Acil yorumlarınızı bekliyorum..Çok vaktim yok.

Kuzilerimle gün yapıyoruz da bu haftada günüm vardı
Ama zaten bu hafta buluşmıcaktı kesin çünkü söylemedi bana bu hafta görüşelimmi diye.

Evet ya öyle yapım en iyisi. Yoksa kalemim akacak
GErçi sevgilimin haberi var kirpiklerimin koptuğundan da görmedi daha çocuk

2.kurtarıcı gunes gözlüğü..

o kırpığı kopan arkadaşım,o kadar guzellıgıyle kırpığı yokken kel aynak kuşuna dönmüştü..

sevgılını ek bı sure bence..

Kuzilerimle gün yapıyoruz da bu haftada günüm vardı
Ama zaten bu hafta buluşmıcaktı kesin çünkü söylemedi bana bu hafta görüşelimmi diye.

Bence sen önce sorunun derinlerine in. Aynı yerde yaşayan insanlar için 2-3 haftada bir görüşmek çok az. Akşamları falan da çıkmıyorsanız eğer son demler gibi..
Bu konu üstüne hiç konuştun mu?

Aile olduğu için mi yoksa sevgilime inat olsun diye mi?

Ailem olduğu için bence aile herşeyden önce gelir tabi yinede sen bilirsin bn nişanlıyken nişanlım beraber plan yapmıştı o hafta ailemle gezmeye gitmiştim .şimdi ise hergünüm eşimle geçiyo ailemle vakit geçiremiyorum o nedenle ..

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normalde ailenle git derdim, ama eger sevgilinle aran bozuksa, ikiniz de duzelmesini istiyorsaniz, havuz fikri iyi bir firsat. Basbasa olarak iliskinizi kuvvetlendirebilir, aranizi duzeltebilirsiniz.
Ama inat minat demissin. Neyin inadi anlamadim. Yorumum, aranizdaki iliski ciddi ve samimiyse gecerli. Inatlarla birbirinizi sinirlendirmek ya da pesinden kosturmak gibi niyetleriniz varsa, ailenle Canakkale'ye gitsen daha iyi.

çanakkeleye git .. yakın tarihimizi az içine çek....yemişim sevgiliyi

Bence sen önce sorunun derinlerine in. Aynı yerde yaşayan insanlar için 2-3 haftada bir görüşmek çok az. Akşamları falan da çıkmıyorsanız eğer son demler gibi..
Bu konu üstüne hiç konuştun mu?

Şöyle anlatayım konuştuk hemde kaç kere.. Sevgilimin haftaiçi ek iş olarak gittiği bir pc dükkanı var. İşte formattır, vs.dir bişiler yapıyor ve 3-5 kuruş bişiler alıyor. Akşamları ofisten çıkar oraya gider. Haftasonu öğlene kadar uyur kalkar oraya gider. Ve her sorduğumda işe gidiyorum takılmıyorum kimin için çabalıyorum ben der bana. O yüzden 2-3 haftada bir kendini ayarlar, haftasonu dükkanı bırakır benimle olur. Sonra yine başa sararız. Ama istese de hafta içi 10 dk bile olsa bana vakit ayırabilir. Aklında ki ne gerçekten bilmiyorum. Söylediğine göre çok seviyor beni ama böyle yapıyor.

İnat derken, o ben istediğimde hiç gelmez hep işi olur o yüzden hani bende mi onun gibi davransam anlamında.
Evet aramız çok güzel değil şu ara.. Çünkü Pazar günü bir ayrılık mevzusu geçti aramızda ve 2 gündür bir sogukluk var bende. Konuşmak pek istemiyorum. Kıymetimi bilmiyor çünkü.

2.kurtarıcı gunes gözlüğü..

o kırpığı kopan arkadaşım,o kadar guzellıgıyle kırpığı yokken kel aynak kuşuna dönmüştü..

sevgılını ek bı sure bence..

Ayyyyy depresyonamı gireyim ben Allahımmm :18:
Evet ekiyim olsun bitsin

Hahaha Havuzu düşünün kızlar başka birşey düşünmeyin

Yorum atmasam da ilk konundan itibaren biliyorum, aslında çok güzel başlamıştı, sen hep kendinde suç arıyorsun yok rihanna olayını mı abarttım falan fıstık diye, ama hatayı kendinde arama bence seninki diğer ilişkini detaylı bildiği için şuan hazmedemiyor, sonradan dank etti bence bu modeller böyle çünkü
boyfriendin kendinle çelişiyo şu sıralar canım :)

O zaman ailenle git. Bosver.
Araniza gurur girmis. Askta gurur olmaz. Sizde bu one cikmis. O yapti, simdi de ben ocumu alayim'a donmus olay. Ailenle giderek aynisini sen de ona yaparsin. Ama yarin o da sana aynisini yapar. Boyle gider bu. :44:

O işine geldigi gibi davraniyo. Zaten kafasina gore birini bulunca, degil 10 dk haftada 10 saatini ayiracak..
Aha da buraya yazdım. .

Hemde nasıl güzel başlamıştı. Ahh ahhh.
Nasıl kendiyle çelişiyor canım anlayamadım.

O zaman ailenle git. Bosver.
Araniza gurur girmis. Askta gurur olmaz. Sizde bu one cikmis. O yapti, simdi de ben ocumu alayim'a donmus olay. Ailenle giderek aynisini sen de ona yaparsin. Ama yarin o da sana aynisini yapar. Boyle gider bu. :44:

Ben hiç bir zaman gurur yapmadım ve yapmamda. İçimden nasıl geliyosa ona söyler ve öyle davranırım. Kızgınsam kızarım, iaklımdakini söylerim falan ama bu görüşme meselesinde sürekli ben bir hamlede bulunmaktan sıkıldım açıkcası. Hani inat derken bundan bahsettim. Hep benim dememle gelecekse ne anladımki ben bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…