acil zayıflamam gerekk

melike sever

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
13
2
8
28
hanımlar iyi günler. ben öğrenciyim 18 yaşındayım 158 cm boyum var ve 70 kiloyum. aranızda her hangi bir çayı kullanan oldu mu ? ben çay kullanmayı ve aynı gün spora başlamayı düşünüyorum. 1 ayda kaç kilo verebilirm 3 ayda 15 kg vermem gerekiyor. bana yardımcı olabilir misiniz ?

Canım aynıyiz ya benimde boyum 158 cm kilom 70 bende Zayıflamak istiyorum acil ama nasıl olcak bilmiyorum bide ben emziriyorum aldığım kiloları veremedim malesef:(

peki kime ulaşabilirim bu konuda :( hadi sizin çocuğunuz var hamile kalmışsınız o halde bile çok iyisiniz ben evli değilim çocuğum yok bide çocuğum olsa yuvarlanırım bence :)

Yok canim bence sen daha rahat kilo verirsin ama ben emzirdigim için sürekli acikiyorum ve yiyorum

bide benim omuzum filan geniş kalıplı gözüküyorum. 9 bitki çayı var onu çok duymuştum acaba işe yarıyor mudur bir bilginiz var mı ?

Canım iki yıl önce kullanmıştım 9 bitki katılımlı çayı.yanında sandaloz sakızı elma sirkesi kürüde yapmıştım.1 ayda 6 kilo vermiştim.şimdi ikinci doğumumu yaptım 72 kiloyum emzirmeyi bırakıyım yeniden başlıyacam.sana tavsiyem akşamları fazla yeme acıktıkcada yoğurt sumak karışımı ye çok güzel kilo verirsin

Çok sağol canım ya yoğurt sumak karışimini denicem sadece ikisinimi karıştırıp acıktıkca yiyecez

Evet canım acıktıkca yiyebilirsin.burda göbek eriten kür tarifi var ama ben hiç denemedim o yüzden ona bişey diyemiyorum.sana tavsiyem uyanır uyanmaz kocaman bi bardak su iç.sonra bitkisel karışımlı sandaloz sakızı var onu ya yoğurda Yada meyve suyuna katıp ye.arkasına ılık suya karıştırılmış bir tatlı kaşığı elma sirkesi iç.çok güzel metabolizman hızlanır.

bide benim omuzum filan geniş kalıplı gözüküyorum. 9 bitki çayı var onu çok duymuştum acaba işe yarıyor mudur bir bilginiz var mı ?
Bitki çayları yerine yeşil çay içebilirsiniz , yemekten biraz keserek ve sıkı bi sporla ayda 5 kiloyu çok rahat verirsiniz :)

hanımlar iyi günler. ben öğrenciyim 18 yaşındayım 158 cm boyum var ve 70 kiloyum. aranızda her hangi bir çayı kullanan oldu mu ? ben çay kullanmayı ve aynı gün spora başlamayı düşünüyorum. 1 ayda kaç kilo verebilirm 3 ayda 15 kg vermem gerekiyor. bana yardımcı olabilir misiniz ?

3 ayda 15 kilo fazla olur sinir sisteminiz ve vücudunuzun sağlığı için daha ulaşılabilir bir hedef seçmelisiniz :KK49: ve bu kadar sürede bu kiloyu verseniz bile sonra fazlasıyla geri alırsınız :stop:

hamur işi , kızartma , cips , kalorili tatlılar , marketteki abur cuburlar ,ketçap , mayonez , kolalı ve şekerli içecekleri hayatınızdan kaldırıp saat 18:00 gibi belli bir saatten sonra yemek yemeyi keserek ve bol su içerek kilo verebilirsiniz
3 ayda 15 olmaz ama kilo verirsiniz
tecrübeyle sabit :KK24:

Evet canım acıktıkca yiyebilirsin.burda göbek eriten kür tarifi var ama ben hiç denemedim o yüzden ona bişey diyemiyorum.sana tavsiyem uyanır uyanmaz kocaman bi bardak su iç.sonra bitkisel karışımlı sandaloz sakızı var onu ya yoğurda Yada meyve suyuna katıp ye.arkasına ılık suya karıştırılmış bir tatlı kaşığı elma sirkesi iç.çok güzel metabolizman hızlanır.

Çok sağol canım ya mutlaka denicem

annem her sabah kahvaltıdan önce bir bardak ılık suyun içine bir tane limon sıkıp içiyordu. 75 kilolardan 65 e kadar düştü. ben yapamadım malesef çünkü limonla falan hiç aram yoktur. hatta nefret ederim bi tuhaf olurum görünce. ama sizler seviyorsanız bir deneyin derim.

3 ayda 15 kilo fazla olur sinir sisteminiz ve vücudunuzun sağlığı için daha ulaşılabilir bir hedef seçmelisiniz :KK49: ve bu kadar sürede bu kiloyu verseniz bile sonra fazlasıyla geri alırsınız :stop:

sporla birlikte diyet yaparsam yardımı olabileceğini düşünüyorum zayıflama ma ama bakıcam tabiki :)

Back
X