acil yardımmmm :(

Oduncuk kiz ne guzel ailenle arasi iyi masallah daha ne isyiyorsun ilerde seninle bol bol vakit geçirir zaten

Ne olursa olsun yani ınsan nisanlisini görmeye gelmez mi? Günü birlik bile gidip gelebilir. Eşimin 15 saatlik mesafeden 2-3 saat için gelip gittiği oluyodu. Bence büyük sorun bu. Ciddi ciddi konusmaniz lazım
Nasıl konusmalıuım ne demeliyim? Hangi dille konusmalıyım bilmiyorm

Bu adam sizi uzer..

7 yilda tanimamis olabilirsiniz ama nisanlinizdan tek şikayet ettiğiniz konu bu değil. Size değer vermiyor.. 7 yila kadar değer veriyor olabilir ama nisanlaninca mayasi ortaya cikiyor genelde erkeklerin.

Ve nisanlina kimsenin onu silah zoruyla evlendirmedgni boşa havalara girmemesi gerektiğini göstermen gerek. Kendine bir hayat yoldasi edineceksin..pıspıslayacak bebek degil ...

Oduncuk kiz ne guzel ailenle arasi iyi masallah daha ne isyiyorsun ilerde seninle bol bol vakit geçirir zaten
ama beni özlediğinden değil ailemi özlediğinden geliyor beyefendi sanki azcıkta biz beraber vakit geçirelim istiyorum. düğüne de daha çok var zaten

Nasıl konusmalıuım ne demeliyim? Hangi dille konusmalıyım bilmiyorm
Neden gelmedigini,maddi zorlukta mi yoksa başka bir sebebi mi var diye sorun bence. Sitemkar,azarlayici degil de daha ılımlı. Nasıl yaklasirsaniz o sekilde cevap alırsınız. Belki işleri çok yogundur,belki ev kuracaksiniz malum para biriktiriyodur. Böyle kendinizi yiyeceginize sorun

Evet kesinlikle haklısınız. Artık çok yoruldum yıprandım. Aksine ben çok düşünceliyim çok kırılganım. Sorun çıkmasın diye içime attım hep şimdi önünü alamıyorum. Şu saatten sonra ne yapmalıyım düğüne çok az kaldı

Maddi bir sıkıntısı yok gayet yemesinde içmesinde. Düşüncesizlik deper vermwmezlik sebep nasıl olsa ben susuyorum

ama beni özlediğinden değil ailemi özlediğinden geliyor beyefendi sanki azcıkta biz beraber vakit geçirelim istiyorum. düğüne de daha çok var zaten
Sana değer veriyor ki aileni de sevip sayıyor bu herkesin sahip olabilecegi bişey degil inan ki. Maşallah diyelim :) olsun yasanmamis bi sürü şey gidilmemis bui sürü yer bbiriktirirsiniz. Iyi tarafından bak

Maddi bir sıkıntısı yok gayet yemesinde içmesinde. Düşüncesizlik deper vermwmezlik sebep nasıl olsa ben susuyorum
O zaman böyle bi adamla neden evleniyosun ki? Bencil herifin teki anlaşılan. Ne diyor mevlana " seni seven zehir olsa yut,sevmeyen bal olsa unut"

Nisanlinla konusmalisiniz....gerekirse yanina gidin ve bu isteksizliğin memnuniyetsizligin basina buyruklugun sebebini sorun.

Evlenmek istemiyor musun? Diye sorun. Eğer isterse bitirebilecegni kendini evlenmeye mahkum hissetmemesi gerektiğini anlatin.ama aglamayin sizlanmayin net olun dumduz konusun gozleriniz dolmasin bile..

Mutsuz bir evlilik yerine biten bir nisanliligi tercih ettiğinizi söyleyin. Ama çözülecek bir şeyler varsa sorun ettiği şeyler var ve çözüm istiyorsa kafa kafaya verip halledelim diyin...

Bakalim neler dökülecek...

Yüzüne vurmalı mıyım yüzdüzlük edip çağırmalı mıyım yoksa susmalı mıyım içime atmaktan yoruldım kimseye cevapta vereniyorum
Bence söyleyin de bunu başta kendisi de düşünmeli,gelmemesi mantıksız geldi.

senin başka çaren yok gibi çağıracaksın sus sus nereye kadar sonu yok..düşünmekten kendine yazık...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…