurmalı mıyım yüzdüzlük edip çağırmalı mıyım yoksa susmalı mıyım içime atmaktan yoruldım kimseye cevapta vereniyorum

Daha önce birlikte aynı ünideydik sevgiliyken de gelip gidiyordu nişanlandıktan sonra gelmedi hiç
Normalde acik acik söyleyin derim, artik evlilige dogru gidiyorsunuz, öyle ben susayim o anlasinla ugrasirsaniz bunun sonu gelmez kendi kendinizi yersiniz.....yok ben acmam konuyu diyorsaniz israrla, o zaman sizde soguk davranin, aramayin sormayin, telefonlarini cevaplamayin, belki dank ederde bi caba sarf eder...

kaç ay olmuş ama çok uzun bi sure

uuwww benden kötülerde var mış bizde de sözlendik bizimde aramızda 1 saat 15 dakika mesafe olmasına rağmen benim oduncuk lütfederse 2-3 haftada bir gelir görmeye onu da aile yanında. annem çıkın dışarda dolaşın demesine rağmen çıkmaz neymiş efenim aileme karşı ayıp olmasın mış mış.. gelmez gelmez gelincede benden çok ailemle takılır :)

şimdiden ilişkiniz monotonlaştıysa evlenince nasıl olacak ki ?

Yani uzun ilişkilerde monotonlaşma olur da bu biraz fazla gibi... Bence konuşmalısın onunla...

Yok aldatma söz konusu olamaz öyle biri asla değil tüm çevresini tanıyorum
Ne olursa olsun yani ınsan nisanlisini görmeye gelmez mi? Günü birlik bile gidip gelebilir. Eşimin 15 saatlik mesafeden 2-3 saat için gelip gittiği oluyodu. Bence büyük sorun bu. Ciddi ciddi konusmaniz lazım

Yaaaa gerçekten odunluk işte kaç ay oldu ya benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…