- 26 Ocak 2015
- 13
- 2
- 8
- 28
- Konu Sahibi melike sever
-
Bitki çayları yerine yeşil çay içebilirsiniz , yemekten biraz keserek ve sıkı bi sporla ayda 5 kiloyu çok rahat verirsiniz :)bide benim omuzum filan geniş kalıplı gözüküyorum. 9 bitki çayı var onu çok duymuştum acaba işe yarıyor mudur bir bilginiz var mı ?
hanımlar iyi günler. ben öğrenciyim 18 yaşındayım 158 cm boyum var ve 70 kiloyum. aranızda her hangi bir çayı kullanan oldu mu ? ben çay kullanmayı ve aynı gün spora başlamayı düşünüyorum. 1 ayda kaç kilo verebilirm 3 ayda 15 kg vermem gerekiyor. bana yardımcı olabilir misiniz ?
Evet canım acıktıkca yiyebilirsin.burda göbek eriten kür tarifi var ama ben hiç denemedim o yüzden ona bişey diyemiyorum.sana tavsiyem uyanır uyanmaz kocaman bi bardak su iç.sonra bitkisel karışımlı sandaloz sakızı var onu ya yoğurda Yada meyve suyuna katıp ye.arkasına ılık suya karıştırılmış bir tatlı kaşığı elma sirkesi iç.çok güzel metabolizman hızlanır.
3 ayda 15 kilo fazla olur sinir sisteminiz ve vücudunuzun sağlığı için daha ulaşılabilir bir hedef seçmelisinizve bu kadar sürede bu kiloyu verseniz bile sonra fazlasıyla geri alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?