- 6 Kasım 2014
- 139
- 61
- 38
- Konu Sahibi selincannn
-
İstanbul izmir gibi bir mesafeÇok garip gerçekten ne kadar uzaklıkta ki?
Aramız iyi yani 7 yıllık ilişkimiz vardı artık monotonlaştı günde 1-2 sefer anca konusuyoruzAranız nasıl peki? Arayıp soruyor mu? çok garip gerçekten...
Daha önce birlikte aynı ünideydik sevgiliyken de gelip gidiyordu nişanlandıktan sonra gelmedi hiçDaha önce nasil görüsüyordunuz?
Allah AllahAramız iyi yani 7 yıllık ilişkimiz vardı artık monotonlaştı günde 1-2 sefer anca konusuyoruz
Normalde acik acik söyleyin derim, artik evlilige dogru gidiyorsunuz, öyle ben susayim o anlasinla ugrasirsaniz bunun sonu gelmez kendi kendinizi yersiniz.....yok ben acmam konuyu diyorsaniz israrla, o zaman sizde soguk davranin, aramayin sormayin, telefonlarini cevaplamayin, belki dank ederde bi caba sarf eder...Daha önce birlikte aynı ünideydik sevgiliyken de gelip gidiyordu nişanlandıktan sonra gelmedi hiç
Yok aldatma söz konusu olamaz öyle biri asla değil tüm çevresini tanıyorumAllah Allahkız bu herif seni aldatiyo olmasin
Ne olursa olsun yani ınsan nisanlisini görmeye gelmez mi? Günü birlik bile gidip gelebilir. Eşimin 15 saatlik mesafeden 2-3 saat için gelip gittiği oluyodu. Bence büyük sorun bu. Ciddi ciddi konusmaniz lazımYok aldatma söz konusu olamaz öyle biri asla değil tüm çevresini tanıyorum
Yaaaa gerçekten odunluk işte kaç ay oldu ya benmuuwww benden kötülerde var mış bizde de sözlendik bizimde aramızda 1 saat 15 dakika mesafe olmasına rağmen benim oduncuk lütfederse 2-3 haftada bir gelir görmeye onu da aile yanında. annem çıkın dışarda dolaşın demesine rağmen çıkmaz neymiş efenim aileme karşı ayıp olmasın mış mış.. gelmez gelmez gelincede benden çok ailemle takılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?