Acil yorumlarınızı bekliyorum..Çok vaktim yok.

Hemde nasıl güzel başlamıştı. Ahh ahhh.
Nasıl kendiyle çelişiyor canım anlayamadım.

Aramak istiyor aslında aramıyor, buluşmak istiyor ama buluşmuyor
Ben biran bile olsun aklından seni çıkarttığını düşünmüyorum..
Çelişki içerisinde

O işine geldigi gibi davraniyo. Zaten kafasina gore birini bulunca, degil 10 dk haftada 10 saatini ayiracak..
Aha da buraya yazdım. .

Tatlım onu o kadar iyi tanıyorumki. Bakışından demek istediklerini anlarım. az değil 2,5 3 yıldır hep yan yanayız. Benim en beter hallerimi de bilir. En sevinçli hallerimi de. Hayatına kimler girdi, çıktı her detayını biliyorum. O yüzden kafasına göre biri varsa o da benim :)
Ha olur ki ayrılırız başkasıyla birlikte olur orasını bilemem, ama beni seviyor mu? Evet çok seviyor bunu da biliyorum sadece sağolsun belli etmiyor.
Aşk sevgi bu mu? belli etmesi lazım dersende hak veririm bana göre de belli etmesi lazım ama bilemiyorum işte..

Aramak istiyor aslında aramıyor, buluşmak istiyor ama buluşmuyor
Ben biran bile olsun aklından seni çıkarttığını düşünmüyorum..
Çelişki içerisinde

o kadar dikkatlidir ki, kendimdeki en ufak değişikliği fark eder. Bakar ama gözlerinin içi parlar hissederim onu. Ve ne kızgın olursa olsun beni görsün hemen gülümser dayanamaz. Ama gel gör ki şu buluşma konusuna çözüm bulamıyorum. Böyle biri buluşmuyor düşün yani
Madem böyle neden çelişkide. 8 aydır o çelişkiyi belli etmedi de niye şimdi anlamıyorum. Bende onun eski yaşadığı hayatı biliyorum. Kimle neler yaptı detaylarına kadar biliyorum ama böyle değilim:44:

canim hint kumasimi bu adam.olurmusun askindan.birak arasin gitme yuz verme.malesef boyle olunca yaraniliyor..ve canakkaleye git coookkk guzel bir yer.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgilinize haftaya havuza gitmek yerine bu hafta gitmeyi istediginizi belirtin, hem sevgiliyle bulusur hem de Canakkale'ye gitmis olursunuz. Kendi kendinize onu mu yapayim bunu mu yapayim demekten iyidir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Benim ablam boyle bir evlilikten cok çekti. .
Karisiyla markete bile gitmeyen adam, tek cocugunu parka da goturmedi.
Ha lafa gelince sevdigim kadin, idealimdeki kadin. Hadi lan ordan fırlama herif..

canim hint kumasimi bu adam.olurmusun askindan.birak arasin gitme yuz verme.malesef boyle olunca yaraniliyor..ve canakkaleye git coookkk guzel bir yer.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen ona da diyorum zaten. Seni süründürsem benden iyisi olmazdı ama kıymetimi bilmiyosun öylelerin kıymeti biliniyo diyorum saçmalamaya başlama diyo. Çanakkaleyi bende merak ediyorum aslında :26:

Tatlım bu hafta kuzenlerimle gün yapabiliriz. Ayda bir kuzenlerle toplanırız yemek börek çörek falan bişeyler yaparız. Bu hafta iptal olma olasılığı da var gerçi ama şimdilik bu haftasonu benim planım var yani.

Son düzenleme:
Benim ablam boyle bir evlilikten cok çekti. .
Karisiyla markete bile gitmeyen adam, tek cocugunu parka da goturmedi.
Ha lafa gelince sevdigim kadin, idealimdeki kadin. Hadi lan ordan fırlama herif..

Bilemiyorumki canım yanımda olduğunda her işi yaptırabildiğim bir adam. Dediğim gibi öncesinde de gidip kaldığımız yerlerde yemeğimi bile yapar önüme koyar yani. Ama tabi değişebilirde. Ablanızında işi zormuş Allah kolaylık versin. Çok zor bir durum.

Kızlar bu haftasonuna patron iş çıkardı. Sanırım benimkininde bu hafta işi çıktı :44:

Kızlar bu haftasonuna patron iş çıkardı. Sanırım benimkininde bu hafta işi çıktı :44:

Sonradan yazdiklarinizi okudum da acikcasi ben de sizin sevgiliniz gibiyim bulusma konusunda hep ekiyorum sevgilimi. Istemesem de bu sekilde davraniyorum artik cunku beni boyle alistirdi ben ne zaman gel bulusalim desem isi bile olsa birakir gelir ama o bulusalim dese ben kirk dereden su getiririm boyle olunca kiymete biniyorsun işte bence bir daha boyle bir durum olursa siz ekin onu. O her istediginde bulusmayin

arkadaşını dinle...unutma kaçan kovalanır...

Ayy yapma kız insan kötü oluyo anlıyorum sevgilini şu anda
Bunu dediğin iyi oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…