Acil yorumlarınızı bekliyorum..Çok vaktim yok.

sizin erkek arkadaşınızı benim gözüm pek tutmadı ilişkinizin sağlıklı olduğunu düzşünmüyorum sevgiliniz sizinle buluşmak istemiyor zaten hala onu düşünüyorsunuz bence ailenizle gidin

sizin erkek arkadaşınızı benim gözüm pek tutmadı ilişkinizin sağlıklı olduğunu düzşünmüyorum sevgiliniz sizinle buluşmak istemiyor zaten hala onu düşünüyorsunuz bence ailenizle gidin

Beni özlemiyosun görmek istemiyosun dediğimde ne alakası var kim demiş özlemediğimi diyo. Sen hissettiriyosun diyorum, çalışıyorum çabalıyorum kimin için yapıyorum bunları diye üste cıkıyor. Off sinirlerim bozuluyor ya.

Ailenle git.Madem sevgilin sana ilgisizleşti,sen de ona ilgisizleş.Sürünsün biraz...

Evliymişsiniz. sizde de böyle sorunlar oluyor muydu?
Bi taraftan gelince oturup "ilgisizliğinden sıkıldım olmıcak bu iş" demek istiyorum bi taraftanda "ilgisiz davranayım bende belki dank eder" diyorum.

Evliymişsiniz. sizde de böyle sorunlar oluyor muydu?
Bi taraftan gelince oturup "ilgisizliğinden sıkıldım olmıcak bu iş" demek istiyorum bi taraftanda "ilgisiz davranayım bende belki dank eder" diyorum.

Evet evliyim ama çok şükür yaşamadım bu tür şeyler.Bende yazdığım gibi ailenle gidip,ilgisiz davranman taraftarıyım.Kendi istemeyince ilgisiz,isteyince onunla heryere git.Yok öyle bi dünya.Bırak biraz kıymet bilsin.Her çağırdığında gidip havalara sokma.Hatta ben olsam açıkça söylerdim "ilgisizliğinden sıkıldım,o yüzden ailemle gitmeyi tercih ediyorum kusura bakma" diye.

acaba tekrar görüşmek isteyip bu tavrından sıkıldığımı yoksa biteceğini mi söylesem of bilemedim ya. Kaçıp ondanmı beklesem ya da?

konu gitsem mi gitmesemmi olunca yorum yaptık ama....bence seviyorsan güzelce al karşına gayet açık tek tek anlat ne hissettiğini oda seviyorsa anlayacaktır....

O kadar sabırlı bir kişiliği varki kapalı kutu. Herseyi içinde yaşar. Mesela buna cok canı sıkılsa bile peki tamam der ve belli etmez.
Allah mutluluğunuzuda daim etsin bu arada.

konu gitsem mi gitmesemmi olunca yorum yaptık ama....bence seviyorsan güzelce al karşına gayet açık tek tek anlat ne hissettiğini oda seviyorsa anlayacaktır....

Evet ya konuyu başka yerlere getirdim sanırım çok pardon.. Ailemle gitmeyi düşünüyorum bende şimdi. Teşekkür ederim bu arada.

O kadar sabırlı bir kişiliği varki kapalı kutu. Herseyi içinde yaşar. Mesela buna cok canı sıkılsa bile peki tamam der ve belli etmez.
Allah mutluluğunuzuda daim etsin bu arada.

Çok teşekkür ederim.O zaman sende çok üstüne düşme.Ben hala ailenle gitmen taraftarıyım.İyi eğlenceler

Çok teşekkür ederim.O zaman sende çok üstüne düşme.Ben hala ailenle gitmen taraftarıyım.İyi eğlenceler

Evet şimdi onu yapmaya çalışıyorum pek arayıp sormuyorum, yazmıyorum ona napıyosun nerdesin diye. Ailemle gitmeyi düşünüyorum bende. Teşekkürler.

Ben de ailenle gitme taraftarındayım ama tabi en son karar senin.

Öyle yapıcam canım. Babam defalarca sordu geliyosun dimi diye. İlgisiz bi adam için babacığımı kıramıcam

Bence çok doğru bir karar almışsın sevgilin de çok istiyorsa başka uygun bir zamana zaten buluşma düşünür ayarlar

sevgilini zaten işyerinde görüyomuşsun. buluşmak için birlikte zaman geçirmek için de o çabalasın biraz madem. bence çanakkaleye git.

sevgilini zaten işyerinde görüyomuşsun. buluşmak için birlikte zaman geçirmek için de o çabalasın biraz madem. bence çanakkaleye git.

Sinirlerim bozuldu ya. Bu kadar ilgisiz bi adam bunalttı iyice beni. Soğuyup bırakmaktan korkuyorum açıkcası bu kadar severken. İnsan hiç mi çabalamaz anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…