- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
profilden cektır..
Hep onun müsait olduğu zamanlarda ve canı istediği zamanlarda görüşürsen onun canı istediği zamanda da ilişkiyi bitirir. sen de bu planını söyle bu hafta sonu gidin bir yerlere. neden bu hafta sonu müsait değil mi?
Evet ya öyle yapım en iyisi. Yoksa kalemim akacak
GErçi sevgilimin haberi var kirpiklerimin koptuğundan da görmedi daha çocuk
ailenle git..
her planını da sevgilini göre yapma ki seni her istediğinde çantada keklik görmesin..
kendine ait planlarının olduğunu görsün..
Kuzilerimle gün yapıyoruz da bu haftada günüm vardı
Ama zaten bu hafta buluşmıcaktı kesin çünkü söylemedi bana bu hafta görüşelimmi diye.
Aile olduğu için mi yoksa sevgilime inat olsun diye mi?
Bence sen önce sorunun derinlerine in. Aynı yerde yaşayan insanlar için 2-3 haftada bir görüşmek çok az. Akşamları falan da çıkmıyorsanız eğer son demler gibi..
Bu konu üstüne hiç konuştun mu?
Normalde ailenle git derdim, ama eger sevgilinle aran bozuksa, ikiniz de duzelmesini istiyorsaniz, havuz fikri iyi bir firsat. Basbasa olarak iliskinizi kuvvetlendirebilir, aranizi duzeltebilirsiniz.
Ama inat minat demissin. Neyin inadi anlamadim. Yorumum, aranizdaki iliski ciddi ve samimiyse gecerli. Inatlarla birbirinizi sinirlendirmek ya da pesinden kosturmak gibi niyetleriniz varsa, ailenle Canakkale'ye gitsen daha iyi.
Ailemle giderdim yüzde yüz..
Hem havuza gitmekte neymiş, hiç masum değil
2.kurtarıcı gunes gözlüğü..
o kırpığı kopan arkadaşım,o kadar guzellıgıyle kırpığı yokken kel aynak kuşuna dönmüştü..
sevgılını ek bı sure bence..
çanakkeleye git .. yakın tarihimizi az içine çek....yemişim sevgiliyi
HahahaHavuzu düşünün kızlar başka birşey düşünmeyin
O zaman ailenle git. Bosver.İnat derken, o ben istediğimde hiç gelmez hep işi olur o yüzden hani bende mi onun gibi davransam anlamında.
Evet aramız çok güzel değil şu ara.. Çünkü Pazar günü bir ayrılık mevzusu geçti aramızda ve 2 gündür bir sogukluk var bende. Konuşmak pek istemiyorum. Kıymetimi bilmiyor çünkü.
Yorum atmasam da ilk konundan itibaren biliyorum, aslında çok güzel başlamıştı, sen hep kendinde suç arıyorsun yok rihanna olayını mı abarttım falan fıstık diye, ama hatayı kendinde arama bence seninki diğer ilişkini detaylı bildiği için şuan hazmedemiyor, sonradan dank etti bence bu modeller böyle çünkü
boyfriendin kendinle çelişiyo şu sıralar canım :)
O zaman ailenle git. Bosver.
Araniza gurur girmis. Askta gurur olmaz. Sizde bu one cikmis. O yapti, simdi de ben ocumu alayim'a donmus olay. Ailenle giderek aynisini sen de ona yaparsin. Ama yarin o da sana aynisini yapar. Boyle gider bu. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?